|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום, מה התוכנית הכי טובה לדעתכם שתגדיל את השרים, תפתח את הגוף מהר ויראו מהר תוצאות.
תרשמו את השם ולמה לדעתכם היא הכי טובה, דיון מהנה =] |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כמה זמן אתה מתאמן?
כמה אתה שוקל ביחס לגובה? אחוז שומן? אתה רוצה שאני אמשיך? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני יכול להתאמן כל יום בשבוע, מוכן לתת מעצמי הכל, גובה-1.72, משקל-63, גיל-14.9
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תתחיל ss
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() בלי חלילה לפגוע במישהו..
למה תמיד לעשות copy - paste שנשאלות השאלות. ss תוכנית מעולה אני עושה אותה והולך קצת קשה אבל מתקדם ועולה יפה במשקל.. אבל בחייך זה כמו תקליט שבור, אני אומר ועובדות רבות אומרות !אינדבדואלי! ..שוב, אין לי דבר נגד SS להפך ממליץ, רק נגד הריפליי.. המלצה שלי, אם זו פעם ראשונה שאתה דורך בחדר כושר תתחיל מזה שתעשה FBW ל- 3-4 שבועות, אחרי זה תבוא תגיד עם איזה משקלים אתה עובד, אם הולך לך טוב, יש התקדמות, בכל אופן תנסה ותראה.
![]() נערך לאחרונה על ידי lifton, 04-01-11 בשעה 23:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתה רוצה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לא אליך ספציפית ,אבל בכלליות יש איזשהו שיגעון על הss שדנו בו כבר כמה פעמים.
ושוב התוכנית היא מעולה.
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אז מה אתה רוצה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() הוא בא לדעתי לומר שלא צריך אוטומטית לפלוט ss כל פעם שמישו מבקש תוכנית.. אכן תוכנית טובה אבל לא מתאימה לכולם..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר מתחיל
|
![]() כמה סיבות: לא כל אחד מנוי לחדר כושר ויש לו את הכסף או המקום לארגן ציוד מתאים. אם הוא מנוי בחדר כושר - צריך שתהיה תשתית לסקוואט חופשי וגישה של מנהל המכון שמאפשרת ביצוע תרגילים חופשיים. גם אם "מותר" לבצע סקוואט חופשי, בלי כלוב זה קשה מאוד. כל הקומבינציות טובות, אבל באיזשהו שלב זה יהיה כרוך במאמץ לוגיסטי רב, אם לא בסכנת חיים.
לא לכל אחד מתאים משטר התזונה של ss. להגיד ולהכריז על שתיית גלון חלב כל יום זה קל, אבל זה ממש לא פשוט לביצוע. בעיות בריאותיות גם יכולות להגביל בביצוע התרגילים... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
מה זה אם מותר במכון ? בשביל מה אתה משלם לחדר כושר? בשביל ליהיות מוגבל במדריכים שיגידו לך איך להתאמן? אתה משלם למישו אתה לוקח של מישהו והלוקח תמיד צודק תזכור את זה לחיים ולי במכון אין כלוב אני עושה 150 סקואט על המקבילים והמקבילים חלשים מאוד עוד שניה מתפרקים אז אל תביאו לי תרוצים בהתחלה היה מריבות וחפירות אבל עכשיו לא מתקרבים אלי לא מתיחסים לזה בכלל ויש חלק שעושים גם סקואט בגללי משטר תזונה של ss? מה נראלך שרק בss צריך לאכול? בabcvddasdsa לא צריך לאכול? מי אמר לך לשתות חלב? יש מלא שלא שותים חלב ועושים תוכניות כוח על משקלים טובים מלא אורטופדים ממליצים על סקואט ודדליפט בשביל לשפר בעיות גב וברכים עכשיו עניתי לך על כל מה שהבאת לי ואני שוב בא ושואל למה ss לא מתאימה לכל מתאמן בריא שרוצה לגדול במאסה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ss היא התוכנית הכי יעילה למתחילים... מה לעשות ש 90% מהפורום עדיין מתחילים... ועל אחת כמה וכמה מי ששואל שאלות כאלה... אז מן הסתם ימשיכו להציע את ss כי היא התוכניתה כי יעילה לאותה אוכלוסיה
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() אבל אחייי זה אינדבדידביבדידביבאולי!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() שאתה אומר מתחילים אתה מתכוון לאלה שלא עושים 170 קילו סקווט ו210 דדליפט?
![]() |
#17 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Fat bastard
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#20 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
לא שמעת על מכונים שלא מאפשרים סקוואט ודדליפט? לא בכל מכון אפשר לעשות את הסקוואט מהמקבילים. יש כאלה שמתפשרים על קלין ואז פרונט סקוואט, וזה עובד עד שהם נתקעים בקלין...בפורום השני היה אפילו מישהו שהתפשר על האק סקוואט בגלל המכון שלו. אמרתי שרק ב-ss צריך לאכול? אבל לא כולם מסוגלים לדחוף 3500 קלוריות, מה לעשות. צריך להגיד הפוך - ss זה למי שמוכן לסבול בשביל התוצאות - לדחוף אוכל ולבלות שעה וחצי במכון על 3-4 תרגילים. זה ממש לא מתאים לכל אחד. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
דיון חוזר על הכלבים הנחשבים "מסוכנים" | BodyKilo | פיתוח גוף-כללי | 22 | 05-09-08 00:18 |
לא עוד דיון "מאוהב בידידה" או "לא מוצא את הבולבול" | Gray | פיתוח גוף-כללי | 40 | 12-06-08 10:53 |
נשיא איראן הגיע "לנאום" בארה"ב, כנסו לעוד דיון סוער ומעניין. | megashape | פיתוח גוף-כללי | 9 | 24-09-07 22:06 |
מישהו ראה עכשיו את התוכנית "פעם בחיים" בערוץ 2? | - Idan - | פיתוח גוף-כללי | 11 | 13-08-07 10:35 |
שאלה לגבי "התוכנית" שיש לי עכשיו | xpl1 | אימונים | 7 | 14-05-07 18:47 |