|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בן 50+ שמתאמן כחצי שנה וחושב שמתקדם במסת שריר פחות ממה שהיה רוצה.
יותר חזרות עם פחות משקל או פחות חזרות עם יותר משקל? אימוני משקולות בימים רצופים (כל פעם על קבוצות שרירים שונות) או יום משקולת יום חופש וכך הלאה. אודה גם אם יש טיפים איך להעלות מסת שריר לקבלת גוף שרירי. Tnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() דבר ראשון אני לא מכיר אותך אישית אז אני התייחס בכליליות לשאלה שלך.
טווח ההיפרטרופיה (עליה במסת שריר) עומד בערך על 6-20 חזרות. לדעתי יעיל לעבוד על 6-10 או 8-12. אימון יום כן יום לא סטייל ab. יהיה טוב. תוסף חלבון יכול להיות טוב לעליה במסה. *חשוב להזכיר שבגילים כאלה קשה יותר לעלות במסת שריר אחת הסיבות זו ירידה בהפרשת טסטוסטרון, אפשר להעלות את רמת הטסטוסטרון ע"י תרגילים מורכבים שעובדים על יותר מפרקים ושרירים ופחות תרגילים פשוטים. העצימות באימון תיהיה בינונית עד עצימה.
![]() |
#3 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() הכל טוב ויפה, אבל בלי אוכל, לא תראה שיפור משמעותי בנפח השריר.
להיות במאזן קלורי חיובי. עריכה : עברתי על הודעות קודמות שלך וראיתי שלפני שבועיים נכנסת לחיטוב.. אל תצפה להתחטב במאזן קלורי חיובי, מצד שני, גם אל תצפה להעלות מסת שריר אם אתה בחיטוב (מאזן קלורי שלילי). תחליט מה אתה רוצה ולך על זה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() אוכל!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אה נכון..
אחרי כל מה שאמרתי הבסיס זה התזונה.
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() אתה תגדל אבל זה לא יהיה משמעותי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() לא נראה לי שבנאדם בן 50+ ממוצע שאין לו הרבה זמן פנוי וזמן להתעסק באימונים(ויותר חשוב התאוששות מהאימונים) יוכל לעשות ss ואימוני כוח רציניים... ככה שבשבילו, מישהו מהאוכלוסיה העממית בלי מטרות בשמים אולי עדיף לתת תכנית בטווח חזרות יותר גבוה, ושלא יגיע כל אימון שני לכשל בתרגיל מסויים, שיעבוד בעצימות בינונית...
תרגילים מורכבים והכל יהיה בסדר עריכה: hell, החתימה שלך כ"כ מזלזלת שזה עצוב והאמת די פתטי, לא כל מי שעושה SS(האמת שהרוב פה) לא באמת ילדים בני 15, יש אנשים שלא רוצים לבודד את התאומים ואת הטרפזים ויותר חשוב להם להיות חזקים בשביל ענף ספורט מסויים ולא לעמוד מול המראה ולבדוק פיק בבייספס. אם לשים חתימה שכולם יראו עושה לך את זה, תרוויח...
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
נערך לאחרונה על ידי SmokingSnake, 04-01-11 בשעה 21:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() Hell יש לי שאלה בשבילך
בחתימה שלך כתוב שזה לא הגיוני לאכול 300 גרם שומן וליהיות חטוב אבל 300 גרם שומן זה 2700 קלוריות תן לי בן אדם נורמלי ולא שחיף ממוצע שישמין מ2700 קלוריות |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() Hell אתה חסר מושג באימונים וחוץ מלהזריק אתה לא יודע לעשות שום דבר, אז תחסוך מעצמך מלהסתלבט על אחרים ובעיקר ילדים שמתחממים עם המקסימום שלך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() חח hell אתה עצבנ*? לא עש*ת מספ*ק פוז*נג מ1ל המראה ה*1ם?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() כל הכבוד לכם שאתם מרשים לדבר כמו שאתם מדברים.
בייחוד subzero1122 וalvaalva . אני לא ארד לרמה שלכם אבל אני אשמח לשמוע את הדברים האלה פנים מול פנים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אויש1
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() ואיך מתארגנים על מפגשכזה?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למה לך מותר לצחוק על "ילדי ss" , אבל אם צוחקים עלייך בחזרה אתה מתחיל לאיים ונעלב? מה אתה חושב שאתה שווה יותר מכולם? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
![]() נערך לאחרונה על ידי IGOR, 05-01-11 בשעה 00:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
נפיחון
|
![]() חבר"ה הייתי ציני :|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
האם ניתן להעלות מסת שריר ללא העלייה במסה ? | masterpeaice | תזונה ותוספים | 2 | 07-11-08 07:46 |
כמה מסה שריר אני יכול להעלות בשבוע מקסימום? | erezforu | תזונה ותוספים | 39 | 18-08-08 04:58 |
אחת ולתמיד - הבדל בין עיבוי סיבי שריר לעליה במאסת שריר | look | פיתוח גוף-כללי | 21 | 05-05-08 14:41 |
על מנת להעלות מסת שריר - ניתן לשלב אבקת חלבון + מזון שייתן פחמימות? | aer | תזונה ותוספים | 7 | 18-07-07 17:48 |
האם אפשרי להעלות במאסת שריר ולהוריד בשומן ככה? | Gil-G | אימונים | 2 | 07-03-07 16:48 |