|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני יסביר איך זה קרה , אתמול חזרתי מהמכון הכל היה סבבה עשיתי אימון סקוואט דדליפט וחזה , אוקיי חזרתי הביתה קצת ראיתי תיקונים לתרגילים וכו' וניסיתי לתקן את הסקוואט והדדליפט ללא משקל סתם מקל של מטאט שהיה לי רק בשביל לבדוק את הגב ואת האגן זווייות וכו', עשיתי את זה במשך הרבה זמן אפשר להגיד ממש הרבה, אני מפחד שבגלל זה נדפק לי איזה משו בברך ויש את הקולות האלה שלא היו לפני כן !
מזה יכול להיות?? מקווה לטוב אמן !
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() קשה לי להאמין שקרה לך משהו בגלל התרגילים האלה. אולי זה משהו שלא קשור. אני אישית בנאדם שעשה טכניקה לא טובה בסקוואט יחסית הרבה זמן ולא קרה לי שום דבר לברכיים, אולי טיפה כאב פעם או פעמיים וזהו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() גם לי היה טכניקה לקויה זה הביג דיל...
ספיציפית לי זה היה שמשכתי את הבירכיים אחורה במקום לשלוח אותם קדימה ולשבת משכתי את הבירכים אחורה כדי ליצור את ההיפ דרייב דבר שהוא טכנית לא נכון לעשות וזה גרם לכיביכול ''פציעה'' אבל זה לא משהו רציני כל עוד מתקנים!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() גם לי זה קרה,אבל ברגע ששיפרתי את הטכניקה של הסקוואט זה פשוט נעלם. זה היה ממצב שלא הצלחתי לדרוך על הדרך,וכיום אני רץ 5 ק"מ ולא מרגיש ת'ברך.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() הקטע עזובב סבבה אבל למה יש לי את הרעש הזהה , כאבים בברך אין לי ממש רק הרעש סחוס הזה
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא רופא ובטח שלא מתמחה בזה כל מה שאני יכול להגיד לך שהחרא יעלם אם תשפר טכניקה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
?
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתה אוטיסט אה תסתכל מה רשמתי לך א נ י ל א ר ו פ א
ובגלל זה אני לא יכול להגיד לך למה אתה שומע חריקה מהברך אבל אני יכול להגיד לך שהיה לי את זה וזה עובר !אז תפסיק להיות כוסית כל הזמן להתלונן על הטכניקה וכמה זה חרא של תרגיל כשאתה לא עושה אותו לפי הספר |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() שיהיו קליקים,גם לי יש אותם. פשוט תימנע מהתנועות שגורמות אותן,אתה לא מסובב ת'ברך הרבה פעמים ביום.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מחר אני יעלה טכניקה שלו אני רוצה לראות מה יגידו על זה
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
היי דקירות חזקות בגב תחתון צד שמאל בעת התכופפות .. | digidigi | פציעות ספורט | 2 | 24-11-10 22:39 |
כאבים בברך שמאל | סתוויק (: | פציעות ספורט | 1 | 13-12-08 13:06 |
כאב בברך שמאל למרות שלא אימצתי אותה | mb512 | פציעות ספורט | 3 | 01-11-08 08:50 |
תחליף הולם לריצה בעקבות דלקת בברך שמאל | XxX-DriX | פציעות ספורט | 22 | 08-10-07 23:09 |
כאבים בברך שמאל מריצה :-( | IDANS17 | פציעות ספורט | 2 | 20-01-07 14:44 |