|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
אזהרה אחרונה-חוצפה וקללות ללא קשר
|
![]() שלום לכולם,
דבר ראשון אני רוצה להגיד שאני חוזר בי על דיון שבוא אמרתי שמתאגרפים לא מתאמנים בחדר כושר או לוקחים דברים, שאלתי את המאמן והוא אומר לי שיש מתאגרפים שמתאמנים בחדר כושר ולוקחים סטרואידים וכל החרא הזה, הוא בעצמו לא מתאמן בחדר כושר הוא מתאמן בחוץ... בכל מקרה אני מתאמן באגרוף ואני רוצה לעלות קצת מסה על הגוף אבל אני רוצה שהאימון יהיה כוח משולב בסיבולת השריר כי באגרוף אני צריך גם כוח פיזי (מכות,כניסות) וגם את הסיבולת (מכות באות מכתפיים,גב ,יד אחורית ואחרי כמה מכות זה מתחיל לעייף את השרירים) ואני לא יודע איך לשלב בינהם ..ניסיתי לחבר אימון שאני בטוח שהוא דפוק ולא טוב אבל אתם תוכלו לעזור לי ולהגיד לי מה אני יכול לעשות בשביל זה פניתי לפה..אימוני אירובי,גמישות אני משלב אחרי האימון... אימון a סקוואט 3x5 סקוואט קל 3x20( לא מלא) בנץ' 3x5 שכיבות סמיכה אגרופים 3x20 מקבילים 3x20 דדליפט 1x5 אימון b סקוואט 3x5 סקוואט קל 3x20 (לא מלא) פרס 3x5 לחיצת כתפיים במשקולות 3x20 בנט אובר 3x5 מתח/פולי עליון 3x20 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() מישהו יכול לעזור?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() ???????????????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
הושעה
|
![]() נראה נחמד, אבל הייתי ממליץ גם לך להתאמן כמה שיותר בחוץ עם כמה שיותר תרגילי משקל גוף, זה מה שגם אני עשיתי ומבחינת ביצועים, סיבולת ואתלטיות כללית רק הרווחתי.
![]() |
#5 |
|
![]() עוד מישהו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אימון סיבולת??? | haim15 | אימונים | 2 | 27-12-08 23:13 |
אימון כוח או סיבולת? | arieljean | אימונים | 1 | 05-09-08 20:52 |
אימון סיבולת | hbk | אימונים | 0 | 11-05-08 23:22 |
בקשר לאימוני אגרוף. | 2pac4eva | אימונים | 4 | 04-10-07 00:17 |
אימון אגרוף תאילנדי - כמה אני באמת שורף שם ? | ThaiB0X | אימונים | 4 | 11-07-07 21:17 |