|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אז ככה: התחלתי חיטוב לפני שבועיים 93 ק"ג על 12.8%,
ועכשיו-88 ק"ג על 9.8%. אני נשקל על מכשיר מיוחד שמראה מצב גוף כללי. וכרגע (אחרי קצת ירידה) יש לי 75.5 ק"ג שריר,ובחישוב אחוזים- 8.624 ק"ג שומן.מה שמשאיר 3.786 ק"ג של-אני מניח נוזלים.. אני רוצה לרדת עד ל7%-השאלות הן איך אני מוריד את הנוזלים? עד איזה משקל בדיוק עליי להיות מוכן לרדת? מה עבד בשבילכם בחיטוב? (הדברים הקטנים) ואיך עובדים על היפרטרופיה בבטן? (יש לי קוביות,שאני מסתכל בפרופיל אני מעוניין שייצאו יותר החוצה-במיוחד בטן תחתונה). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() התפריט שלי:
א.בוקר-סקופ חלבון+300 מיל חלב 1%+תמר ביניים-2 פרוסות לחם קל עם כף טחינה גולמית,כף סילאן תמרים, וטיפה קינמון+3 חלבוני ביצה חיים א.צהריים-כוס אפונה\שעועית\ירקות מאודים+250 גר' חזה עוף נקי. אחרי אימון-2 סקופים חלבון+תפוח א.ביניים-250 גר' חזה עוף נקי+2 מלפפונים א.ערב-קופסת קוטג' 1% לילה-יוגורט 0%+כפית שיבולת שועל סה"כ גרם חלבון-248 קיזוז של 40%-החלבון שתאכלס הגוף מעכל-177.6 גרם. נערך לאחרונה על ידי mike the strike, 05-12-10 בשעה 21:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מתעסק ביותר מדי חישובים מדעיים ויורד לקטנות..
תבין מאחוז שומן כמו שלך לוקח זמן לרדת ללא שורפי שומן והרבה הרבה השקעה.. אתה נמצא בטווח שומן עיקש .. מקום שקשה לאבד שומן וקל לשרוף שריר, כרגע תהיה על שבועיים שלושה של כמות פחמימות סבירה כמות חלבון גבוה וכו' ולאחר מכן אתה תעלה את האירובי ותוריד את רמת הפחמימות בצורה דרסטית עם זה תעלה את החלבון.. המטרה היא לא לאבד שריר ולחטב כרגע עד העצם.. אירובי: לפחות חצי שעה על קיבה ריקה בבוקר ועוד חצי שעה במהלך היום עדיף אינטרוואלים, תזונה: תתחיל ב120 גרם פחמימה ו2.7-3 גרם חלבון לכל קילו בגוף, את שאר הקלוריות תשלים משומן איכותי עד שתגיע למאזן קלורי שייתן לך מינוס קלורי של 600-700 קלוריות , לאחר שלושה שבועות בערך תרד בפחמימה ל40-50 גרם [כן כן זה קשה לרדת באחוזי שומן האלה] תעלה את החלבון ל3++ לכל קילו בגוף [חייב הרבה חלבון בדיאטה לשמור על השריר] ואת שאר הקלוריות משומן איכותי [עם ישאר משו בכלל] עד שתגיע למינוס קלורי של 800-900 מתחת לbmr, אירובי בשלב הזה תעשה שעה וחצי כל יום, 30-60 בבוקר על קיבה ריבה והשאר באינטרוואלים במהלך היום. תהיה חזק נפשית ותתן בראש, תעדכן כאן את התפריטים לדיאטה ואת תכנית האימונים נשתדל לעזור במה שאפשר. בהצלחה חבר תהיה חזק זה לא יהיה קל!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני כבר אומר לך את דעתי, עם אתה באמת 9-10% שומן כמו שאתה מציין אין לך לרדת מתחת לזה אלא עם אתה רוצה להתחרות, זאת עבודה מאד קשה , אני הייתי ממשיך מאסה, החלטה שלך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() טיפים:
* אימוני כוח, יש סטיגמה שצריך לתת לשריר אימונים בחזרות גבוהות יותר ונפח גבוה יותר, זה לא ככה..המטרה היא לתת לשריר גירוי מספק בשביל לשמור על המסה- תרים כבד גם בחיטוב, תשלב בתכנית אימונים גם אימונים כבדים בחזרות נמוכות וגם חזרות גבוהות סופרסטים וכו', גירוי ופאמפ זה מה שאנחנו מחפשים פה. * אירובי בוקר +אינטרוואלים: תבצע אירובי בבוקר על קיבה ריקה כמובן,מחקרים הוכיחו שאירובי על קיבה ריקה מגביר משמעותית את שריפת השומן בגוף,עושים את זה גם בהכנה לתחרויות. אימון אינטרוואלים- בצע אינטרוואלים בריצה או באימון מחזורי, השיטה הזאת הוכחה כשורפת שומן מעולה במיוחד ב"שומן עיקש" תקפיד על חימום טוב וקרא קצת מאמרים על השיטה לפני , זהו אימון קצר אך עצים מאוד ויכל לגרום לפציעה. הנה דוגמא לאימון הפוגות [אינטרוואלים] מצוי על הליכון: 5 דקות ראשונות:מהירות 5 קמ"ש ושיפוע 0. אז עושים 2 דקות ככה:מהירות קמ"ש 6.5 ושיפוע 4. מיד לאחר מכן עושים חמש דקות ריצה קלה 8 קמ"ש ושיפוע 0,לאחר מכן 2 דקות 6.5 קמ"ש ו6 שיפוע, אחר כך 5 דקות כמו מקודם 8 קמ"ש ריצה קלה ושיפוע 0 ובשלב אחד לפני האחרון שוב עושים 2 דקות 6.5 קמ"ש ו6 שיפוע ולבסוף 5 דקות של 5.5 קמ"ש ו8 שיפוע. יש כאן 26 דקות בסבב אחד. תוספים: תצטייד בממריץ טוב, אתה תהיה חייב את זה בתקופה קשה כלכך, קפאין טהור הוא לדעתי הטוב ביותר יגיעו ימים שתצתרך 200-300 מ"ג חצי שעה לפני אימון רק כדאי לעמוד על הרגליים. מולטי ויטמין טוב גם חייב, הגוף שלנו זקוק לויטמינים ומינרליים יותר מתמיד על מנת לשמור על עצמו ולהתאושש ולא תמיד נקבל את אותן כמויות מהאוכל בתקופה הזאת,לכן תצטייד במולטיויטמין חזק וטוב -אופטימן של אופטימום ניוטרישן למשל. אבקת חלבון : כדאי להגיע לכמויות חלבו גבוהות שנצתרך אבקת חלבון תעזור לנו להגיע לכמויות האלה בקלות וללא הרבה פחמימות ושומן מיותרים. עם יש תקציב תוכל לשלב bcaa או hmb , קרא את זה באתר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני באמת 9.8% כפי שאתה יכול לראות לפי התמונות החרא איכות אך מסוקסות הנ"ל-
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() אני יכול פשוט מעכשיו לקזז ל50 גר' פחמימה להעלות חלבון ואירובי חצי שעה בוקר חצי שעה ערב? תודה רבה על העזרה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() בכיף,עם היית בשלושה שבועות האלה על כמות פחמימות נחמדה ולא ירדתה במהירות מדי אז כן אתה יכל מעכשיו.. קרא טוב את כל מה שכתבתי ותשתמש בטיפים.. בהצלחה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
וואי איזה זיון מוח בכל הכסף הזה הוא מממן סייקל וpct |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() טוב מר. ריפטו
יש לך משהו יותר טוב להציע אתה מוזמן לכתוב פה לפני שאתה שולל סתם דברים,אתה אומר שזה זיון מוח לקחת מולטי ויטמין,אבקת חלבון,וקפאין בחיטוב- סבבה, עכשיו תגיד לי למה זה לא חשוב? לא יודע כמה ידע יש לך בחומרים אדוני אבל עם הוא יהיה בסייקל אפילו הכי קל הוא חייב יותר ויטמינים ותזונה שונה.. אז אל תזרוק סתם באוויר חומרים חומרים.. חח אני מציע קפאין ומולטי אתה מציע קלן ואנאבר, מדהים.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אה ואל תשכח את הק1לה לפני אימון אולי תהיה חזק כמו בנדיקט מגנוסון
![]() ![]() ![]() ![]() רק תבין כאן נקודה אחת, אני מדבר איתו במפורט על תזונה ואימונים ואתה קורא לזה זיון מוח וזורק "סייקל" סייקל של מה? ומה לשלב עם הסייקל? זה לא חומרי קסם אני לא מזלזל בך אני מאמין שאתה יודע שזה לא עובד ללא אימונים ותזונה.. בקיצור נחכה לתזונאי שיאשר כאן כמה דברים |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() בחייאת דניאל, יש מצב אתה מעלה תמונה שלך?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() העליתי לפני איזה שלושה חודשים, אני 20 ק"ג יותר.
בכל מקרה, הנקודה היא לא מי נראה יותר טוב. אני מעריך שאתה בערך בן 14, וזה מצחיק אותי העצות שאתה נותן לאנשים שכמה רמות מעליך, ועל דברים שבכלל לא עברת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ועם בכבוד שלך לקבל עצה מילד בן 15 אז תשנה תגישה שלך. ואיך עלית ב3 חודשים 20 ק"ג ? חזרת מפציעה או משהו ? אז תבין אני לא אזלזל בך אני רק אומר לך עם יש לך התנגדות לדברים שאמרתי או דעות אחרות אתה מוזמן להציג אותם פה ולתת הסברים,אולי גם אני אלמד ממך משהו למה לא? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() אם אתה רוצה להתייחס לדברים הקטנים,
כמה שפחות נתרן, הרבה קפאין לפני אימון, תוריד בהדרגה זהירה את כמות הפחמימות, תוסיף חלבון ע"ח הפחמימות.. הכל כדי לא לשרוף שריר בפזיזות מיותרת! וחלב 1% זה חרטא ברטה.. אם כבר חלב אז זה 3%, לדעתי כן?
![]() |
#16 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() לא יודע, אני אף פעם לא אהבתי לעשות חיטוב כאסח עם 50-60 גרם פחמימה והעמסות קבועות, צריך להשאיר איזה 150 גרם פחמימה(זה כלום, אני עכשיו על 900-1000) בכל חיטוב לדעתי אלא אם כן אתה הולך להתחרות(שלא יקפצו עליי פה עכשיו, מי שרוצה להרעיב את עצמו שירעיב, לדעתי לא צריך למות בחיטוב)
אם אתה רוצה להגיע לאחוז שומן מאוד נמוך(6-7) נראה לי שצריך לעשות לעצמך ייבוש איזה יומיים ואז העמסת פחמימות טובה שהשריר יספוג. וזה לא משהו שנראה לי שאפשר גם להחזיק לחודשיים-שלושה(6 א"ש), אבל אני בחיים לא ירדתי מ10, ככה שהמפתחי גוף בטח ידעו הרבה יותר טוב ממני ויוכלו לייעץ
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() עד לפני 4 חודשים הייתי 8% (אמנם 78 קילו,אבל עדיין)ושמרתי על זה..אני רגיל לחיות ככה..
הסיבה היחידה שאני רוצה להגיע ל7% היא לראות שיפור בא.ש מאז שהתחלתי להתאמן,וכדי שאני אעלה אחרי זה במאסה-אני מתכנן עלייה נקייה כמה שרק אפשר,אני לא ארצה לעבור את ה11.5%..מאסה עד 11.5 וחוזר חלילה חיטוב ל8 עד שאגיע למטרה שלי-93 ק"ג 9%. וכן יש טעם בזה,אחד המאמנים אצלנו בחד"כ עלה בחודשיים האחרונים 5 קילו שמתוכם רק 0.7% שומן, זה אפשרי..רק עבודה קשה ותזונה. ותודה רבה שחר! סאבזירו אני אשמח לשמוע עצות מימך,אני פתוח לרעיונות ודרכים,זה שלב הניסוי והטעייה מבחינתי,רק שהניסוי יהיה כמה שיותר מושכל.. עצות נוספות יתקבלו בברכה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
|
![]() חחחחחחחח אני לא מציע לו להשתמש במשהו, אבל עם כל המוצרים שהעמסת לו, עדיף כבר לקנות חומרים.
חצי מהמוצרים הם קקה, hmb, zma kkk, ppp הכל קקי |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אם היה לי כסף מזמן הייתי מזריק
וסאבזירו צודק
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
2 שאלות בנוגע לחיטוב | Wheel_Gun | פיתוח גוף-כללי | 10 | 03-07-09 13:09 |
שאלות בנוגע לחיטוב,המון שאלות | rosilio | תזונה ותוספים | 20 | 21-04-09 20:05 |
[שאלות]בנוגע לחיטוב | shay121 | אימונים | 9 | 16-04-09 23:48 |
שני שאלות בנוגע לחיטוב | Soprano | אימונים | 6 | 07-01-09 19:48 |