|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אהלן.
אני מעוניין מאוד להתחיל ב ss מצד שני אני רוצה להתחיל חיטוב בסביבות מרץ. האם התוכנית מתאימה גם לזמן קצר יחסית של שלושה חודשים? האם אפשר להמשיך עם התוכנית גם בזמן חיטוב? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() לא
ולא |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() אז מה כמות הזמן המינימלית שצריך להמשיך עם התוכנית?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() אין, כשנתקעים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תאמין לי אחי, תתחיל ss ולא תרצה להפסיק.
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תראה ,אני מאמין שsubzero1122 יודע שפשוט התנגדתי לעשות SS אחרי ויכוחים וטענות משונות החלטתי לפני שבועיים וחצי בערך שאני מתחיל, מוסיף תרגיל או שניים ליד קידמית ואחורית וזהו.
ובאמת שבינתיים אני נהנה גם מההתקדמות וגם מאימון עם משקל כבד, בהמשך נחזור לפיצולים, אתה תהנה מSS במיוחד אם אתה איש של פיצולים כמוני.
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אם המטרה שלך היא לגדול ולא עשית ss, אתה תגדל בה יותר מכל תכנית אחרת, כי הכי מהר גודלים ע"י הוספת משקל לתרגילים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ב3 חודשים אפשר לעשות הרבה בss
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אני גם בעד שתעשה, גם אם זה רק ל-3 חודשים. אם תקח את עצמך בידיים מבחינת תזונה
תגיע לתוצאות יפות. בכל מקרה זה יהיה עדיף מכל תוכנית אחרת ב-3 חודשים האלה |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה, אני עוד לא סגור על זה לגמרי ( מתלבט מתי להתחיל חיטוב), אבל בכל מקרה תודה לעונים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() אם יש לך יכולת מוטורית של אישה(שלומדת מהר) ואתה נסגר על טכניקות תוך שבועיים 3 חודשים יוכלו להספיק אולי, אם אתה כמו הרבה אחרים אתה רק תסגר על טכניקה סבירה אחרי חודשיים וסתם תפסיק את התוכנית כשאתה אשכרה מתחיל להתחזק וחבל.
אם תעשה ss בלי לאכול הרבה אתה תפצע, הגוף שלך גם עם תזונה רצינית ייכנס למצבים של הלם מטורף כל שבועיים בערך(פתאום דומס במפשעה, בבטן, דלתא, וכו'), לא רוצה לחשוב מה ייקרה בלי תזונה.
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אישה לומדת מהר?
חידשת לי
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() ללמוד טכניקה חודשיים ?????? אני לא מאמין זה יותר מידי זמן...
תלמד תנועה נכונה מההתחלה/תעלה סרטוני טכניקה שלך לפורומים לשיפור ותוך שבוע שבועיים ישלך טכניקה מושלמת ולגבי משך תקופת הזמן.. כשתתחיל לא תרצה לזוז מהתוכנית אימון |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() זה משתנה בין מתאמן למתאמן,
וגם תלוי מי / איך מלמד. לי אישית לקח הרבה זמן ללמוד, אבל זה כי לא קראתי את הספר / ראיתי את הdvd רק אחרי שהתחלתי ss כמו שצריך (אחרי שקראתי את הספר) הטכניקה שלי הייתה טובה (סקוואט) שאר התרגילים די פשוטים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() אני לא סגור על טכניקה 100% באף אחד מהתרגילים לדעתי, יש לאן לשאוף.
הכי בולט זה הסקוואט שלפעמים אני לא שובר, ויש גלישה בברכיים, להגיע לטכניקה משביעת רצון יכול לקחת כמה חודשים, תתפלא. וכן, מבחינה מוטורית לדעתי לנשים יש יכולת למידה יותר גבוהה, זו לא עובדה מבוססת אבל גם בפורומים של ריפטו זה נכון על חתך של עשרות מתאמנים, אז אולי יש שם משהו
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() זה כי לנו יש 2 מוחות המבין יבין .....
מסכים איתך זה אצל כל מתלמד שונה לימוד הטכניקה בעיקרון זו תנועה שאני לא מבין איך יושבים (במלוא המובן) עליה חודשים זה נכון שאם למדת טכניקה לקויה בהתחלה זה ייהיה יותר קשה ללמוד לעשות סקוואט בתנועה הנכונה ויקח לך יותר זמן ללמוד אותה אפילו יותר מלימוד טכניקה נכונה בתחילה |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
ומי אמר שאני לא הולך לאכול? |
|
![]() |
![]() |
![]() |