|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן,
לאחרונה קניתי אבקת מי גבינה של צ'מפיון. בסקופ יש 33 גרם אבקה, שהם 23 גרם חלבון. קניתי בנוסף גם כמה חבילות סוכר ענבים, והמוכר אמר להוסיף סקופ מהסוכר גם (כפית מדידה מלאה של 33 גרם). הוא גם אמר אפילו 2 סקופים אם אני בשאיפה להעלות הרבה במשקל. אני בשאיפה להעלות נקי ולהתחזק, לא להיכנס לתקופת מסה או משהו כזה, אין לי שאיפות רציניות בתחום, פשוט נהנה להתאמן ומבסוט מהגוף שלי בכל אופן. אז מנה שמורכבת מסקופ אבקת מי גבינה וסקופ וסוכר ענבים זה מספיק? זה מספיק פחמימות? תודה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לא חובה להוסיף סוכר ענבים אתה יכול לשתות את זה גם בלי הסוכר ענבים במידה ואכלת טוב לפני האימון..
דרך אגב איזה טעם קנית? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מה הקשר לזה שהוא אכל טוב לפני אימון? אחרי אימון רצוי פחמימה זמינה,וחלבון. וסוכר ענבים עולה גרושים.
קח 3/4 סקופ כמעט עד הסוף של הסוכר ענבים. ויהיה טוב. הוא עולה גרושים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() ציטוט:
עם לא תאכל ישר אחרי אימון פחממה מה יקרה? האימון יהיה שווה לתחת? למה ליהיות כזה אובססיבי לאוכל של אחרי אימון |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
דיאטן קליני וספורט
|
![]() אם היית רוצה להוסיף פחמימה לשייק לאחר אימון, הייתי ממליץ לא רק על סוכר ענבים, אלא גם
שילוב של פרי (בננה, תמרים וכד'). אין צורך להוסיף יותר מ-10 גרם סוכר ענבים לתוך השייק, זוהי כמות מספיקה בהחלט להעלאת האינסולין לאחר האימון. את היתר תשלים מפרי ואפילו שיבולת שועל. בברכה גל ציון-פור
דיאטן קליני וספורט B.Sc RD בוגר החוג למדעי התזונה - המרכז האוניברסיטאי אריאל שבשומרון. בוגר קורס תזונת ספורט מטעם הדסה אופטימל - מכון וינגייט מדריך חד"כ מוסמך - מכון וינגייט אחראי תחום תזונה בחברת ישראלבודי ניתן לפנות אלי ישירות במייל galzp@israelbody.org או בפייסבוק https://www.facebook.com/galzpdiet?ref=hl |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() 2-3 תמרים(לא בתוך השייק, באכילה) יחד עם 250 מ"ל חלב(נותן טעם, בריא, מכיל פחמימות וחלבון)
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כמה להוסיף ? | bardvash | אימונים | 10 | 26-07-10 20:19 |
כמה להוסיף כדי לעלות? | maaw | תזונה ותוספים | 7 | 15-05-09 16:14 |
להוסיף מתח לאימון? | avishav1 | אימונים | 7 | 14-04-09 15:12 |
תפריט של מסה... מה להוסיף? | barakk001 | תזונה ותוספים | 24 | 22-12-07 15:16 |
עזרה אני רוצה להוסיף עוד 500 קלוריות לתפריט מאיפה הכי כדי להוסיף אותם ? | מתאמן חדש | תזונה ותוספים | 13 | 18-09-07 20:34 |