|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני בן 15 מטר 78 שוקל 110 תפריט תייעצו לי כמה חלבונים פחממות שומנים אני יבנה תתפריט וישאל את דעתכם |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() 35.6 BMI
180 חלבונים 77 שומן פחממות 175 קלוריות 2113 יעבור בטוב? Bmr = 2402 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תדאג לאכול הרבה הרבה חלבון, לרדת בפחמימות בהדרגה [כל כמה שבועות] ולעלות אירובי בהדרגה,ותת בראש עם האירובי הזה! סבלנות יקח זמן והרבה עבודה אבל אתה תצא פיקס.
תוריד שומן,[בעייתי מבחינה קלורית בחיטוב,לא משום סיבה אחרת] תעלה חלבון[חייב לשמור על מסת שריר] ופחמימות סבבה, אחרי כמה שבועות תרד ל100-120 ובשלב הסופי תרד ל60-70..עם זה תצמצם קצת שומן בסוף. ואירובי תעשה בכל אימון כוח שלך לפחות חצי שעה בהתחלת הדיאטה ולאחר מכן כמו שאמרנו להעלות ל45 ובסוף לשעה בכל אימון. תדאג לתכנית אימונים אינטנסיבית שתתן מספיק גירוי לשריר.. אתה יכל לשלב אירובי בבוקר על בטן ריקה שריפת שומנים יותר טובה וככה יותר נוח לחלק את האירובי לפעמיים ביום. עם ראש ורצון וסבלנות ועבודה קשה אתה תגיע לתוצאות טובות. תתחיל מאפס בנה תפריטים ותכנית אימונים ותתחיל לתת בראש! חפירה חפירה ושיהיה בהצלחה :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה, ישמצב לאתר
להכין תפריט איתו? אהה ובאימון כוח שאתה אומר לעבוד 5x3 או 12x3? נערך לאחרונה על ידי Pizdalox, 16-11-10 בשעה 21:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לא בעייתי השומן מבחינת שום דבר
תשאיר את השומן תוריד קצת מהפחמימות (רק בעוד כמה שבועות) תתחיל עם הערכים של התפריט שהעלת וברגע שתתקע תוריד קלוריות מפחמימות |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() בעייתי מאוד.. כדאי להגיע למינוס קלורי יותר גבוה בשלב מסויים תהיה חייב לקצץ שומן ועדיף לקצץ שומן מאשר פחמימה הגוף מפיק את רוב האנרגיה מהפחמימות.. למה לו לדפוק תראש בקיר עם 30 גרם פחמימה [סתם דוגמא] ושומן גבוה?
ולשאלתך - כן, goleagno.co.il אתה רושם כל מאכל לפי כמות או יחידות מידה וזה רושם לך למטה קלוריות וערכים תזונתיים |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מלמד אל תשכח שגרם שומן זה 9 קלוריות וגרם פחמימה זה 4 קלוריות ככה שלא תצתרך לקצץ הרבה שומן ולרדת הרבה בקלוריות.. עם הפחמימה זה יותר בעייתי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() בעקרון כנס לפורטל ותקרא תמדריך לחיטוב ואת השיטת חיטוב
cc בעקרון cc זה דל פחממה עם העמסות כל 5-6 ימים פחממה עד 100 בערך חלבון כול 2-2.5 שומן משקל גוף ככה זה פחות או יותר אמור להראות תפריט חיטוב תקרא ת2 מאמרים האלה זה יעזור לך דרך אגב בחיטוב אל תפחד מדברים שמנים(בשר , גבינות שמנות) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() תן בראש אל תישבר, בהצלחה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() קובה אין לו מה לפחד משום מאכל אבל תחשוב על זה ככה :
הוא אוכל חצי קילו בשר טחון או חצי קילו חזה עוף בבשר הוא יכניס יותר קלוריות [מהשומן] ופחות חלבון - לא מה שהוא מחפש. בחזה עוף יכניס יותר חלבון בקנס קלורי יותר קטן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
כנל בגבינות עם אחוזי שומן גבוהים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() בואנה עשית אותי רעב עם החתימה שלך :d
[אני לא מתכוון לקולמן חחח ] |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() חחחחחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר מתחיל
|
![]() goleagno
לא עובד מי יכול להביא לי אתר להכין תפריט? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר מתחיל
|
![]() תודהה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר מתחיל
|
![]() תוצאות סופיות
קלוריות 2030 פחמימות 166 חלבון 185 שומן 65 מתוכו 21 רווי זה בסדר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() כמה תשוקל
וכמה אתה שורף במנוחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר מתחיל
|
![]() יעני לא קראת סתם לכיף להתווכח פה?
:p? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
מנהל מקצועי - תוספי תזונה
|
![]() קרא את המאמר לחיטוב
http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=81&Page=1 המאמר מציג טיפים שתמיד טוב לדעת בזמן חיטוב.
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
גב חיטוב :עד מתיי חיטוב 2010 (: | dror | גלריות הגולשים | 7 | 01-06-10 00:02 |