|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() היי =)
קודם כל אני חדשה כאן.. אז ככה, אני בת 16, יחסית גבוהה וקצת רזה, ואני ממש רוצה לפתח קצת את שרירי הרגליים ואולי גם קצת בטן. מה תמליצו לי לעשות? (חוץ מהאימוני שחיה שיש לי פעמיים בשבוע) מה לאכול בעיקר? ואיזה תרגילים אפשר לעשות (לא בחדר כושר)? ועצות בכללי =) תודה מראש |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() סקוואטים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() בלי עבודה רצינית בחדר כושר הרגליים שלך לא ייראו אחרת, או לחילופין יותר טוב.
אגב זו טעות לעבוד רק על שריר אחד או שניים. צריך תוכנית שתעבוד על הכל: רגליים, חזה, גב, כתפיים, ואולי בטן וידיים גם... אם את חושבת שאת תתחילי להיראות "מנופחת" אם תעשי תוכנית כזאת, זו גם טעות כי את בחורה.אצל הבנות ההורמון שנמצא בכמויות גדולות יותר הוא הפרוגסטרון, שאין לו קשר ליצירת מסת שריר, בניגוד לבנים, שאצלם הטסטוסטרון הוא זה שנמצא בכמויות גדולות יותר ותורם בבניית מסת שריר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() התכוונת לאסטרוגן...
בכל אופו את תצטרכי רק סקוואטים....ולא לפי המדריכים בחדר הכושר אלא לפי ההסברים שיש פה שמישהו יתן לה ת'סרטון של ריפטו
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() היכן את מתאמנת? אולי יש פה מישהו מהפאמלייה שמתאמן במכון שלך ותוכלי לקבל הסבר אמיתי איך לשפוף כראוי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
הקדוש האישי של ארבל
עוסק ב:: לעצבן אנשים כשמשעמם
חדר כושר: על הספה בבית
|
![]() חחח מהפאמלייה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
הושעה
|
![]() לא יודע אם ממש תהני מעשיית סקוואטים, אבל כן, בשביל מסה ברגליים זו ה-דרך. הייתי מציע לך ללכת לבדוק חוגים וקבוצות לאתלטיקה ואמנויות לחימה בנוסף, אני מאמין שמזה גם תוכלי להנות יותר וגם לשלב את זה אחלה עם סקוואטים פה ושם.
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() איך אתם יודעים איפה היא מתאמנת?
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() אאההה וואי קראתי היכן שאת מתאמנת יש מישהו מהפאמלייה בלה בלה
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עזרה: איך לפתח את שרירי הרגליים | number1 | אימונים | 8 | 30-09-07 14:05 |
אני רוצה לפתח את החלק העליון של הגוף | mrfonline | אימונים | 13 | 17-09-07 12:05 |
רזה , ומאוד רוצה לפתח תגוף. | asaF12 | אימונים | 18 | 16-06-07 20:27 |
רוצה לפתח שרירים טוב(עצות) | moshe12007 | פיתוח גוף תחרותי | 8 | 06-06-07 10:07 |
רוצה לפתח .. | ATP | אימונים | 9 | 16-11-06 18:18 |