![]() |
רוצה לפתח שרירי רגליים
היי =)
קודם כל אני חדשה כאן.. אז ככה, אני בת 16, יחסית גבוהה וקצת רזה, ואני ממש רוצה לפתח קצת את שרירי הרגליים ואולי גם קצת בטן. מה תמליצו לי לעשות? (חוץ מהאימוני שחיה שיש לי פעמיים בשבוע) מה לאכול בעיקר? ואיזה תרגילים אפשר לעשות (לא בחדר כושר)? ועצות בכללי =) תודה מראש |
סקוואטים.
|
בלי עבודה רצינית בחדר כושר הרגליים שלך לא ייראו אחרת, או לחילופין יותר טוב.
אגב זו טעות לעבוד רק על שריר אחד או שניים. צריך תוכנית שתעבוד על הכל: רגליים, חזה, גב, כתפיים, ואולי בטן וידיים גם... אם את חושבת שאת תתחילי להיראות "מנופחת" אם תעשי תוכנית כזאת, זו גם טעות כי את בחורה.אצל הבנות ההורמון שנמצא בכמויות גדולות יותר הוא הפרוגסטרון, שאין לו קשר ליצירת מסת שריר, בניגוד לבנים, שאצלם הטסטוסטרון הוא זה שנמצא בכמויות גדולות יותר ותורם בבניית מסת שריר. |
התכוונת לאסטרוגן...
בכל אופו את תצטרכי רק סקוואטים....ולא לפי המדריכים בחדר הכושר אלא לפי ההסברים שיש פה שמישהו יתן לה ת'סרטון של ריפטו |
היכן את מתאמנת? אולי יש פה מישהו מהפאמלייה שמתאמן במכון שלך ותוכלי לקבל הסבר אמיתי איך לשפוף כראוי
|
חחח מהפאמלייה
|
לא יודע אם ממש תהני מעשיית סקוואטים, אבל כן, בשביל מסה ברגליים זו ה-דרך. הייתי מציע לך ללכת לבדוק חוגים וקבוצות לאתלטיקה ואמנויות לחימה בנוסף, אני מאמין שמזה גם תוכלי להנות יותר וגם לשלב את זה אחלה עם סקוואטים פה ושם.
|
ציטוט:
|
איך אתם יודעים איפה היא מתאמנת?
|
ציטוט:
|
אאההה וואי קראתי היכן שאת מתאמנת יש מישהו מהפאמלייה בלה בלה
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:14. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ