|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכולם, אני חדש בפורום..............
יש לי מין חזה(שדיים) די גדול, זה מגעיל ואי אפשר ללבוש כול חולצה, זה בולט.... חשבתי לעשות ניתוח שאיבת שומן מהחזה לגבר..... עכשיו, אם אני יוריד במשקל, תזונה חדר כושר ויתאמן ויעשה חיטוב ודיאטה, האם זה ירד?או שאני אצטרך לעשות ניתוח?אני שוקל משקל שלא מתאים לי, אני צריך להוריד איזה 10 ק"ג.......אני נוטה להשמנה..... עכשיו אני רוצה תוכנית אימונים לחיטוב 4 פעמים בשבוע..... יש איזה מישהוא שפירסם תוכנית אימונים לחיטוב? מאיפה כדאי לרכוש ידע?מאיזה מאמרים להתחיל? מה כדאי לי לקנות מהתוספי מזון? האם ללא סטרואידים ניתן ואפשר לפתח גוף? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תעלה תמונה שלך
בן כמה אתה ? ותן נתונים משקל גובה גם יש לי שומן בחזה ואני מתבייש בזה מאוד קוראים לזה גניקומסטיה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
הרב הראשי לישראלבודי
עוסק ב:: מחשבים ותקשורת - Compu-lab.co.il
|
![]() בס"ד
הי בנאדם, מה קרה לך נשמה טובה ! מאיפה הייאוש הזה ? לא ניתוח ולא נעלים - תקרא את מה שיש באתר ותתחיל לעבוד (בעיקר על משמעת עצמית) כי מישהו כאן באתר כתב שגבר בונה את הגוף שלו במטבח (ז"א ע"י תזונה נכונה) ולא בחדר כושר (כמו שהברה חושבים) ז"א שאתה צריך לעשות סויץ' בראש בכל תחומי החיים שלך ! ותזכור תמיד שמיום ליום אתה וחייך משתפרים בכל המובנים בהצלחה אח יקר
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() ציצי ענק לא צריך ניתוח?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אימונים +תזונה יסדרו לך את החזה....
תתחיל בקריאת מאמרים |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
חזה גדול לגבר+תוכנית אימונים+שאלות | danieledre | אימונים | 5 | 19-09-10 00:39 |
כמה שאלות לגבי תוכנית אימונים ab | Gekass | אימונים | 1 | 19-08-10 23:07 |
שינוי תוכנית אימונים - שאלות | Mr.Pepo | אימונים | 0 | 19-07-10 09:09 |
כמה שאלות לגבי תוכנית אימונים ביתית | dabi | אימונים | 1 | 13-03-08 19:07 |
תוכנית אימונים בייתית כמה שאלות | prosk8 | אימונים | 9 | 06-01-07 15:34 |