|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בחדר כושר בערך 7 חודש
משקל 80+ חטוב יחסית 172-3 אם אפשר תכנית מומלצת לעלייה במאסה ab או abc 3 או 4 פעמים בשבוע או תכנית כוח לא ss משהו לחדש טיפה להכניס תגוף לשוק זהו בלי יותר מידיי שאלות ותשובות ![]()
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי ab יהיה מתאים עם יום מנוחה באמצע.
את האמת אני לא חסיד של הss (מניסיון זה יגרור עכשיו צרור תגובות קטלניות) זה מוצלח וזה אחד הדברים הבסיסיים והמעולים אבל אני משלב דדליפט וסקווט וכמובן בנצ' בתוכנית רגילה. בכל מקרה מותר לתת פה תוכנית מלאה?
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כן אחי תן תכנית...
![]() |
#4 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() אפשר לדעת למה רשמת או תוכנית כוח אבל לא ss כשבss אתה מתקדם בסקואט 7 וחצי קילו לשבוע ובתוכנית כוח אחרת 2 וחצי קילו לשבוע?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מרגיש שתכנית חלוקה משפיעה עליי טוב יותר אז אם יש שילוב בין השתיים זה מעולה ואני לא מתכוון לתרגילי עזר..
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() משהו כזה..
a גב חתירה בטי בר 8-6X4 חתירה על ספסל (מסור) 8-6X4 משיכת פולי עליון לחזה 3X6 + דרופ סט חתירה בפולי תחתון (עם משולש) 3X6 + דרופ סט רגליים סקווט 8-6-6-4 לאנג'ים 8-8-6-6 פשיטת ברכיים במכונה 3X6-8 דרופ סט כפיפת ברכיים במכונה 3X6-8 דרופ סט יד אחורית לחיצה צרפתית 8-6X4 לחיצת חזה באחיזה צרה 8-6X3 פשיטת מרפק עם פולי עליון 8-6X3 b חזה לחיצת חזה 8-6-6-6 שיפוע שלילי 6-8X3 שיפוע חיובי 6-8X3 לחיצה בשכיבה ישרה עם משקולות יד 3X6-8 ודרופ סט יד קידמית כפיפת מרפקים עם מוט W רוחב כתפיים 6-8X4 כפיפת מרפקים בקבל קרוס 3X8 דרופ כתפיים לחיצת כתפיים בסמית משין 8-6X4 הרחקת כתף בפולי תחתון 3X6-8 לחיצה במכונה 3X6-8 דרופ שאלות, טענות, דבר אליי..
![]() |
#7 | |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() ציטוט:
ולא בגלל שזה חלוקה אלה בגלל שזה יותר מידי סטים ותרגילים וחסר פה את תרגילי הבסיס עם כבר תוכנית חלוקה תעשה ab תרגילי הבסיס אתה יודע כבר וידים אולי תרגיל אחד סט או שניים לא יותר מזה למרות שאני מציע לך עם כבר סיימת ss לעבור ל5x5 של ביל סטאר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא רואה פה סיבה למה זה על הפנים.
סביר לשריר גדול לתת 10-12 סטים. שריר קטן קיבל פחות. תוכל להסביר מה הם תרגילי הבסיס לדעתך?
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני קצת חושש מטווחי חזרות של 5 אני יגיד לך תאמת...
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אני קודם רוצה לשמוע למה היא לא טובה ועל מה הוא מתבסס שהוא אומר את זה.
דבר דומה נתן לי מסה יפה בעבר, בלי פציעות או חרטות כאלו.
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ד"א כמה זמן אתה מתאמן ובן כמה? ד"א אין דדליפט בתוכנית זה חשוב לי לחיצה צרפתית קצת מפחיד אותי עם כל השמועות על ]פציעות.. לחיצת חזה 8-6-6-6 למה התכוונת? מזה דרופסט? אני אשנה טיפה תרגילים כמו כתפיים בעמידה ועוד כמה אבל תודה.. cuba אם תוכל לשפר את התכנית אני אודה לך מאוד
![]() נערך לאחרונה על ידי אדיר53, 06-09-10 בשעה 23:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() תראה גבר, לגביי הדדליפט אני באופן אישי כבר תקופה משלב דדליפט לפני אימון גב..
וכן אני שומע צעקות ודברים שעפים עליי עכשיו, לי זה בסדר. לחיצה צרפתית ,אני מכיר מישהו ענק שמרים משקלים יפים אבל לחיצה צרפתית הוא לא עושה כי זה עושה לו כאבים, אני חצי ממנו עובד עם לחיצה צרפתית ומשקל סבבה, הכל אינדבדואלי, תנסה עם משקל קל ואם אין לך איזה חולשה במפרקים לא תיהיה לך בעיה. דרופ סט- סט אחרון שמבוצע ללא מנוחה מהסט הקודם עם פחות משקל (פחות 30%+-).
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי והיא מבוצעת aba bab
3 פעמים בשבוע?
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי ab מנוחה ab .
במקרה של 3 פעמים בשבוע - a מנוחה b מנוחה a מנוחה שבוע אחרי מתחילים בb. בהצלחה! מתי שתרצה דבר איתי בפרטי במקרה שצריך.
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() יש פייסבוק? אין לי מסנ..
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גם לדעתי התוכנית עמוסה מדי למה בחזה לעשות גם בנץ' גם שיפוע חיובי וגם שלילי באותו אימון???? אני בכלל אף פעם לא עושה שיפוע שלילי נראה לי מיותר ועוד אחר כך לעשות לחיצה עם משקולות?????? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() טעות שלי , שניתי בין חיובי לשלילי אבל לא מחכתי את השלילי, מצטער וצודק.
לגביי השאר לי זה נראה בסדר למישהו שמתאמן כמה חודשים..אם אני טועה אני ישמח לשמוע ביקורות.
![]() |
#18 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() אתה רוצה תכנית כוח או לא?
ומה המטרות שלך? מאסת שריר? סיבולת? להתחזק?
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() מצחיק אותי כל פעם שאנשים אשכרה חושבים שהם יבואו למכון, יעבדו עם אותם משקלים, יעשו כפיפות מרפקים (עם אותם משקלים) ואז יצפו שזה יעלה אותם מסת שריר.
העניין הוא ש"אימוני כוח" הם ראליים להתקדמות, התרגילים שם מתאימים להתקדמות לינארית מאימון לאימון / שבועית. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני יותר בכיוון של ab אבל בוא נראה מה אתה ממליץ
![]() |
![]() |
|
|