|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אם אני מצליח לבצע סט ראשון של 10 חזרות ללא קושי מיוחד, זה אומר שאני עובד על משקל לא נכון אם בכוונתי לפתח את השריר? מומלץ שאעלה את המשקל ואפחית מספר חזרות לכל סט?
שימו לב שאני מדבר על סט ראשון, כי וודאי שהבאים אחריו יהיו קשים יותר. כמו כן, מה זה בדיוק ה-orm, וכיצד לחשב אותו? תודה רבה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() אל תגביל את עצמך עף פעם במספר החזרות, אם אתה רואה שאתה יכול לתת עוד חזרות, אז תיתן ואחר כך תעלה משקלים כי כנראה זה קל לך.
המטרה שלך זה שאם אתה אמור לעשות 10 חזרות בסט הראשון, אז אתה תרים משקל שאתה לא יכול לעשות יותר מ-10, וכמובן שבסט הבא אתה תרד באיזה 2 חזרות אבל זה בסדר גמור אין בעיה עם זה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה רבה, איציק.
אם אוסיף חזרות זה יכול להוות תחליף להוספת משקל? והרעיון הוא לרדת בשתי חזרות בכל סט חדש? ואיך מחושב ה-orm? ולשם מה טוב לדעת אותו? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
וכן בין סט לסט אתה אמור לרדת בערך בחזרה אחת או שתיים, תלוי בך. ולגבי orm אין לי מושג מה זה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אם נגיד אתה עושה 3 סטים עם משקל מסויים ובסט השלישי לא הצלחת להשלים 10 חזרות, אז אין צורך לעלות את ההתגדות, ברגע שאתה מצליח לסיים את שלושת הסטים ואתה מרגיש שאתה מסוגל לתת עוד שתי חזרות אז זה הזמן שאתה יכול לעלות במשקל.
אתה אולי מדבר על ה-RM שזה מספר חזרות, למשל RM 10 זה 10 חזרות, אתה לוקח משקל מסויים מבצע איתו 10 חזרות ובחזרה ה11 אתה מנסה להרים ולא מצליח, אז זה ה-rm 10 שלך. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עצימות/אוכל | מרציאנו | אימונים | 5 | 12-11-09 18:59 |
נפח+עצימות+תדירות | ג'קי בן סימון | אימונים | 17 | 16-08-09 11:57 |
עצימות של שימוש בגריפר | benwin21 | אימונים | 9 | 19-02-09 21:58 |
עצימות אימונים בחיטוב | little_friend | אימונים | 15 | 09-11-08 01:01 |