|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() אני לא בא ליחצן או משהו, וחלילה לא להסכים עם הדרך הזאת,
אבל סתם רציתי לשמוע דעות של המומחים כאן לגבי כל ההסברים שנותנים בתפריט שם ובאשכול של התזונה. http://www.buddhaburgers.co.il/bodybuilding.asp http://www.buddhaburgers.co.il/menu_yhl.pdf
![]() |
#2 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
כמה בולשיטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: Forma
|
![]() הם צריכים לקבל ח"ח עם הם מצליחים לשכנע אנשים להתמיד בגישה הזו...
מלחיצה אותי רק המחשבה שלא לאכול בשר..אדום..חצי חי.. חבר'ה של צמחים..פשוט שהצתמחו מפה..
![]() |
#5 |
|
![]() אני גם לא מאמין בזה ואני קרניבור לא קטן בעצמי.
אבל מעניין אותי אם חלק ממה שהם טוענים זה אמת כלשהי, היה דווקא מסקרן אותי לאכול שם סתם בשביל החוויה לראות אם יש אוכל צמחוני נורמלי.
![]() |
#6 |
דיאטן קליני וספורט
|
![]() טעות ראשונה בכתבה:
קטניות לא מכילות חלבון מלא- חסרות את חומצת האמינו מתיונין. לכן חייבים לשלבן יחד עם דגנים (שחסרים את חומצת האמינו ליזין) כדי לקבל חלבון מלא. טעות שניה: איכות חלבון סויה נמוכה מזו של חלבון מי-גבינה. זה יפה שהם הסתמכו על קשקוש של כתבה, שיקראו קצת מחקרים לפני כן. טעות שלישית: כשמפרסמים "עובדות" שכאלה, חייבים לרשום רפרנסים (סימוכין) למידע. לא מצאתי אפילו אחד כזה. המסקנה- הטעיית הצרכנים, בגלל שלא מספקים את העובדות הנכונות והמלאות. נ.ב. ציטוט מתוך התפריט ה"נחמד" שלהם - "מזון מן הצומח מונע התפתחות דלקות בעוד מזון מן החי מעודד התפתחות דלקות בגוף". מצער לחשוב שהם מושכים אחריהם קהל לקוחות שיתחיל להאמין בכך. בברכה גל ציון-פור
דיאטן קליני וספורט B.Sc RD בוגר החוג למדעי התזונה - המרכז האוניברסיטאי אריאל שבשומרון. בוגר קורס תזונת ספורט מטעם הדסה אופטימל - מכון וינגייט מדריך חד"כ מוסמך - מכון וינגייט אחראי תחום תזונה בחברת ישראלבודי ניתן לפנות אלי ישירות במייל galzp@israelbody.org או בפייסבוק https://www.facebook.com/galzpdiet?ref=hl נערך לאחרונה על ידי גל ציון-פור, 12-08-10 בשעה 08:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
שאני אבין...אי אפשר לתבוע אותם ייצוגית על החרא הזה?
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() אני מוכן לאכול שם פעם אחת ולהשתתף בתביעה ע"ב הטעיית הצרכן
![]()
![]() |
#9 |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() מעניין, באמת אפשר לתבוע אותם?
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() זה חוקי לעשות דבר כזה ?
זה כמו לפתוח קבוצה ולהגיד מותר להרוג אנשים ברחוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() ״לא ניתן לעצור הזדקנות אך ניתן להאט אותה על ידי אכילה בריאה מן הצומח בלבד״. טוב.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() התחלתי לאכול אוכל צמחוני בלבד והזיין שלי גדל ב3 ס"מ!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() דרך טובה אולי לפריצה חדשה בתודעה של הציבור לגבי המזון
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי חברות שמוכרות מוצרי בשר,הרי מישהו שאוכל בשר יושב בבית,ואז קורא את זה,ומפסיק לאכול בשר (דוגרי אינלי מושג). כסף אי אפשר לעשות מהתביעה נכון?
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אי אפשר לתבוע ...כי גם אם בנאדם ילך לפי מה שהם אומרים זה לא יגרום לו נזק אז תביעה לא תוציא מהם שום דבר ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() אחיי היקרים,דבר בפי לומר אליכם:
סיכום אלה העובדות (וכל מי שיוכיח אחרת יקבל בודהה בורגר על חשבוננו): . הגוף האנושי גדל על פי סוג החלבון שהוא מקבל. . ככל שתרכובת החלבון קרובה יותר לתרכובת החלבון האנושי, כך גופנו גדל מהר יותר.. מכך נובע כי הבשר שממריץ ביותר גדילה של בני אדם הוא בשר אדם. רק אחריו נמצא בשר של בעלי חיים אחרים. . אבל — מה לעשות — הוכח שצריכה של חלבון מן החי גורמת לכל מחלות המערב, שהיינו מעדיפים לא לחלות בהן.. לעומת זאת, תזונה מן הצומח נותנת לנו כל מה שגופנו צריך (מלבד מ-b12, וזאת בגלל התנאיים הסניטריים), מחזקת אותנו, ומונעת מחלות.. כן, טבעונים גם מזדקנים לאט יותר ומשמינים פחות (או כלל לא).. טבעונות = בריאות = יופי = מוסר. ממש גאונים.
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בולשיט מהיסוד
הגוף לא מסוגל לפרק בשר אדם כי הוא מזהה אותו בתור חלק מהגוף...האינזימים שלנו לא מסוגלים לפרק בשר שדומה לגמרי אלינו
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() באלי לשרוף את הסניפים שלהם.... מי בעד?
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה|אני לא גובהה עודד... | 00dudu00 | אימונים | 9 | 01-07-09 14:13 |
מה דעתכם? | agrox | תזונה ותוספים | 2 | 27-09-08 17:29 |
גובהה..גובהה | mahdi1 | פיתוח גוף-כללי | 6 | 18-12-07 15:55 |