![]() |
בודהה בורגרס - מה דעתכם?
אני לא בא ליחצן או משהו, וחלילה לא להסכים עם הדרך הזאת,
אבל סתם רציתי לשמוע דעות של המומחים כאן לגבי כל ההסברים שנותנים בתפריט שם ובאשכול של התזונה. http://www.buddhaburgers.co.il/bodybuilding.asp http://www.buddhaburgers.co.il/menu_yhl.pdf |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
כמה בולשיטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט |
ציטוט:
+1 :):):):) |
הם צריכים לקבל ח"ח עם הם מצליחים לשכנע אנשים להתמיד בגישה הזו...
מלחיצה אותי רק המחשבה שלא לאכול בשר..אדום..חצי חי.. חבר'ה של צמחים..פשוט שהצתמחו מפה.. |
אני גם לא מאמין בזה ואני קרניבור לא קטן בעצמי.
אבל מעניין אותי אם חלק ממה שהם טוענים זה אמת כלשהי, היה דווקא מסקרן אותי לאכול שם סתם בשביל החוויה לראות אם יש אוכל צמחוני נורמלי. |
טעות ראשונה בכתבה:
קטניות לא מכילות חלבון מלא- חסרות את חומצת האמינו מתיונין. לכן חייבים לשלבן יחד עם דגנים (שחסרים את חומצת האמינו ליזין) כדי לקבל חלבון מלא. טעות שניה: איכות חלבון סויה נמוכה מזו של חלבון מי-גבינה. זה יפה שהם הסתמכו על קשקוש של כתבה, שיקראו קצת מחקרים לפני כן. טעות שלישית: כשמפרסמים "עובדות" שכאלה, חייבים לרשום רפרנסים (סימוכין) למידע. לא מצאתי אפילו אחד כזה. המסקנה- הטעיית הצרכנים, בגלל שלא מספקים את העובדות הנכונות והמלאות. נ.ב. ציטוט מתוך התפריט ה"נחמד" שלהם - "מזון מן הצומח מונע התפתחות דלקות בעוד מזון מן החי מעודד התפתחות דלקות בגוף". מצער לחשוב שהם מושכים אחריהם קהל לקוחות שיתחיל להאמין בכך. בברכה גל ציון-פור |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
שאני אבין...אי אפשר לתבוע אותם ייצוגית על החרא הזה? |
אני מוכן לאכול שם פעם אחת ולהשתתף בתביעה ע"ב הטעיית הצרכן :)
|
מעניין, באמת אפשר לתבוע אותם?
|
זה חוקי לעשות דבר כזה ?
זה כמו לפתוח קבוצה ולהגיד מותר להרוג אנשים ברחוב. |
ציטוט:
|
״לא ניתן לעצור הזדקנות אך ניתן להאט אותה על ידי אכילה בריאה מן הצומח בלבד״. טוב.....
|
התחלתי לאכול אוכל צמחוני בלבד והזיין שלי גדל ב3 ס"מ!!!!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אי אפשר לתבוע ...כי גם אם בנאדם ילך לפי מה שהם אומרים זה לא יגרום לו נזק אז תביעה לא תוציא מהם שום דבר ..
|
אחיי היקרים,דבר בפי לומר אליכם:
סיכום אלה העובדות (וכל מי שיוכיח אחרת יקבל בודהה בורגר על חשבוננו): . הגוף האנושי גדל על פי סוג החלבון שהוא מקבל. . ככל שתרכובת החלבון קרובה יותר לתרכובת החלבון האנושי, כך גופנו גדל מהר יותר.. מכך נובע כי הבשר שממריץ ביותר גדילה של בני אדם הוא בשר אדם. רק אחריו נמצא בשר של בעלי חיים אחרים. . אבל — מה לעשות — הוכח שצריכה של חלבון מן החי גורמת לכל מחלות המערב, שהיינו מעדיפים לא לחלות בהן.. לעומת זאת, תזונה מן הצומח נותנת לנו כל מה שגופנו צריך (מלבד מ-b12, וזאת בגלל התנאיים הסניטריים), מחזקת אותנו, ומונעת מחלות.. כן, טבעונים גם מזדקנים לאט יותר ומשמינים פחות (או כלל לא).. טבעונות = בריאות = יופי = מוסר. ממש גאונים. |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בולשיט מהיסוד
הגוף לא מסוגל לפרק בשר אדם כי הוא מזהה אותו בתור חלק מהגוף...האינזימים שלנו לא מסוגלים לפרק בשר שדומה לגמרי אלינו |
באלי לשרוף את הסניפים שלהם.... מי בעד?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:46. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ