|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני יודע שהבטחתי סרטונים
הם כבר מצולמים אני רק צריך מישהו שיעזור לי להמיר תמונות מאתמול משקל עדכני 96 קילו , אחוז שומן 10 ![]() ![]()
מסה מסה מסה נערך לאחרונה על ידי hadash, 08-12-10 בשעה 18:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() נראה אפילו פחות מ10%, מסה יפה מאוד. גנטיקה טובה. עולה ל100?כוונות תחרותיות בעתיד?
ואיך הרגליים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() בס"ד
איזו תוכנית אימונים אתה עושה? חתיכת מסה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() נראה טוב מאוד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא , קיבלתי תגובות לא טובות כבר מהסביבה דור אתה ענקי זה במקרה הטוב הייתה התגובה כבר החברה לא אהבה גם אני רוצה לרדת קצת
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() על ה*** מצדי תרים 2 ק"ג דדליפט,אתה נראה קטלני!
15 קילו יותר מהגובה על 10% זה לא בא מהשמיים וגם לא מאבות אבותייך, זה המון עבודה קשה,ועוד יותר קשה טבעי. כבוד |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כשאני עושה אימון הוא מאד אינטנסיבי קרה לי פעמיים החודש שאחרי סט אני מתעלף מרוב מאמץ , אבל אני לא מפחד מזה וגם אם באמצע סט אני רואה ניצנוצים כאלה אני אסיים את הכל , לא קרה לי בחיים שויתרתי , גם אם הייתי חולה , עייף , או בכלל אחרי לילה שלא ישנתי בכלל(כמו שבוע שעבר לדוגמא הייתי ער מיום חמישי בבוקר משעה 4 לפני בוקר ולא ישנתי בגלל השריפה שהייתה ליד הבית שלי בחמישי בלילה והלכתי להתאמן בשישי ב8 בבוקר למרות שלא ישנתי כל הלילה , והיה לי אימון מצויין , הכל בראש. פשוט לאכול המון , ולקרוע את עצמך באימונים
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() סחה עליך.
הייתי רוצה לשמוע איך אתה מתאמן, תוכנית והכל (עם פירוט). |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא עובד עם תוכנית קבועה
אני מקפיד לעשות 3 -4 פעמים בשבוע אירובי (אירובי אצלי זה בין 15-25 ק"מ ריצה) פעם- פעמיים בטן , תרגיל אחד כולה , 4 סטים של 20 חזרות כל סט בספה של השיפוע עם משקל. פעמיים בשבוע אימון רגליים ופעם בשבוע אימון פלג גוף עליון. התוכנית עצמה לא כתובה ואני בכל יום מחליט מה אעשה באותו היום. אימונים שלדוגמא עשיתי השבוע : רגליים : סקוואט חופשי , 10 סטים של 5 חזרות . 5 סטים של rm1 סקוואט חופשי. פשיטת ברכיים , 8 סטים של 12 חזרות. חבליים 8 סטים של 5 חזרות. דד ליפט , 5 סטים של 5 חזרות , ו10 סטים של rm1. עשיתי לדוגמא אימון גב חזה ואחורית השבוע בתור פלג גוף עליון , והחלטתי שזה יהיה אימון מתיש וסיבולתי עשיתי 40 סטים של מתח , כל סט מקסימום חזרות , 35 שניות מנוחה בין סט לסט 40 סטים של שכיבות שמיכה בשיפוע ,כל סט מקסימום חזרות , 35 שניות מנוחה בין סט לסט ו40 סטים של מקבילים , כל סט מקסימום חזרות , 35 שניות מנוחה בין סט לסט זה היה אימון מאד קשה מנטלית לדוגמא . בקיצור כל פעם אני עובד על השריר בצורה שונה , פעם נפח , פעם היפרטרומיה ופעם סיבולת כל פעם איך שמרגיש לי שצריך להיות באותו האימון מחר אני עושה אימון חזה כתפיים יד אחורית , זה מה שמרגיש לי נכון וזה הולך להיות אימון נפח בין 1-5 חזרות גג. לכל שריר 20 סטים בערך
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() כתבתי
מה ששכחתי לציין שכל אימון משקולות לוקח לי בין שעתיים ל3.
![]() |
#11 |
הקדוש האישי של ארבל
עוסק ב:: לעצבן אנשים כשמשעמם
חדר כושר: על הספה בבית
|
![]() 3 שעות אימון...?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() יש רק 2 תמונות אחשלי הכריש...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#14 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() אחיי הבטחת 3 תמונות אבל יש רק 2 משהו פה מסריח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אני באמת משתדל לא להביע דעה כנה במיוחד שהיא שלילית כאן בפורום ולמרות שאני כמעט בטוח שאני מכיר אותך אני חייב להגיד...
מה לעזאזל חשבת שאתה אומר 40 סטים/3 שעות אימון/80 סטים באימון?!?!!? כאילו פאק אפילו אותי שאני אחד רגוע הצלחת לעצבן...
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() זו השלישית שרציתי לשים
![]()
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא רוצה אל תגיב , אתה בכלל לא מכיר אותי כי אם היית מכיר אותי והיית רואה אותי במכון היית רואה שאם אני נכנס ב9 בבוקר אני יוצא ב12 בצהריים רק משם וקורע תתחת כל ה3 שעות
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
|
![]() יש כבר סירטונים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
נציג חנות ישראלבודי
|
![]() יש לך את הגנטיקה הכי מפחידה שראיתי בחיים שלי!
חבל שאתה לא מתחרה
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תמונות חדשות | Furious1988 | גלריות הגולשים | 21 | 30-04-09 18:53 |
תמונות חדשות מהיום, בהתאם למה שאמרו תמונות ברורות וטובות! תגיבו!! | BlueNinja | גלריות הגולשים | 32 | 22-11-08 17:04 |
תמונות חדשות של מרטינז !! סוף סוף כמה תמונות פוזינג | SiX PACK | פיתוח גוף תחרותי | 15 | 31-05-08 13:08 |
2 תמונות חדשות של אלכסיי לסוקוב . ועוד כמה תמונות טובות | zed | פיתוח גוף תחרותי | 24 | 20-05-08 15:35 |
כמה תמונות חדשות :) | HooliGan | גלריות הגולשים | 16 | 21-05-07 12:33 |