|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() המטרה שלי היא להגיע למאזן קלורי חיובי כל פעם ולעלות במסת השריר, אני רזה אני לא אשקר. אני רוצה לעשות היום ריצה של חצי שעה - שעה ולא יודע אם כדאי לי. זה לא סתם ישרוף לי המון קלוריות ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() ישרוף - תשלים קלוריות.
מה הבעיה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() פשוט תשלים את כל מה שהריצה תשרוף לך. תאכל עוד איזה פיתה או שתיים וזה סגור חחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
סמל מין
|
![]() מומלץ לא , אבל לא אסור.
כפי שאמרו אין בעיה לרוץ ולהשלים קלוריות, אם אתה לא יכול להשלים קלוריות עדיף שלא תרוץ
![]() |
#5 |
דיאטן קליני וספורט
|
![]() בריצה של חצי שעה תשרוף בערך 300-400 קלוריות.
לשם השוואה זה 3 פרוסות לחם + חצי גביע גבינה/ 1 קופסת טונה במים / 1 ביצה שלמה + 1 לבן של ביצה. מה שאני בא להגיד זה, שתמיד חשוב שתדע כמה אתה מוציא בפעילות וכמה אתה מכניס באוכל. תדאג להשלים את מה שהוצאת בפעילות. אל תוותר על ריצה בגלל זה, יש לה השפעות קרדיוואסקולריות נהדרות! בברכה גל ציון-פור
דיאטן קליני וספורט B.Sc RD בוגר החוג למדעי התזונה - המרכז האוניברסיטאי אריאל שבשומרון. בוגר קורס תזונת ספורט מטעם הדסה אופטימל - מכון וינגייט מדריך חד"כ מוסמך - מכון וינגייט אחראי תחום תזונה בחברת ישראלבודי ניתן לפנות אלי ישירות במייל galzp@israelbody.org או בפייסבוק https://www.facebook.com/galzpdiet?ref=hl |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מה הכי מומלץ לעשות? | YossI822 | תזונה ותוספים | 25 | 18-01-09 12:28 |
סרט חזק לצפיה ישירה מומלץ מאוד | *DAVID* | פיתוח גוף-כללי | 15 | 15-08-08 11:52 |
אימוניי אירובי (מתי לעשות?, מתי מומלץ?, איפה לעשות?) כנסו בבקשה! | Guy_Malka | אימונים | 2 | 25-02-08 15:04 |
ריצה!! מה מומלץ לפני? | טלכהן | תזונה ותוספים | 4 | 17-09-07 16:43 |