|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ראיתם????איזה גרועים ולנסיה!?!?בכל מקרה סיימו 0-0 עם אינטר ועלו אבל אינטר קרעו להם תתחת ולולנסיה היה מזל , אנלא מאמין שהם עפו כבר בשמינית בא לי לבכות...
לפחות ברסה גם עפו!!! רומא ניצחו 2-0 את ליון וגם עלו קיצר אכזבה ....אני מקווה שמחר מילאן יעלו...[כן כן אני אוהד את 2 המילאנזיות לא יודע למה] |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() אכזבה רצח...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() איזה אכזבה שליון ובארסה עפו עכשיו צריך לראות את הכדורגל השחור משחור של ליברפול....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() אני אשמור על איפוק בתגובה שלי.
מנצ'יני הוכיח בפעם המי יודע כמה שבזמן אמת הוא לא יודע לנהל בגרוש את המשחק, זה התחיל עם זה שרקובה ואדריאנו נשארו מחוץ לסגל, המשיך עם הצבתו של בורדיסו כקשר, ניהל את המשחק בצורה פחדנית לאללה, העלה את פיגו רק בדקה ה-60, באמת תודה רבה, המשיך בפחדנות כשאינטר חייבת שער כדי לעלות והכניס את קרוז על חשבון קרספו במקום להשאר עם שלושה חלוצים, המשיך עם הכנסתו של גרוסו במקום סולארי. מה שהכניס אותי לאטרף זה דוד נבארו המסכן, ככה לבוא מהצד בלי שום קשר ולהתערב במכות, חבל שקורדובה וקרוז לא שברו לו את הרגליים. מרצ'נה התחיל את כל העסק הזה עם אצבע משולשת לבורדיסו, חבל שאדריאנו לא היה שם, הוא היה יכול לטפל בכמה חברה' טוב מאוד, אני מקווה שבחדר ההלבשה טולדו הכניס לכמה ולנסיאנים שם. אם קמביאסו יכל לריב הוא היה יכול לתת חצי שעה של כדורגל. שחקני ולנסיה הם חבורה של מסכנים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() הנה התמונה שבה נבארו שובר את אפו של בורדיסו, אחרי זה הוא ברח כמו חתיכת מסכן, אפס אפס.
http://www.inter.it/aas/news/reader?N=25750&L=en ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() ראיתם את הגול של מנציני מרומא? מבצע אישי נדיר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר ממכללת "גבעת וושינגטון"
|
![]() רק בגלל ליברפול הזאת הפסדתי בווינר.......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() זכיתי ב900 ומשהו בווינר התוצאותהיו כל כך ברורות ועוד בהתחלה מילאתי תופס של 100 שקל אותו תופס אבל אז אמרתי לבעל הווינר לבטל אותו אמרתי חרם על המאה שקל הייתי זוכה באיזה 5 אלף שקל
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
[בכלל רציני איתך אני מת על רקובה לפי דעתי הוא אחד התותחים אנלא מבין איך הוא לא רואה יותר דקות משחק ] ולשחק עם 3 חלוצים מדקה 60 .... לפי דעתי מנצ'יני לא ראוי להיות מאמן אינטר ובכלל מההתחלה ידעתי שהוא יהיה חרא !!!! בקשר לדרבי בשבת , זה תלוי במצב , במצב הנוכחי זה ברור שאינטר כבר לוקחת אליפות איטליה ומילאן צריכה הרבה יותר תנקודות בשביל ליגת האלופות שנה הבאה...אז אני רוצה שמילאן ינצחו.. בכל מקרה הולך להיות משחק ענק אני מחכה מאודד!! יותר מכל משחק אחר!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() בקשר למכות , אני זועם כמו לא יודע מה!!!!!!! צריכים להשהות את ולנסיה ל5 שנים ובמקום זה רוצים להשהות את אינטר לשנתיים מאירופה!!!!!פשוט בושה !! היו צריכים להרוג את נבארו ואם הוא לא יקבל עונש אני ישתגע , מטרצאי אדריאנו ואיברהימוביץ' היו צריכים לפוצץ את כל ולנסיה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() ממש לא אכפת לי מליגת האלופות, במיוחד השנה כאשר כל הקבוצות הפייבוריטיות מאכזבות.
מחר מכבי חיפה, הרבה יותר מעניין ומלחיץ! יאללה חיפה מלחמה!! בעזרת השם נעבור גם את זה וחיפה תיהיה ברבע הגמר ^-^ איזה שוס D: |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() מילאן היום מנצחת והיא זאת שתקח את ליגת האלופות למרות העונה העגומה שלה...
רוסיונרי בנשמה, פורצה מילאן . |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() צלסי תיקח ללא בעיה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() שמעתי הגול של מנצ'יני מרומא היה אחד היפים..יש לכם קישור לסרטון שלו או משהו..?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#20 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
פיגו ורקובה משחקים בערך על אותה משבצת, שניהם כרגע לא יכולים לסחוב 90 דקות. רקובה רק חוזר מפציעה ופיגו כבר קשיש. אתה רוצה לדעת למה רקובה לא רואה יותר דקות? כבר 10 שנים הוא משחק באינטר, ובכל עונה הוא מפסיד איזה חצי עונה ומעלה בגלל פציעות, זו הסיבה שהוא לא משחק הרבה. אין מה לעשות, הוא לא בנוי לליגה האיטלקית, ועדיין- ב-10 שנים שהוא היה באינטר הוא עשה דברים מדהימים, אני מאוד בספק אם הוא ישאר בעונה הבאה, אני כמעט בטוח שלא. |
|
![]() |
![]() |