ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   ליגת אלופות (https://israelbody.com/showthread.php?t=6623)

DMX 06-03-07 23:49

ליגת אלופות

ראיתם????איזה גרועים ולנסיה!?!?בכל מקרה סיימו 0-0 עם אינטר ועלו אבל אינטר קרעו להם תתחת ולולנסיה היה מזל , אנלא מאמין שהם עפו כבר בשמינית בא לי לבכות...
לפחות ברסה גם עפו!!! רומא ניצחו 2-0 את ליון וגם עלו

קיצר אכזבה ....אני מקווה שמחר מילאן יעלו...[כן כן אני אוהד את 2 המילאנזיות לא יודע למה]

HHHEELLBBOOYY 06-03-07 23:57

אכזבה רצח...

Ori-Silver 06-03-07 23:58

איזה אכזבה שליון ובארסה עפו עכשיו צריך לראות את הכדורגל השחור משחור של ליברפול....

Dino Psaras 07-03-07 00:47

אני אשמור על איפוק בתגובה שלי.

מנצ'יני הוכיח בפעם המי יודע כמה שבזמן אמת הוא לא יודע לנהל בגרוש את המשחק, זה התחיל עם זה שרקובה ואדריאנו נשארו מחוץ לסגל, המשיך עם הצבתו של בורדיסו כקשר, ניהל את המשחק בצורה פחדנית לאללה, העלה את פיגו רק בדקה ה-60, באמת תודה רבה, המשיך בפחדנות כשאינטר חייבת שער כדי לעלות והכניס את קרוז על חשבון קרספו במקום להשאר עם שלושה חלוצים, המשיך עם הכנסתו של גרוסו במקום סולארי.

מה שהכניס אותי לאטרף זה דוד נבארו המסכן, ככה לבוא מהצד בלי שום קשר ולהתערב במכות, חבל שקורדובה וקרוז לא שברו לו את הרגליים.

מרצ'נה התחיל את כל העסק הזה עם אצבע משולשת לבורדיסו, חבל שאדריאנו לא היה שם, הוא היה יכול לטפל בכמה חברה' טוב מאוד, אני מקווה שבחדר ההלבשה טולדו הכניס לכמה ולנסיאנים שם. אם קמביאסו יכל לריב הוא היה יכול לתת חצי שעה של כדורגל.

שחקני ולנסיה הם חבורה של מסכנים.

Dino Psaras 07-03-07 00:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי DMX
כן כן אני אוהד את 2 המילאנזיות לא יודע למה

ובדרבי אתה מייחל לתיקו? :huh: :helpsmilie: :cry_1:

Dino Psaras 07-03-07 00:51

הנה התמונה שבה נבארו שובר את אפו של בורדיסו, אחרי זה הוא ברח כמו חתיכת מסכן, אפס אפס.

http://www.inter.it/aas/news/reader?N=25750&L=en

http://www.nrg.co.il/images/archive/408x322/719/875.jpg

Di-Bol 07-03-07 01:05

ראיתם את הגול של מנציני מרומא? מבצע אישי נדיר

trhetrhe 07-03-07 08:14

רק בגלל ליברפול הזאת הפסדתי בווינר.......

SuzukiR 07-03-07 09:11

זכיתי ב900 ומשהו בווינר התוצאותהיו כל כך ברורות ועוד בהתחלה מילאתי תופס של 100 שקל אותו תופס אבל אז אמרתי לבעל הווינר לבטל אותו אמרתי חרם על המאה שקל הייתי זוכה באיזה 5 אלף שקל :(

DMX 07-03-07 11:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Recoba

מנצ'יני הוכיח בפעם המי יודע כמה שבזמן אמת הוא לא יודע לנהל בגרוש את המשחק, זה התחיל עם זה שרקובה ואדריאנו נשארו מחוץ לסגל, המשיך עם הצבתו של בורדיסו כקשר, ניהל את המשחק בצורה פחדנית לאללה, העלה את פיגו רק בדקה ה-60, באמת תודה רבה, המשיך בפחדנות כשאינטר חייבת שער כדי לעלות והכניס את קרוז על חשבון קרספו במקום להשאר עם שלושה חלוצים, המשיך עם הכנסתו של גרוסו במקום סולארי.

מה שהכניס אותי לאטרף זה דוד נבארו המסכן, ככה לבוא מהצד בלי שום קשר ולהתערב במכות, חבל שקורדובה וקרוז לא שברו לו את הרגליים.

מרצ'נה התחיל את כל העסק הזה עם אצבע משולשת לבורדיסו, חבל שאדריאנו לא היה שם, הוא היה יכול לטפל בכמה חברה' טוב מאוד, אני מקווה שבחדר ההלבשה טולדו הכניס לכמה ולנסיאנים שם. אם קמביאסו יכל לריב הוא היה יכול לתת חצי שעה של כדורגל.

הוא היה צריך לפתוח עם גרוסו ,ואדריאנו זה דבר ראשון ! להכניס את רקובה ואת פיגו בערך בדקה 60
[בכלל רציני איתך אני מת על רקובה לפי דעתי הוא אחד התותחים אנלא מבין איך הוא לא רואה יותר דקות משחק ] ולשחק עם 3 חלוצים מדקה 60 ....
לפי דעתי מנצ'יני לא ראוי להיות מאמן אינטר ובכלל מההתחלה ידעתי שהוא יהיה חרא !!!!

בקשר לדרבי בשבת , זה תלוי במצב , במצב הנוכחי זה ברור שאינטר כבר לוקחת אליפות איטליה ומילאן צריכה הרבה יותר תנקודות בשביל ליגת האלופות שנה הבאה...אז אני רוצה שמילאן ינצחו..
בכל מקרה הולך להיות משחק ענק אני מחכה מאודד!! יותר מכל משחק אחר!!!

VoRteX 07-03-07 11:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Recoba

אני מסכים איתך בכל מילה, חבל שגם לא נתנו לאיברהימוביץ' לרדוף אחרי נבארו, איברהימוביץ' הוא אחד השחקנים היותר חזקים פיזית בכדורגל האירופאי, הוא היה יכול להרוג את נבארו.

DMX 07-03-07 11:24

בקשר למכות , אני זועם כמו לא יודע מה!!!!!!! צריכים להשהות את ולנסיה ל5 שנים ובמקום זה רוצים להשהות את אינטר לשנתיים מאירופה!!!!!פשוט בושה !! היו צריכים להרוג את נבארו ואם הוא לא יקבל עונש אני ישתגע , מטרצאי אדריאנו ואיברהימוביץ' היו צריכים לפוצץ את כל ולנסיה

Exhibit 07-03-07 15:46

ממש לא אכפת לי מליגת האלופות, במיוחד השנה כאשר כל הקבוצות הפייבוריטיות מאכזבות.
מחר מכבי חיפה, הרבה יותר מעניין ומלחיץ! יאללה חיפה מלחמה!! בעזרת השם נעבור גם את זה וחיפה תיהיה ברבע הגמר ^-^
איזה שוס D:

Yoshi-Moto 07-03-07 15:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Exhibit
ממש לא אכפת לי מליגת האלופות, במיוחד השנה כאשר כל הקבוצות הפייבוריטיות מאכזבות.
מחר מכבי חיפה, הרבה יותר מעניין ומלחיץ! יאללה חיפה מלחמה!! בעזרת השם נעבור גם את זה וחיפה תיהיה ברבע הגמר ^-^
איזה שוס D:

יש לך מושג כמה חיפה ירוויחו על העפלה לרבע גמר?

Smart Teach 07-03-07 15:59

מילאן היום מנצחת והיא זאת שתקח את ליגת האלופות למרות העונה העגומה שלה...
רוסיונרי בנשמה, פורצה מילאן .

סהר! 07-03-07 16:40

צלסי תיקח ללא בעיה

zidan 07-03-07 16:47

שמעתי הגול של מנצ'יני מרומא היה אחד היפים..יש לכם קישור לסרטון שלו או משהו..?

VoRteX 07-03-07 17:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי zidan
שמעתי הגול של מנצ'יני מרומא היה אחד היפים..יש לכם קישור לסרטון שלו או משהו..?

http://youtube.com/watch?v=iMnwhauwJzk

Yoshi-Moto 07-03-07 18:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי VoRteX

איזה יופי של עבודת רגליים. אומנות!

Dino Psaras 07-03-07 18:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי DMX
הוא היה צריך לפתוח עם גרוסו ,ואדריאנו זה דבר ראשון ! להכניס את רקובה ואת פיגו בערך בדקה 60
[בכלל רציני איתך אני מת על רקובה לפי דעתי הוא אחד התותחים אנלא מבין איך הוא לא רואה יותר דקות משחק ] ולשחק עם 3 חלוצים מדקה 60 ....

למה אתה מדבר שטויות גבר?

פיגו ורקובה משחקים בערך על אותה משבצת, שניהם כרגע לא יכולים לסחוב 90 דקות. רקובה רק חוזר מפציעה ופיגו כבר קשיש.

אתה רוצה לדעת למה רקובה לא רואה יותר דקות? כבר 10 שנים הוא משחק באינטר, ובכל עונה הוא מפסיד איזה חצי עונה ומעלה בגלל פציעות, זו הסיבה שהוא לא משחק הרבה.

אין מה לעשות, הוא לא בנוי לליגה האיטלקית, ועדיין- ב-10 שנים שהוא היה באינטר הוא עשה דברים מדהימים, אני מאוד בספק אם הוא ישאר בעונה הבאה, אני כמעט בטוח שלא.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:13.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ