|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כשהייתי בחיטוב .. והיה לי זמן כמובן הייתי עושה 2 אימונים ביום .
על הבוקר בא לעשות אירובי ובערב משקולות . עכשיו כשאני במסה זה אפשרי לעשות 2 אימוני משקולות ביום ? למשל רגליים כתפיים בבוקר ובערב גב ויד אחורית ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הכל אפשרי
השאלה האם זה חכם? התשובה היא לא
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מדבר על משו קבוע ... נוצר לי שבועיים שבהם יש ימים שאני פנוי כל היום ויש ימים שאין לי זמן לנשום .
בגלל עבודה כמובן ... אז חשבתי בימים שאני פנוי לתת 2 אימונים וככה לא "להפסיד" בימים שבהם אין לי זמן להתאמן . |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() אין לך 3 ימים בשבוע להקדיש שעה חדר כושר?
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() בשבועים הקרובים לא .. זה רק שבועים .. לחץ בעבודה.
וזה לא שאין לי שעה להקדיש זה אין לי את הכוח ב- 9 בערב להקדיש בשביל אימון נורמאלי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
סגן מר ישראל לנוער 2010 נאבבא וסופר סאיין
כללי:: Eliran_M
עוסק ב:: פיתוח גוף
חדר כושר: מבואות ים
|
![]() חחחחח למה אח שלי למה רק שתיים
תעשה 4 בימים
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתה מסתלבט ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() שבועיים?
התוצאות שלך מהאימונים לא הולכות להיבנות או להישבר תוך שבועיים, תעשה מה שבא לך ואז תחזור להתאמן כמו שצריך
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תפריט אימונים לשני אימונים ביום... | freepsider | תזונה ותוספים | 8 | 09-04-09 23:41 |
דיון|אימונים בתדירות גבוהה לעומת אימונים כמו abcde | bodybuilding4everr | אימונים | 5 | 05-12-08 17:58 |
שאלה+דיון|איך אני מחשב כמה גרם יש במה שאני אוכל+דיון קשור לתזונה. | The-One | תזונה ותוספים | 5 | 24-05-08 21:56 |
שאלה אם אני יכול להשתמש במכשיר הזה כל יום, בנוסף לתוכנית אימונים 3 פעמים ביום | idunno | אימונים | 6 | 20-02-08 21:09 |
2 אימונים ביום 1 | CatDog | אימונים | 11 | 02-10-07 18:30 |