|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() מה קורה אנשים, אני חדש פה,.
קוראים לי בני אני בן 18 וחצי. משקל: 70 ק"ג גובה: 183 מתאמן 3 פעמים בשבוע בין כל יום אימון יום מנוחה אני עושה פעילות סיבולת לב ריאה(ריצות) 1 עד 2 פעמים בשבוע לגבי תזונה, עד לפני חודש הייתי אוכל עד 6 ארוחות ביום כל 3 שעות לאחרונה התחלתי לעבוד אני לא מספיק לאכול כמו שצריך אני עובד מ18:00 עד 01:00 בלילה ויש לי בעיה לאכול בעבודה- אין זמן ואני גם לא מקבל מספיק חלבון מהארוחות שאני אוכל במשך היום, לכן החלטתי שאני רוצה לקנות אבקה שתבוא כתוספת לארוחות. התחלתי להתאמן לפני 4 חודשים כדי לעלות במסה ראיתי שינויים במבנה גוף, טיפה עליתי במסה אבל לא מה שציפיתי, ואני חושב שזה בגלל התזונה רציתי להתייעץ איתכם איזה אבקה מבין האבקות האלה הכי תתאים לי לפי הנתונים שלי pro body - Serious ProGainer או optimum nutrition - Pro Complex Gainer או CHAMPION MASS תודה רבה, בני |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: Forma
|
![]() כמה זמן אירובי יוצא לך?
ואני יודע שהפרו גיינר הוא עם הכי הרבה קלוריות ופחמימות.
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() 20 דקות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() -הקפצה-
אני ממש צריך את העזרה שלכם, אני בחיים לא השתמשתי באבקות והייתי רוצה לשמוע את ההמלצות שלכם לפני שאני מתחיל, כי אני לא כל כך יודע איזה אבקה הכי תתאים לי וגם מה החברה הכי אמינה , איכות וכל זה.. תודה. בני |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() כולן אמינות תתקשר לחנות ויתו לך ייעוץ חינם בצורה הכי מקצועית
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עזרה| האם התוכנית הבאה תתאים לי? והאם היא יעילה למסה? | skitz125 | אימונים | 5 | 23-11-09 13:31 |
איזה תוכנית תתאים יותר לחיטוב...? | nani | אימונים | 6 | 30-07-09 02:03 |
בוקר טוב. מכל סוגי האבקות הקיימות איזו אבקה תתאים לי? | yossiope | תזונה ותוספים | 1 | 01-06-08 14:34 |
האם הגבלת הגיל ללימודי רפואה תתבטל.???בולט דעתך... | Jones | פיתוח גוף-כללי | 69 | 03-06-07 16:44 |
נמחק חלק ממסד הנתונים | erezg | פיתוח גוף-כללי | 2 | 16-05-07 22:41 |