|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() סוף סוף אני קונה קריאטין, ואני עדיין לא סגור על הדרך שבא צריך לקחת, כל אחד אמר לי משהו אחר...
אז אני צריך עזרה, איזה דרך הכי טובה? (כשאתם מגיבים, תנו הסבר למה בבקשה). 1) 5 ימי העמסה, אז 7 שבועות של 5 גרם כל יום, הפסקה חודש. 2) 5 ימי העמסה, אז 7 שבועות של 5 גרם לפני ואחרי אימון רק בימי אימון, הפסקה חודש. 3) כמו 2 רק שאמרו לי שפעם ראשונה אפשר כמה חודשים בלי הפסקה. אני מעדיף את אפשרות 1 כי היא יותר חסכונית, יותר זולה... אז אם אין הבדל בין האפשרויות אני יבחר בא. תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לפי זה שיש 20 ציפיות ואין תגובות, אני מבין שאין הבדל בין האפשרויות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
דיאטן קליני וספורט
|
![]() אפשרויות 1 ו-2 הן אותו דבר בהנחה שאתה מתאמן 3-4 אימונים בשבוע.
את אפשרות 3 אני לא מעדיף בד"כ. יש עוד אפשרות יותר חסכונית: 5 גרם כל יום ללא העמסה (או לחילופין- 10 גרם בימי אימון בהנחה שאתה מתאמן 3-4 אימונים בשבוע). בברכה גל ציון-פור
דיאטן קליני וספורט B.Sc RD בוגר החוג למדעי התזונה - המרכז האוניברסיטאי אריאל שבשומרון. בוגר קורס תזונת ספורט מטעם הדסה אופטימל - מכון וינגייט מדריך חד"כ מוסמך - מכון וינגייט אחראי תחום תזונה בחברת ישראלבודי ניתן לפנות אלי ישירות במייל galzp@israelbody.org או בפייסבוק https://www.facebook.com/galzpdiet?ref=hl |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי.
אני מתאמן 4 פעמים בשבוע, אז אפשרות 1 יותר חסכונית. בקשר לאפשרות שהוספת, היא יותר חסכונית, אך יותר איטית, העמסה יותר טוב. תודה על העזרה. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
קריאטין - המדריך השלם בישראל לבחירת קריאטין | zivgin | תזונה ותוספים | 1 | 23-04-10 20:11 |
קריאטין מונו מול קריאטין פורמולה - מה עדיף? | CoBrA-MaN | תזונה ותוספים | 11 | 31-03-09 10:43 |
מחפש מחקר שמשווה בין קריאטין טהור לפורמולות קריאטין | ohad1011 | תזונה ותוספים | 23 | 07-03-08 12:17 |
אם אני פעם ראשונה לוקח קריאטין על איזה קריאטין אתם ממליצים? | ilw | תזונה ותוספים | 4 | 07-12-07 15:43 |
קריאטין אתיל אסתר vs קריאטין מונו | Psychopath | תזונה ותוספים | 27 | 06-10-06 08:16 |