|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() גיל:17
משקל:66 גובה: 1.83 כרגע אני נמצא בתוכנית תזונה לעלייה במסה,ללא פעילות גופנית כי אני כרגע לא בחדר כושר,נרשם עווד חודשיים. רציתי לדעת כמה סטים של כפיפות בטן וכמה פעמים וכמה פעמים בשבוע אני אצטרך לעשות כדי שיהיו לי ריבועים בבטן? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() משהו יכל להגיב??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() תראה שרירי הבטן זה כמו כול שריר אחר בגוף מומלץ 3-2 פעמים בשבוע שכול אימון לפחות שלושה תרגילים וחזרות של 15-20x3 מקווה שעזרתי בהצלחה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ריבועים בדרך כלל באים יד ביד עם אחוז שומן נמוך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() בזבוז זמן בלי חדר כושר לא תראה תוצאות.. תרשם כבר עכשיו למה לחכות חודשיים? החופש הגדול זה זמן נהדר יש הרבה זמן פנוי אפשר לאכול ולישון כמו שצריך בלי דאגות ולימודים על הראש.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
כללי:: לא נשאר הרבה אוכל - אני עושה חיטוב
עוסק ב:: קוד
חדר כושר: Go active
|
![]() ציטוט:
מה שאתה אומר אתה רוצה לעלות מסה אז תתחיל לאכול כמו צריך ותעשה אימונים. חדר כושר זה דבר מאוד חשוב על מנת לעלות מסת שריר, כמובן אפשר להתאמן בחוץ אבל האפקט הכי טוב זה חדר כושר. לגבי כפיפות בטן, התרגילים לא גורמים לקוביות להראות אל אחוז שומן נמוך(ממוצע של הגוף). כמו שאמרתי תתחיל להתאמן ואל תתיחס לקוביות עכשיו עם הזמן כאשר תעשה חיטוב...
חיטוב כל הדרך אל הבנק, רבאק הבנק קרוב כבר משקל מאסה אחרון: 88 משקל אמצע חיטוב: 80 03.06.10/ 75 1.8.10 משקל מחוטב: .... (בהמשך יבוא) "The mind always fails first, not the body. The secret is to make your mind wok for you not against you" - Arnold |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כפיפות מרפקים | manshush | אימונים | 9 | 03-07-09 15:07 |
כפיפות מרפקים | avram1 | אימונים | 6 | 07-11-08 02:56 |
כפיפות בטן | powergainer | אימונים | 1 | 25-05-07 16:45 |