ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 22-06-10, 16:50   #1
HHHH
חבר פעיל

ברירת מחדל עזרה|אימונים והתפתחות הגוף

אהלן חברה אם מישהו זוכר אותי אני hhh ....
קיצר לא התאמנתי הרבה זמן...
עכשיו כשיש זמן ואין יותר לחץ גדול של בגרויות החלטתי להתאמן ובאמת להשקיע הקטע הוא שגם יש לי יום סיירות וגם צריך להשקיע בריצה....
יש לי שתי שאלות:
1.אני מתלבט באיזה סוג להתאמן אני רוצה ללכת בין 4 ל5 פעמים בשבוע ,מה בערך מתאים לזה?
2.אני רוצה לשלב גם ריצה עם אימון מסת השריר אבל הבעיה האם זה אפשרי להשתפר בריצה וגם לפתח מסת שריר? כי הרי שאתה גודל במסת שריר אתה צובר וזה למעשה גם מקשה על הריצה....

מקווה שתענו לי...
תודה....
HHHH מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-06-10, 20:38   #2
HHHH
חבר פעיל

צפו בזה כל כך הרבה ואף אחד לא ענה לי?
מקווה שמישהו יענה לי אני רוצה לקחת ברצינות עכשיו את הדברים ואני גם בגיל 17 גיל שבו אני באמת אמור להתפתח במקום לשבת על הספה ולהשמין.....
ישן 23-06-10, 21:22   #3
mag707
חבר פעיל

הסמל האישי שלmag707

עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: Forma

אני יענה לך מתוך ניסיון כי גם לי יצא להיות ביום סיירות ככה שזכור לי מה הרמה שם פחות או יותר..
בכל מקרה, לא ממש הבנתי אם אתה מתאמן בחדר כושר או בבית אז אני יענה לשאלה השניה שלך, זה קישקוש אחד גדול מה שאמרת שם, אתה יכול לעבוד על סיבולת לב ריאה ולפתח מסת שריר, זה לא שתוך חודש אתה מעמיס על עצמך עוד 30 קילו שרירים גם אם תצבור מסת שריר למרות שלדעתי תעבוד יותר על כח מאשר על מסה, היא תיהיה קטנה יחסית.

אם אתה רוצה להתכונן למיונים ובכלל לשירות הצבאי אל תתמקד במסה ,תעבוד על כח ,סיבלת לב ריאה ובתכלס אתה לא צריך חדר כושר..

עוד שאלות מענות טענות אני פה.
mag707 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-06-10, 22:19   #4
HHHH
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי mag707 צפה בהודעה
אני יענה לך מתוך ניסיון כי גם לי יצא להיות ביום סיירות ככה שזכור לי מה הרמה שם פחות או יותר..
בכל מקרה, לא ממש הבנתי אם אתה מתאמן בחדר כושר או בבית אז אני יענה לשאלה השניה שלך, זה קישקוש אחד גדול מה שאמרת שם, אתה יכול לעבוד על סיבולת לב ריאה ולפתח מסת שריר, זה לא שתוך חודש אתה מעמיס על עצמך עוד 30 קילו שרירים גם אם תצבור מסת שריר למרות שלדעתי תעבוד יותר על כח מאשר על מסה, היא תיהיה קטנה יחסית.

אם אתה רוצה להתכונן למיונים ובכלל לשירות הצבאי אל תתמקד במסה ,תעבוד על כח ,סיבלת לב ריאה ובתכלס אתה לא צריך חדר כושר..

עוד שאלות מענות טענות אני פה.
קודם כל תודה על התגובה...
ודבר שני אני חושב שכן צריך לעבוד על מסה אם זה מבחינת הכח וגם מבחינת הבוחנים שלמעשה רואים גם במחינה פיזית איך אתה נראה ואם הם רואים שאתה באמת נראה כמו אחד שמתאמן ומשקיע אתה גם תיראה יותר בולט (כמובן שגם צריך להיות בולט גם בדברים אחרים....)

נ.ב
מיום ראשון אני אתחיל להתאמן בחדר כושר...
ישן 23-06-10, 22:46   #5
mag707
חבר פעיל

הסמל האישי שלmag707

אחי באמת שזה דבר זניח ביותר, הבוחנים לא מתייחסים לכמה גדול אתה, הייתי בהרבה מיונים את רובם עברתי ולא הייתי גדול, ואפילו חבר שלי שממש רזה הגיע ליום סיירות קיבל מטכל ועכשיו הוא במסלול.

עזוב שטויות, תתאמן בחדר כושר עם משקל כבד תצבור כח אבל תמיד תראה שמבחינת שכיבות שמיכה/מתח/בטן/מקבילים אתה טוב.

לפחות 70 שמיכה , 80 בטן ו20 מתח.

תעבוד על ספרינטים ,אינטרוולים, תקרע את עצמך ואני מבטיח לך שגם אם תראה כמו עלה אתה תעבור בהצלחה את היום סיירות, כמובן שזה תלוי בעוד 100 פרמטרים..

שוב מבחינת אימונים, לדעתי , תרוץ בחוץ ,עזוב את ההליכונים המשעממים ,אם אתה יכול תרוץ בשטח.
ישן 23-06-10, 23:43   #6
HHHH
חבר פעיל

תודה על העזרה גבר...
לפחות אתה עזרת לי חחח...
וכן בעקרון הכי טוב לרוץ בחוץ ולא על הליכונים ....
דרך אגב,כל הכבוד שעברת את המיונים....
ישן 24-06-10, 00:20   #7
mag707
חבר פעיל

הסמל האישי שלmag707

בכיף גיבור, דבר איתי אם יהיו לך שאלות בהושא אימונים ואפילו לגביי המיונים שתקבל או שקיבלת.
תגובה