|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אתמול עשיתי פעם ראשונה ss (אני מתאמן כבר 8 חודשים)
הפקדתי על הטכניקה של התרגילים , עבדתי במשקלים שהיו ממש קשים בשבילי כלומר כמעט הגעתי לכשל בסט האחרון , הקפדתי על החימום(כפי שמפורט במאמר באיזראל בודי) אכלתי מלאאא חלבונים ופחמימות אחרי ולפני האימון והגוף לא תפוס בכלל. אחרי אימון שהייתי עושה בab(שהוא הרבה פחות קשה מאימון בss) הייתי מרגיש למחרת את כל הגוף תפוס ועכשיו חוץ מהרגליים שהם ממש תפוסות אצלי שום שריר בגוף לא תפוס,כאילו לא התאמצתי אתמול וזה ממש מוזר כי במהלך האימון הרגשתי שאני ממש קורע את עצמי. (עשתי סקוואט בנץ' ודדליפט). האם זה נורמלי?! .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לשדוד את תנובה
|
![]() דבר ראשון כנראה שאתה לא יודע לעשות ss כי מתחילים מ70 אחוז מהמשקלים ורק שבוע 5 שוברים שיאים ודבר שני להיות תפוס זה לא מדד לאפקטיביות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לא. אם אתה לא תפוס אתה לא תהיה ענק.
אתה לא תפוס... מה כל כך מערער בזה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: לא נשאר הרבה אוכל - אני עושה חיטוב
עוסק ב:: קוד
חדר כושר: Go active
|
![]() אני לא מבין אנשים שכאשר הם מרגישים כאב זה גורם להם לסיפוק.
לשאלתך, תוריד משקלי עבודה ותעבוד על פי התוכנית כמו שצריך (אולי בהתחלה אתה לא תרגיש שזה קשה אבל אחרי כמה שבועות אתה לא תוכל לזוז אחרי הרמה טובה)
חיטוב כל הדרך אל הבנק, רבאק הבנק קרוב כבר משקל מאסה אחרון: 88 משקל אמצע חיטוב: 80 03.06.10/ 75 1.8.10 משקל מחוטב: .... (בהמשך יבוא) "The mind always fails first, not the body. The secret is to make your mind wok for you not against you" - Arnold |
![]() |
![]() |