|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() 174ס"מ, 70ק"ג
תוכנית למסה שאני עושה חודש וחצי, שלוש פעמים בשבוע, התחלתי משש חזרות ירדתי לחמש: Xxaxbxa a: סקוואט 3*5 (כרגע 48קג) בנץ' 3*5 (57קג) בטן 2*10 הרמת רגליים בתליה, 2*15 הרמת רגליים בשכיבה, ויד קידמית לא תמיד. B: סקוואט 3*5 , בד"כ פחות מבa פרס 3*5 (30קג) חתירה במכשיר 3*8 (56קג) מתח במכשיר 3*8 (42קג) בטן ויד אחורית, לא תמיד. כן אני מפחד על הגב תקראו לי פחדן תקראו לי עצלן. אני עובר עוד מעט לחיטוב, מה לשנות ואיך לשלב אירובי? הכי מתאים לי זה אימון קצר כל יום ומנוחה 2 ימים בשבוע. תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() יותר מדי בטן...
לא תוכנית רעה לחיטוב אם תמשיך בה, ואני ממליץ לך לצאת מהמכשירים. בזמן שנותר תתחיל לעלות משקלים על המוט. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() תעשה ss ואל תעשה חיטוב עד שאתה שוקל 85 קילו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תודה. ד"א שחכתי תאומים בa. כשאני רץ יום אחרי אימון אני מרגיש שאני מעמיס על הרגליים אני לא יוכל להמשיך רגליים ככה שלוש פעמים בשבוע ולעשות הרבה אירובי בגלל זה חשבתי יותר לפצל. או שפשוט לעשות פחות חזרות. בכלל יש בפורום חילוקי דעות ממש לגבי מה עדיף בחיטוב לפצל או לא.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() gilsXM באמת כמה צפוי ,כמו שאמרתי הגב. אני יודע שעדיין אין לי מסה וגם המשקלים נמוכים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() מה היה לך בגב שאתה מפחד עליו?
פריצת דיסק? ניתוח אחר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: לא נשאר הרבה אוכל - אני עושה חיטוב
עוסק ב:: קוד
חדר כושר: Go active
|
![]() מה שחסר לי בתוכנית שלך היא עבוד על גב....
ע"מ לחזק את הגב שלך אתה צריך לעבוד עליו ולא לפחד, עם גב חזק אין לך מה לפחד להרים נייר מהריצפה.
חיטוב כל הדרך אל הבנק, רבאק הבנק קרוב כבר משקל מאסה אחרון: 88 משקל אמצע חיטוב: 80 03.06.10/ 75 1.8.10 משקל מחוטב: .... (בהמשך יבוא) "The mind always fails first, not the body. The secret is to make your mind wok for you not against you" - Arnold |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() פשוט כשהתחלתי לעשות הרגשתי קצת גב כואב וזה בעייתי בעבודה שאתה כל היום על הרגליים.
איך לעבוד בחיטוב? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
כללי:: לא נשאר הרבה אוכל - אני עושה חיטוב
עוסק ב:: קוד
חדר כושר: Go active
|
![]() תראה סירטונים לגבי ביצוע נכון של דדליפט, תתחיל במשקל נמוך ולאט לאט תעלה במשקל.
איך לעבוד בחיטוב.... מה שעובד במאסה עובד גם בחיטוב (אישית אני עושה 6-8 חזרות ומוסיף תרגילי עזר)
חיטוב כל הדרך אל הבנק, רבאק הבנק קרוב כבר משקל מאסה אחרון: 88 משקל אמצע חיטוב: 80 03.06.10/ 75 1.8.10 משקל מחוטב: .... (בהמשך יבוא) "The mind always fails first, not the body. The secret is to make your mind wok for you not against you" - Arnold |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תוכנית אימונים ab | bored2death | אימונים | 13 | 19-06-09 17:26 |
שאלה| תוכנית אימונים שמתאימה ל 3 אימונים בשבוע | sonic | אימונים | 3 | 06-02-09 12:29 |
3 אימונים או 5 אימונים בשבוע ? (תוכנית abc) | Sense | אימונים | 16 | 01-11-08 12:51 |
תוכנית אימונים..... | Naor Pinto | אימונים | 0 | 13-11-06 20:48 |