|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() בוקר:
בורקס גבינה (5 בורקסים קטנים) 957 קלוריות חלב טרי 3% + גיינר סופר אפקט. 468 קלוריות(רק החלב) ביניים: יוגורט 3% 64 קלוריות צהריים: המבורגר ( x2) כ456 קלוריות פיתה(x2) כ500 קלוריות פול ירוק 60 קלוריות ביניים:(לפני אימון) גבינה לבנה 5% (200 גרם) כ- 200 קלוריות פיתה(x1) - כ254 קלוריות ערב:(אחרי אימון) קרונפלקס (100 גרם) חלב טרי 3% + גיינר סופר אפקט (החלב הוא 232 קלוריות) לפני השינה: תפוח אדמה מבושל עם קליפה (100 גרם) סה"כ קלוריות: 3574 קלוריות סה"כ חלבון: 175.7 גרם סה"כ שומן: 127.3 גרם סה"כ פחמימות: 428.4 גרם סה"כ כולסטרול: 280.2 מ"ג סה"כ סיבים תזונתיים: 4.6 גרם לא חישבתי את הגיינר סופר אפקט , יוצא לי ליום בערך 420 cc (כ6 כפות הגשה). מה אתם אומרים? ביקורת תתקבל בברכה. גובה 1.82 , משקל 67 (עליתי 7 קילו מתחילת המסה). מתאמן חודש. אחוז שומן בסביבות 15% |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() //wtf
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יותר מדיי מנות קטנות ויותר מדיי ארוחות. תוותר על הגיינר חבל על הכסף.
תוסיף חלבון ותוריד פחמימה.
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() הגיינר עוזר לבנות את השריר לא? עם חלבונים שקשה לאכול כל יום?
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() גיינר אינו אבקת קסמים.
הכל תלוי במאזן הקלורי שלך. אם אתה מצליח להיות במאזן קלורי חיובי ללא עזרת גיינר,אבקת חלבון וקריאטין יועילו הרבה יותר. כמובן שאלו דברים משתנים,ואין זה אמת מוגמרת,תלוי ברצונותייך האישיות) בהצלחה ![]()
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
יש לי עוד 25 קילו לעלות במסה שריר , בגלל זה אני רוצה לדעת אם אני אוכל כמו שצריך , ולא לגלות עוד חצי שנה שכל העבודה שלי ירדה לטמיון אחי. אתה ממליץ לי לשנות את התפריט לקזז פחמימות ושומנים? תודה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי האישית,אין טעם להגיע ל20% שומן,משום שלאחר מכן תקופת החיטוב תהייה קשה ומפרכת.
אני לא מצדיק סוג כזה או אחר של עלייה במשקל(עלייה נקייה או מלוכלכת). הכל תלוי במצב אחוזי השומן בגוף. משום שאתה מציין שאתה 15% שומן(לא ראיתי תמונה או משהו ויזואלי),אני ממליץ על מסה יותר נקייה ומחושבת. אבל זאת דעתי האישית בלבד. דעתי המומלצת היא פגישות ייעוץ-תזונה ואימונים של ישראלבודי, אשר תספק לך שירותים מלאים בכל הנוגע לתזונה,תוכנית אימונים וכד'. שם יהיה לך מעקב צמוד ואישי. פגישת יעוץ - תזונה ואימונים בשיטת ישראלבודי!. תמונות של לקוחות - לפני ואחרי השיטה של ישראלבודי. בהצלחה.
![]() |
#8 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לשדוד את תנובה
|
![]() בשביל לעשות מסה מלוכלכת לא צריך תפריט
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() חחח נכון וגם בחיים לא שמעתי על תפריט שעל הבוקר אוכלים 5 בורקסים קטנים.
![]() |
#10 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() גרוע מאוד אתה שוקל 40 170 חלבון לא יעזור לך
אתה צריך גג 90 גרם חלבון 170 ו90 יעשה לך אותו אפקט.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() בעניין החלבון אני מסכים עם cuba אבל אל תפחד לעלות בחלבון ל2.5-3 גרם לכל קילו בגוף,אבל 170 בישבילך זה מוגזם-לא ייתן לך כלום.
פחמימות נראה לי בסדר ושומן תוריד קצת אבל זה רק עצה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אתה 15% שומן,אין לך שום טעם לעשות מסה מלוכלכת מהר מאוד אתה תצטרך חיטוב.
תעלה עם מאזן של 1000 מעל הנייטרלי זה יספיק,מה הלחץ תגיד לי? עדיף שתעלה מתון ונקי מאשר שתסבול בחיטוב תאמין לי שזה לא כיף ! |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מסה נקייה או מלוכלכת? | steaua rosie | תזונה ותוספים | 9 | 09-01-10 21:01 |
בקשה|תפריט למסה מלוכלכת | HardcorE | תזונה ותוספים | 15 | 03-06-09 14:06 |
שאלה | מה ההבדל בין להכין תפריט מסה מלוכלכת לנקיה? | HardcorE | תזונה ותוספים | 8 | 03-06-09 12:28 |
מסה מלוכלכת | One_Man | תזונה ותוספים | 5 | 27-03-09 21:55 |
חוות דעת| תפריט לעלייה במסה מלוכלכת | Avi555 | תזונה ותוספים | 26 | 10-02-09 22:30 |