|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני בערך 20 אחוז שומן עכשיו, לא..? (אין לי איך למדוד במדויק)
לפי התמונות האלה לדעתכם כדאי לי להמשיך עוד טיפה עם המסה או להתחיל כבר חיטוב? http://img697.imageshack.us/gal.php?g=dsc00066x.jpg כדאי להעביר את התמונות למצב שבו אני אהיה עם הפנים מולכם ולא לצד. זה משנה קצת לפי דעתי. (אגב אם תהיתם לגבי החזה אצלי זה גנטי. קוראים לזה ג'ינו נדמה לי :S והיה לי את זה גם ששקלתי 10 קילו פחות אבל בצורה קצת פחות בולטת) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אתה ממש לא 20% שומן אתה פחות. הייתי מהמר על 16-17%
שמע אם המראה שלך לא מפריע לך אתה יכול להמשיך מאסה בכיף. אבל אם אתה רוצה להתחטב לקראת הקיץ זה גם בסדר. החלטה שלך. בשביל לדעת אם זה ג'ינו צריך לצלם מהצד. אבל ממה שאני רואה מפה זה לא ג'ינו... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לפי דעתי תחטב.תעשה ייבוש בנוסף ואתה תראה הרבה יותר טוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() חיטוב
אין טעם סתם לעלות בשומן מיותר שיקח זמן להוריד |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
להמשיך עם גיינרים או להתחיל עם אבקות | mrkrabxD | תזונה ותוספים | 3 | 14-11-09 19:01 |
להמשיך בתפריט המסה?חדר כושר לא פתוח שבועים(אשקלון..) | ject | תזונה ותוספים | 2 | 10-01-09 22:40 |
להמשיך חיטוב או להתחיל מאסה?? | Zoska | גלריות הגולשים | 43 | 16-04-08 17:19 |
התלבטות בין להתחיל תפריט מאסה או להמשיך תרגיל שהוא מין חיטוב | israel2292 | תזונה ותוספים | 5 | 07-10-07 14:57 |
להמשיך חיטוב או להתחיל מסה תסביך תביאו תדעה זה די דחוף | bad boy | גלריות הגולשים | 18 | 21-08-07 23:31 |