|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי תפריט קבוע ומאוד מסודר, אני נצמד אליו והכל הולך טוב...השאלה היא, אם פעם בחודש אני אוכל שלוש ארוחות שחיתות באותו יום (אבל ממש, יעני סטייקים וצ'יפסים וקינוחים מלאי שוקולד אחרי)
זה יותר מדי? מה התדירות שאפשר להתפרע ככה בלי להרוס יותר מדי את אפקט התפריט הקבוע(שהוא, בגדול, מכוון לחיטוב סופר עדין ומסה כמה שיותר נקייה)? פעם בחודשיים? פעם בחצי שנה? תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() זה בסדר תהיה רגוע
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל מקצועי
|
![]() פאק מה עשית?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() בוא נגיד את זה ככה..
אם באמת חודש שלם אתה מתמיד ולא מזייף בכלל ואתה בגרעון של 500 קלוריות את יורד ב-15000 קלוריות בארוחת שחיתות כזאת.. או שלוש כאלה .. לכמה תגיע כבר .. 1000 .. 1500 קלוריות נגיד מעל מה שאתה צריך ? מזה 1000 לעומת 15000 ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() בסדר גמור אל תדאג.
![]() |
#6 |
הקדוש האישי של ארבל
עוסק ב:: לעצבן אנשים כשמשעמם
חדר כושר: על הספה בבית
|
![]() פעם בחצי שנה??? הייתי משתגע...
חח אני אוכל יום בשבוע(בסופ"שים) מה שאני רוצה כמה שאני רוצה...מפציץ, בלי לידפוק חשבון...אבל בהמשך השבוע תפריט שאני לא זז מילימטר ממנו ואימונים קשים... אבל זה רק אני כי אני סתם שמןןן :p זה גם טוב לתת איזה צי'ט ככה "לזעזע" את הגוף ואת הנפש ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה על התגובות, אני אאמץ את היום בחודש הזה..פשוט היה תענוג אתמול לאכול כ"כ הרבה דברים טובים שלא נגעתי בהם קרוב לחודשיים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() חחח במסה כל יום אני אוכל ככה ואוכל מה שבא לי.
ובחיטוב פעם בשבוע.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מבחינת הגוף זה לא יזיק, מבחינת הראש לדעתי זו מחלה ואובססיה איפשהו, עדיף להרשות פעם בשבוע\שבועיים משהו בכמות נורמלי שכל בן אדם יסכים איתך שזה נורמלי ו"שחיתותי" ולא ללכת overboard ולגרום לגוף להרגיש חרא ולעשות binge.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: Forma
|
![]() אני כבר תקופה בייעוץ בישראל בודי ,כמעט שנה, ומאז שהתחלתי אף פעם לא הרשתי לעצמי חטיפים או צ'יפס בכלל לא..ואני במסה כרגע, אז יום בחודש לא יהרוס את התפריט? או יעלה בשומן?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הרשיתי לעצמי לאכול איזה 4 קובות של סבתא שלי שלא אכלתי מהן כבר חודש, עם אורז רגיל במקום מלא, ובסוף אכלתי איזה שלוש חתיכות של עוגת בראוניז שוקולד... אני בכוונה הקצנתי בפוסט הפותח, בכדי להבין עד כמה אפשר למתוח את הגבול, לדעתכם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() טוב כל אחד ומה שמתאים לו בסופו של דבר, המלצה שלי תקרא תספר a guide to a flexible dieting
אגב - אתה יכול לאכול אורז רגיל כל יום זה לא ממש משנה משהו.. (תוסיף ירקות לאזן ערך גליקמי).. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אין לי זמן לקרוא מאמרים וספרים..בגלל זה הלכתי לישראלבודי. אתה יכול לתת פה את הרעיון שמאחורי הספר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
הקדוש האישי של ארבל
עוסק ב:: לעצבן אנשים כשמשעמם
חדר כושר: על הספה בבית
|
![]() הלוואי שאנשים היו קוראים את זה... אף פעם לא קראתי את הספר, אבל לפני המישפט שאמרת אני כבר מסכים עם זה.
אנשים ישר קופצים לדיאטות מוקצנות בבת אחת, וככה הם גם מרימים ידים יותר מהר, כי הם לא הרגילו את הגוף לאט לאט. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: כדורגל
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() ציטוט:
אני עושה את זה בערך אחת לשבוע.. אבל כשאני עושה את זה אני אוכל יותר מ 1000,1500 מעל... נראלי.. אני פשוט מתפרע ושוקולדים ושטויות ובורקסים ופיצות ומעדניםם ומה לא |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עליתי 4 קילו בחודש | מתחילן | פיתוח גוף-כללי | 26 | 18-03-10 14:53 |
טירוף חושים | בני המשוגע | פיתוח גוף תחרותי | 3 | 29-01-07 15:40 |