|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בתרגיל, יש צורך להתיישב רחוק ואז בחזרה להתקרב כמה שיותר למשקולות ולחתור חזרה?
כלומר, צריך לעקם את הגב ? או לשבת ישר כל הזמן התרגיל ורק הידיים עובדות? (לא כמו בקישור) http://exrx.net/WeightExercises/Back...SeatedRow.html אני רואה המון במכון שיושבים ישר ורק היידים שלהם עובדות.. וכשאני מבצע את זה אני עושה כמו בקישור, נותן לגב להתקדם ואז אני חותר (אני מרגיש את הגב תחתון עובד חזק). מה נכון ? תודה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() עדיף כמה שפחות למשוך עם הגב, שתגיע בעתיד למשקלים מאוד כבדים זה קצת עוזר אבל השאיפה היא לא לזוז עם הגב.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() הביצוע עם הגב שהראת זה ביצוע אולדסקול.
בקשר לאם הוא לא בטוח או מסוכן? וואלה לא יודע. לדעתי התנועה בכל מקרה צריכה להיות יחסית טבעית. כשאני עושה את התרגיל עם גב ישיר אני יותר מרגיש את הידיים מאשר את הגב. לא מת על הביצוע עם גב ישיר כמו קיר. עצה שלי. תרגיל כזה תעשה אחרון באימון גב שלך. ככה אני מרגיש את הגב כשהוא עייף יותר. ותנסה להריגש שהמשיכה היא יותר מהשכמות ופחות מהזרועות. דדליפט עושה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
אתה מרגיש את הידיים כי אתה עובד עם הידיים צריך לשמור על גב ישר יחסית אבל לתת לכתפיים והשכמות להמשך קדימה [מהצד זה נראה כאילו כופפת את הגב
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
פשיטת מרפקים כנגד פולי עליון לפנים (Cable pushdown) | goker | אימונים | 3 | 08-05-09 22:10 |
שאלה לגבי Cable Pushdown | ZoonD | אימונים | 21 | 26-08-08 19:50 |
איך היו עושים פעם Cable Cross | Antonator1 | פיתוח גוף תחרותי | 4 | 28-04-07 22:44 |