|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() עוד שבועיים אני חוזר להתאמן אחרי הניתוח (אני כבר 3 שבועות לא מתאמן ואני משתגע)
קיצר רציתי לשנות כיוון, עד עכשיו עבדתי באיזור ה12 חזרות *3-4 סטים ובא לי לנסות משהו חדש, 5-6 חזרות * 5 סטים תוכנית Abcx המטרה, בתרגילים שהם עם משקל גוף כל 8 אימונים להוסיף עוד 1 או 5 (מתח ושכיבות שמיכה בהתאמה) למקבילים להוסיף 5 קילו, ולמכשירים שהם עם משקולות / כבלים, מכשירים שכל יד בודדת (דאמבלים כבלים) להוסיף 2-2.5 קילו או פלטה מכשירים ששתי הידיים ביחד, 10 קילו (5 כל צד, כי בדרך כלל זה מפעיל גם יותר שרירים בוא זמנית) A חזה ובייספס 15*5 שכיבות סמיכה על האגרופים רחב 5*5 פרפר כבלים 5*5 לחיצה דאמבלים 5*5 לחיצה במוט 5*5 כבלים בייספס ישיבה בכיסא של מוט W (נזיר משהו אנערף) 5*5 דאמבלים כשאני שוכב בספה של לחיצת חזה שיפוע חיובי, מרפקים מאונכים לרצפה 5*5 מוט דאבליו (3 סטים אחיזה צמודה, סט אמצעית, סט רחבה) הערות : דאמבלים ומוט בחזה, בשיפועים שונים B רגליים טרייפס ובטן 5*5 סקוואט 5*5 לחיצת רגליים 5*5 לג אקסטנשיון 5*5 לג קורל 5*2 תאומים 5*5 מקבילים 5*5 פשיטה בכבל 5*5 הרמה מאחורי הראש (אין לי מושג איך קוראים לזה) 5*10 מכשיר קקי לבטן עם משקל הערות : אני סקסי מאדקר פאקר C גב וכתפיים 5*5 פולאוובר 2*5 פולי רחב לפנים 2*5 פולי צמוד לפנים 2*5 חתירה במכונה אחיזה צמודה 2*5 חתירה במכונה אחיזה רחבה 3*5 לחיצת כתפיים דאמבלים 2*5 לחיצת כתפיים בסמית' 5*5 הרחבה לצדדים 5*5 פרפר קקי הפוך הערות : גם היום אני סקסי אבל סיסטר פאקר. מה דעתכם?
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() לדעתי זה עצים מידי, אבל אם אתה מרגיש שאתה מוכן לזה אז לך על זה.
רק לא הבנתי, צד ימין זה החזרות או הסטים? כי פעם יש לך 15 שאני מאמין שזה חזרות בשכיבות שמיכה, ופעם יש לך 2 בלחיצת דאמבלים כתפיים שאני מאמין שזה סטים.. ד"א מה היה הניתוח? אם אפשר לדעת.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() כל מה שהוא פחות זה הסטים
![]() עד עכשיו עשיתי תוכנית דומה רק עם 3-4*12 פחות או יותר.. ואני גדל ומתחזק יופי.. אני גם תוך כדי עושה אירובי דרך אגב.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() ראסמי להגיד לך נשמעת תוכנית כיפית לאללה, אני אוהב לעבוד מס' חזרות נמוך כי אפשר להפציץ משקלים. אני שונא לעבוד טווחי חזרות של 10-12 אני משתעמם באמצע חח
![]() פתח לוג, תעדכן! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() למה אתה עושה את האימון יד אחורית יום אחרי האימון חזה ובייספס, כשאתה מאמן יד אחרוית הבייספס עובד קצת וגם החזה כשאתה עושה מקבילים..
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() אני מזה לא מבין בכל התוכניות ושמות בחיים שלי לא עבדתי לא עם תוכנית ולא עם תפריט אבל מה שעולה לי פה זה איפה המנוחה?
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() מזה 20 סטים?! למה כל כך הרבה..?
בכל מיקרה..לא התאמנת שלוש שבועות ואתה רוצה לבוא ולהפציץ בכזה אימון קשה עם טווח חזרות נמוך...? =\ תעשה איזה שבוע שבועיים אימון קצת יותר קל ואז תתחיל את האימון הזה לדעתי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אתה די חוזר על שרירים יום אחרי יום לא?
באימון A אתה עושה חזה ויום למחרת יד אחורית,ועוד מקבילים, לא היד האחורית ולא החזה נחים מספיק... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
Only the Strong Shall Survive I'm not a quitter. It's like a dog. You can kick a dog so long and it will do two things. It's either gonna roll over and die... or it's gonna bite you and attack you. And I'm the kind of person who's the type of a dog who would bite back . Mike Katz
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() אם הטענה שלך נכונה סימן שאתה צריך להתאמן 3 אימונים בשבוע, בין אם זה ABC ובין אם זה FBW. כי אם אתה מתאמן יותר מזה השריר "לא רוצה לעבוד, רוצה שקט" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
והשריר לא ידגל טוב בלי המנוחה =\ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
|
![]() ציטוט:
יש לציין שאני מתאמן 6 אימונים בשבוע לא כולל אירובי יא נקניק.. ותאמין לי שאני נחחחחחחחח בכל חלכי הגוף וכמו שצריך..
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |