|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() היי..
קיים דבר כזה ששריר מוגבל בהתפתחות שלו? אני לא יודע אולי זה נקרא פיגור? איך אפשר לראות איך נראה השריר מבפנים ועד כמה הוא יוכל לגדול (מבלי סטרואידים)... יש לי לדוגמא שרירים בגוף שיותר מפותחים, כמו יד אחורית, קדמית וכתף, וגם נגיד אני רואה שגדלתי ברוחב (הגב התרחב) .. אבל החזה שלי לא מקבל "צורה" של חזה יפה.. למרות שהשתפרתי במשקלי עבודה. יכול להיות שאני לא אוכל מספיק, אני שוקל לקנות גיינר... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() מי פה מהמר על מתאמן ocd?
![]() אחי כמה אתה שוקל על איזה גבוה אם אפשר לדעת?
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() למה אוסידי? זאת שאלה לגיטימית
כל שריר מוגבל בהתפתחות שלו ע"י המבנה הגנטי שלך אי אפשר לדעת במדויק מה פוטנציאל התרחבות של שריר ספציפי, אבל אפשר לשאר את הפוטנציאל הגנטי שלך להיפרטרפיה לפי גודל המפרקים מפרק כף היד לגוף עליון ומפרק הקרסול לגוף תחתון הנה טלבה שימושית להערכה של פוטנציאל הגדילה שלך
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה| מסה מלוכלכת+מבנה גוף | meanonimi | פיתוח גוף-כללי | 12 | 08-02-10 12:17 |
יש כמה שאלות בנושא פירוק שריר | שובי דובי | תזונה ותוספים | 5 | 28-05-09 19:45 |
שאלה מבנה גוף צר האם יש דרך לשנות זאת?.. | The-One | פיתוח גוף-כללי | 34 | 18-02-09 15:09 |
זכרון שריר - יש איזשהו מאמר בנושא? | alpha | פיתוח גוף-כללי | 4 | 26-10-08 18:16 |
שאלה בנושא מסת שריר למשקל הגוף אחרי הרזייה. | אבירם | תזונה ותוספים | 12 | 23-01-07 23:26 |