|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לכולם, סוף החודש אני מסיים סיקל ראשון של קראטין: יש לי מס שאלות בנוגע לקראטין
1) מה קורה אם אתה ממשיך עם הקראטין מעבר לחודש ימים, חודש וחצי חודשים! 2)אם אתה מספיק עם הקראטין יורד לך קצת השריר והכוח תודה רבה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לפי מה שאני יודע.... חכמים ממני יתקנו אותי אם אני טועה... 1. הקריאטין לא יקלט בגוף.. ואתה בעצם סתם מבזבז אותו... והוא יקר... אוי כמה שהוא יקר 2. השריר יראה קטן יותר כי תרד לו הספיחת מים.... גם הכוח שקיבלת כתוצאה מהקריאטין ירד.. מה שכן ישאר... זה הכח והשריר שקיבלת כתוצאה מהאימונים שהיו יותר אינטנסיביים בגלל הקריאטין |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תודה!
לא נספח לי הרבה נוזלים יחסית! בגלל שאני לוקח רק את הקראטין פעם אחת ביום אז הוא לא ספח לי יותר מדי נוזלים והתוצאות היו מדהימות גם בחינת כוח וגם שריר! ![]() ![]() עריכה:". השריר יראה קטן יותר כי תרד לו הספיחת מים.... גם הכוח שקיבלת כתוצאה מהקריאטין ירד.. מה שכן ישאר... זה הכח והשריר שקיבלת כתוצאה מהאימונים שהיו יותר אינטנסיביים בגלל הקריאטין" תחליט? ישאר הכח או ירד? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
2. כן, יורד קצת הכוח בשריר.
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() ציטוט:
2. השריר יורד אבל לא לגמרי, בכל זאת אתה שומר על קצת ממה שהעלאת, הכח כנ"ל.
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() תבין.
כשאתה מפסיק את הקריאטין הכוח יורד מכיוון שיש פחות קיראטין בשרירים. מסת השריר (מבחינת החלבונים של השריר לא יורדת אבל מסת הגוף הרזה יורדת כי אתה מוציא נוזלים שהיו בשריר. מסקנה עם הפסקת השימוש: כוח - יורד מסת שריר נקי - לא יורד נוזלים בשריר ומשקל גוף רזה - יורד
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הירידה בכוח לא מחיזרה אותך לפני הסיקל נכון? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() ציטוט:
כל מה שאגרת זה נוזלים. קריאטין סופח נוזלים לשריר, בסופו של הסייקל הנוזלים "יצאו" מן השריר ואתה יכול לנפח מה יקרה לנפח כתוצאה מכך. שריר שהעלאת בזמן הסייקל לא ירד..
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() Cp שזה קריאטין פוספט הוא החומר דלק הראשוני שהגוף משתמש בו. ה-cp נגמר מהר מאוד ואז מתחיל שלב הגליקוליזה ולאחר מכן מעגל קרבס.
בקיצור שאתה לוקח קריאטין ממקור חיצוני יש לך עוד קריאטין בשרירים, כלומר יותר מהמצב הטבעי.
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() המים והכוח ירדו, אבל בגללם אתה הצלחת להתאמן עם משקל גדול יותר ולהצמיח יותר שריר מאשר היית מצליח במצב רגיל.
לפי מה שאני יודע P: |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
2) וגם בתהליך זה הגוף לא ישתמש בקריאטין כמקור הראשוני לדלק אלה קודם במאגרי הATP ורק אחר כך יעבור למאגרי הקריאטין שבסופו של דבר ישומשו ליצירה של עוד ATP.
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אז כנראה שהמורה שלנו בבית ספר לפיזיולוגיה חלשה מה אני יגיד לך.
היא אמרה שהcp בא לפני מאגרי ה-atp ורק אז בא ה-atp אבל לאמר את האמת, אני מאמין יותר לך מאשר לטמבלית הזאת.
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני אישית בסייקל שלי של הקריאטין עליתי בלחיצת חזה באיזה 7 קילו ואחר כך הורדתי 1.25 קילו..
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() סבבבה....
היית מאמין שעליתי בלחיצה צרפתית 8 קילו 4 קילו כל יד כולל יד קדמית חזה עליתי רק 5-6 קילו אבל לעומת זאת עליתי בחזה עליון מלא וכתפיים בכלל 5 כל יד!!! רגלים גב לא משהו! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() לפי מה שאני יודע, מומלץ פשוט לעשות סייקלים כדי לא "להתאכזב" מהקריאטין, כלומר בוא נגיד שאתה תמשיך להשתמש בו בלי הפסקה, אז אתה כבר תרגיש שזה הכוח הרגיל שלך (כי אתה כל הזמן לוקח קריאטין), אבל לעשות הפסקה ואז לחזור זה "כאילו" מחדש לך את הכוחות כי אתה פתאום רואה שחזר לך הרבה כוח... זה רק עניין של הרגשה, אם אתה אוהב להרגיש שהרבה כוח חוזר במכה או שלא אכפת לך.
|
![]() |
![]() |