![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() היום התאמנתי וכנראה שהעמסתי יותר מידי ועכשיו יד שמאל שלי(יד חלשה) שלי כואבת מאוד.
הכאב נמצא בתוך השריר ולא כמו שריר תפוס.. אשמח לעזרה. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כנראה שמתחת אותו תשים עליו מגבת חמה או שתשים תמשחה הזאתי שעוזרת לשרירים להרפות בנגיי אבל לא בטוח חכה לעוד תגובות
![]() |
#3 |
פיזיותרפיסט B.P.T
|
![]() אהלן,
תמיד שיש כאב אקוטי, כלומר כאב שנוצר עקב מכה, תנועה לא טובה, מתיחה וכדומה - לא נרצה לחמם!!! הרציונל של חימום תופס בכאבים גרוניים - שכבר קיימים זמן רב או בכאבים ראומטיים (מפרקיים). בכאבים שחלה איזושהי מיקרוטראומה לרקמות הרכות (שרירים ומבנים דומים) - נרצה למנוע הישנות של תופעת נפיחות ונקרר. לכן תנוח מהאימונים ל 72 שעות, תקרר כל 4 שעות למשך 10 דקות (שקית של סנפרוסט עטופה במגבת, זה מצויין), וניתן למרוח 2-3 פעמים ביום משחת וולטן/טראומיל. תיידע אם עדיין מפריע, בברכה, עופר
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לי פעם אחת נמתח שריר שמתי מגבת חמה ואחרי יום זה עבר =o אבל אולי לא מתחתי את זה כנראה? אתה הדוקטור.
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כאבים ב4 ראשי דוקטור כנס | ao-ao | פציעות ספורט | 1 | 09-09-08 07:51 |
קראתי וקראתי ולא הבנתי למה ud2 יעילה יותר מדיאטת חיטוב רגילה | senate | תזונה ותוספים | 5 | 11-07-08 19:48 |
כאבים כשאני עושה יד אחורית / כאבים בשוק של הרגל | ploper | פציעות ספורט | 6 | 20-05-08 20:51 |
כאבים בגב התחתון:טיפוע ומניעת כאבים | Mr.Bazooka | פציעות ספורט | 0 | 17-09-07 07:15 |
כאבים בברך + כאבים באיזור היחד האחורית. די נואש... | F][_aMe | פציעות ספורט | 15 | 01-06-07 17:55 |