|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() בקרוב אני אתחיל לקחת את הפורמולת קריאטין שבכותרת,
החלטתי לעשות העמסה ב5-7 ימים הראשונים ואז לרדת למנה אחת ביום בד"כ אחרי אימון אני שותה סקופ אבקת חלבון יחד עם סקופ וחצי של סוכר ענבים - איך לשלב איתם את הקריאטין לאחר האימון ? הרי הפורמולה כבר מכילה פחמימות בעלות ערך גלי' גבוה (כמו הסוכר ענבים) ? להכין שייק של: סקופ אבקת חלבון + סקופ פורמולת קריאטין ? תודה (: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() סקופ חלבון פלוס הקריאטין תערבב אותם ביחד לא צריך סוכר ענבים.אם אני לא טועה יש לקריאטין הזה טעם תפוז מאד טעים יצא לך שילוב טוב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני ממש לא אהבתי את המוצר...אבל מניח שזה משפיע על כל אחד אחרת
בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() פורמולה זו מספיקה ל30 יום מקס' +-.
העמסה לדעתי תהייה יותר אפקטיבית עם מונו,ששימוש בו יכול להגיע ל150 יום ללא קנייה חוזרת של אותו מוצר. מה גם שהמונו יוצא יותר משתלם,חסכוני ועם סוכר ענבים גם בעל אותו טעם. שיקול שלך. יש מגוון גדול של קריאטין מונו באתר הרשמי וחנויות,תבחר לך חברה מוכרת בשוק תוספי המזון שיהיה אפשר לשמוח עלייה וחסכון במחיר . בהצלחה ![]()
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() כבר יש לי את הפורמולה ....
סגרנו על זה שאחרי אימון סקופ חלבון + סקופ פורמולה ? הפורמולה מספקת לי את הפחמימות גם לחלבון וגם לקריאטין ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אם אינני טועה אין שם כמות נכבדת של פחמימות( 10-15 גרם),
תוספת של סוכר ענבים לכול התערובת הזאת תמלא את החסר לדעתי.
![]() |
#7 | |
נציג חנות ישראלבודי
|
![]() ציטוט:
בהנחה ועד עכשיו לקחת סקופ אבקת חלבון(שהממוצע הוא באיזור ה32 גרם לסקופ) וסקופ סוכר ענבים(32 גרם סוכר ענבים), השתמשת עד עכשיו ב29.12 גרם פחמימה(ב100 גרם של סוכר ענבים יש 91 גרם פחמימה) על כן, מנה של פרילואד שווה ערך למנה של סוכר ענבים(ואפילו 2.88 גרם פחמימה יותר). אז לשאלתך-אתה יכול לשים מנה של פרילואד יחד עם השייק חלבון מבלי להוסיף סוכר ענבים. בהצלחה!
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חידשת גם לי,עד עכשיו הייתי בטוח שיש 10-15 גרם בפרילואד. התעצלתי לבדוק באתר הרשמי* תודה..
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() סקופ סוכר ענבים זה 40 גרם~
הצפיפות שלו יותר גדולה משל אבקת חלבון |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה רבה!
עזרתם לי מאוד |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
נציג חנות ישראלבודי
|
![]() מבחינת הצפיפות אני לא יודע להגיד לך, אני אישית משתמש במשקל מזון וככה יודע כמה משקל שמתי מכל דבר...
יותר מדוייק מהסקופים...
![]() |
#12 |
חבר מתחיל
|
![]() לחבר שלי נשאר קצת קריאטין מונו,
בשבוע הראשון של ההעמסה, אפשר לשלב את המונו עם הפורמולה ? אני מאמין שכן, רק מחכה לאישור ממכם ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
נציג חנות ישראלבודי
|
![]() ציטוט:
אין עם זה בעיה
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
On pre-load creatine | ספרטן | תזונה ותוספים | 3 | 06-09-09 17:57 |
pre load creatine | berkovic | תזונה ותוספים | 1 | 26-11-08 22:52 |
ON pre load creatine Complex VS Champion Creatine xtream | freepsider | תזונה ותוספים | 4 | 22-11-08 15:16 |
Pre Load Creatine Complex של אופטימום | KOKO16 | תזונה ותוספים | 4 | 06-10-08 09:39 |
הפרי לואד קריאטין קומפלקס - Pre-load CREATINE Complex | אליאב | תזונה ותוספים | 9 | 17-10-06 00:02 |