|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני מתאמן 4 חודשים בבית 2 בחדר כושר
אחרי חודשים בחדר כושר בקושי יש תוצאות ביד קידמית, אני בכלל לא מתרחב לכל שריר יש לי 3-4 תרגילים אני עושה מסה ab יש הצעות משהו ? המקלים שלי הם טובים מאוד, אני אוכל נכון בלי תוספים, ויושון טוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() לפי מה אתה אומר שאתה אוכל הרבה ישן הרבה ומרים הרבה?
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() יש דבר שנקרא אפקט הזמן.
אם כמו שאתה אומר שאתה מתאמן טוב אוכל טוב וישן טוב , אין שום סיבה שלא תתפתח עם הזמן... אלא אם כן יש לך פאק מטורף בגנטיקה וגם זה נדיר מאוד. ככה שאל תדאג , זה יבוא... ואם לא , תחפש מה אתה לא עושה בסדר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה תודה
אני חושב שזה בכלל שכל פעם הייתי מעלה משקלים מאוד מהר ולרוב החזרות חלק הייתי נח באמצע וחלק הייתי עושה אותם ב form חצי זז כזה וחצי לא נכון |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תעבור לhd
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() high definition?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() עם הזמן יבואו התוצאות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() hard disk?
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() hip dirve squat!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר קדוש
כללי:: מדמ"חניק..
חדר כושר: מרכז עלית- ת"א
|
![]() hot dog יא מפגרים.
נקניקיות עוזרות לגוף להתרחב!
![]() |
#11 |
חבר מתחיל
|
![]() חכה עם הזמן תגדל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תן נתונים כמה אתה שוקל, גובה, גיל, מה אתה אוכל, וסדר יום... משקלי עבודה שלך בתרגילים העיקריים ואז נוכל לקבל אינדיקציה יותר טובה עליך ואולי לעזור לך. ואיך אתה מתאמן? הרבה חושבים שכל אחד שמרים איך שבא לו אז הוא גודל אוטומט זה לא נכון צריך לבדוק שאתה מתאמן בצורה נכונה לפי המטרות שלך והטכניקה שלך טובה אחרת התוצאות שלך יהיו אפסיות למדיי. זה ספורט שצריך ללמוד אותו כמו כל ספורט אחר ומי שלא יודע לשחק עם המשקולות כמו שצריך שלא יבוא בטענות. נערך לאחרונה על ידי tommybilt53, 25-03-10 בשעה 18:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() ואולי פה המקום להרחיב קצת:
מה שרוב האנשים רואים בעין לא מקצועית את המתאמני משקולות וחושבים שאם הם יחקו את התנועות "כמוהם" גם להם יהיו שרירים כאלה, זה פשוט לא נכון. יש פה ניואנסים (אני מקווה שחלק הבינו מה זה כי לא מצאתי מילה אחרת) ואני לא מדבר על התוכנית אלא רק על ביצוע הטכניקה של התנועות ואופן ביצוע התרגילים שהמתאמן הרגיל פשוט לא קולט אותם ולא מבין אותם, לכן קודם כל צריך ואני לא צוחק מי שרוצה לראות תוצאות חייב """"""יייידדדדדעעעעעעע""""" זה לא יעזור. ללמוד להתאמן ללמוד לאכול ללמוד לחיות את זה בראש כי אחרת לא בטוח שתגיעו ליעד שרוב המתאמנים פה לפחות לפי מה שאני מבין רוצים. ילד\נער שבא למכון כושר ובחיים שלו לא הרים משקולות ופתאום הוא מחליט שהוא רוצה גוף של שרירן בלי ללמוד לחיות את זה, זה רק מראה את הבורות של האנשים בתחום הזה ובספורט הזה והתוצאות אני לא צריך להגיד לכם וודאי שאין ואולי במקרה הטוב תצמח לו איזה בליטה בבייספס שמעולם לא הייתה שם והוא יתלהב מזה וילך להראות מיד לח'ברה והוא חושב שזה.... בודיבילדינג או מתאמן משקולות אני מצטער לומר את זה אבל האנשים האלה פשוט מוציאים שם רע לענף הזה. וחזרה אליך ידידי כל אחד שמשחק כדורגל הוא נהיה שחקן? התשובה היא לא, לכן אל תתבאס. עצם זה שאתה מתפלא למה אין תוצאות מראה לי כמה אנשים חושבים שזה אוטומטי וזה לא נכון, אני מכיר אישית אנשים שמתאמנים שנים ואין להם תוצאות בכלל הם נשארו באותו מצב כמו שהתחילו אחרי חצי שנה של אימון, בכל זאת הגוף מגיב לאימון בצורה כלשהי אבל אצלו זה אקראי לחלוטין וזה ההבדל. מקווה שהצלחתי להעביר את הנקודה שרציתי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() תביא את הדד ליפט ל-200 קילו ותראה איזה יופי תהיה רחב
![]() ותעשה מתח / חתירות. ותפסיק לפמפם.
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() איפה ראית בהודעה שלי שטענתי אחרת?
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() לא ראיתי שטענת אחרת רק אמרת לו את היעד שזה יפה רק הוא צריך לדעת שכדי להגיע לזה ל200 ק"ג הוא צריך... מה שאמרתי מקודם.
שלא יחשוב שזה אוטומט זה הנקודה זה כמו שתגיד לו תהיה צלף אז תפגע במטרה אבל כדי להיות צלף צריך אבגדהוזחטיכלמנסעפצקרשת (רציתי לדעת שאני זוכר את הא',ב' ) חחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() אני בן 17
שוקל 75 גובה 1.84 עושה מסה בתוכנית ab עכשיו אני כל הזמן מעלה משקלים כשקל לי אני לא נשאר על אותו משקל) זאת התוכנית שלי +המשקלים +חזרות a: חזה בנ'ץ פרס 3x8 משקל בתרגיל: 60 קילו (אני תקוע על אותו משקל לא מצליח לעלות) פרפר עם דאמבלים 3x12 15 קילו כל משקולת פרפר מכשיר: 3x12 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
לא מצליח במתח | בר728 | אימונים | 7 | 07-01-10 21:35 |
לא מצליח להתקדם (fbw) | amadey21 | אימונים | 42 | 07-08-09 02:57 |
לא מצליח לעלות במשקל גוף | ICe | תזונה ותוספים | 38 | 05-08-09 17:42 |
לא מצליח | amir717 | תזונה ותוספים | 2 | 30-08-08 02:01 |