|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני עבוד בתכנית AB בתדירות של 3 פעמים בשבוע כלומר :
axbxaxx bxaxbxx להלן התכנית: A: חזה- בנץ' פרס 3X8 פלייס 3X8 כתפיים- ארנולד פרס 3X8 יד קדמית: דאמבלים בישיבה יד-יד 3X8 בטן- כפיפות/כפיפות אלכסונים 3X8 B: רגליים- סקוואט 3X8 תאומים במכונה של הלג פרס(כאילו רק עם הכף רגל) 3X8 גב- מתח בתוספת משקל 3X8 בנט אובר 3X8 יד אחורית- לחיצה צרפתית 3X8 טרפזים- שראגס 3X8 בטן- כמו בA. נ.ב אני עובד מסה...(ובבקשה אל תציעו מילטרי ודדליפט כי אין יל פשרות לעשות את זה). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() אני באמת לא רואה שום יתרון בלהוסיף סט אחד של יד קידמית לפעם-פעמים בשבוע..בזבוז זמן.. אם כבר תעבוד עליה כמו שצריך או אל תעבוד עליה בכלל
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אז לא הבנתי להוסיף עוד סטים ליד קידמית?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי לא תוכנית טובה
יש שבוע שיוצא לך רק פעם אחת למשל לעבוד חזה ושבוע שפעם אחת רק רגליים ואחרכ שבוע בלי חזה או רגליים בשביל מה טרפזים? אפשר להוסיף עוד איזה תרגיל לחזה ולעשות 4 סטים במקום 3 לכתפיים
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() עד לפני שבוע עבדתי 4 פעמים בשבוע אבל הרגשתי תקוע במקשלים אז עברתי לעבוד 3 פעמים בשבוע לפי עצה של כמה אנשים פה מהפורום ורק אימון שעבר עליתי במשקלים אז נראה לי אני אמשיך ככה.
לגבי הטרפזים אני בחרתי לבודד את הטרפזים כי הם בקושי עובדים בתרגילים אחרים. ובקשר לזחה זה יעזור אם אני יוסיף 2 סטים של זחה בשיפוע חיובי? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אפשר המלצה איך לשפר תוכנית a b מסה ? | DorX | אימונים | 1 | 22-02-09 23:46 |
תכונית אימונים תגידו מה אפשר לשפר .. | Shahaf123 | אימונים | 8 | 07-08-08 15:46 |
שאלה| בבקשה תנו לי עיצות איך אפשר לשפר את התוכנית אימונים שלי.. | dani571 | אימונים | 5 | 19-05-08 18:26 |
איך אפשר לשפר את הניתור? (קפיצה לגובה) | gps | אימונים | 4 | 12-12-06 21:48 |
אך אפשר לשפר תטעם המגעיל של הקריאטין הטהור ?? | NOS | תזונה ותוספים | 11 | 03-10-06 17:00 |