|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אז ככה אני עשיתי עד עכשיו fbw ..
עכשיו עברתי ל ab או ss איך שתקראו לזה רציתי לדעת עם התוכנית טובה... ככה זה הולך a: רגליים:סקוואט חופשי 3x6 מכרעיים 3x98 חזה: פרפר 3x6 בנצ'3x6 אחורית: לחיצה צרפתית 3x8 b: דדליפט 1x5 גב:בנט אובר 3x6 מתח 2x מקס' כתפיים:פרס 3x6 ארנולד פרס בישיבה 3x8 קדמית: כפיפת מרפק עם מוט w בעמידה 3x8 אמות:3x10 עכשיו רציתי לשאול איך התוכנית בכללי ..והעם היא לא פוצעת כי אני שומע על מיני דעות.. אחד אומר לי על תעשה דדליפט זה פוגע בגב השני אומר ככה בקיצור אני בבלבלות.. האם זה בסדר ולא פוצע?? ועוד שאלה קטנה על מה דדליפט עובד (שריר)? תודה מראששש |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתם רציניים למה אפחד לא מגיבב ??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() תוכנית טובה הייתי מוריד תרגיל בכתפיים. כולם פה פשוט מושפעים מהss
אז כניראה לא מתייחסים כבר לתוכניות אחרות |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() סליחה על הדאבל ..זה לא נותן לי לערוך לא יודע למה :s
זה אמור ללכת ככה נכון? שבוע ראשון axbxaxx שבוע שני bxaxbxx?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() תוכנית טובה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() קודם כל הייתי מחלק את זה ככה:
A: חזה יד אחורית כתפיים. B: רגליים גב יד קדמית. בכתפיים מספיק רק פרס תעיף את החרטא של הארנולד. ברגליים תוסיף עוד סט סקוואט, תעיף את המכרעיים, תוסיף איזה עבודה מבודדת לתאומים אם אתה משועמם. ותעיף את העבודה לאמות, זה מתכון לדלקות. יהיו לך יופי של אמות כשיהיה לך 200 קילו דד ליפט + תעשה מתח עם משקל גוף של 90 קילו לפחות. בהצלחה ![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כל האימונים שלי במשך השבוע- כנסו ותביעו דעה | Niv_g | פיתוח גוף-כללי | 4 | 27-07-09 01:48 |
תוכנית האימונים החדשה שלי לחודש הקרוב..כנסו | BXL | אימונים | 11 | 02-01-08 21:57 |
יש לי בעיה מוזרה עם האימונים, כנסו בבקשה | TzachimmortaL | אימונים | 9 | 28-05-07 15:28 |
איך לסדר את תוכנית האימונים? כנסו ותנסו לעזור | sanyoo | אימונים | 2 | 04-03-07 10:35 |