|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() המשקל שלי כרגע83 ק"ג
מסת השרירים 40 ק"ג מסת שומן בגוף בסביבות 20 על כמה אני ישאר במסת שריר או משקל פחות או יותר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תלוי בך ואיך שתעשה את החיטוב...
זאת אומרת שאתה חייב להתאמן הרבה גם בתקופת החיטוב! ואתה חייב לאכול הרבה חלבון על מנת לשמר את השריר עד כמה שאפשר! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כאילו אם אני עושה חיטוב ואני על 83 ק"ג שמתוכו 20 גרם שומן
לכמה משקל בערך אפשר להגיע בחיטוב? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ח
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ניסיון וטעייה
אין פה נוסחת קסם אני הייתי מתרכז יותר בלעלות משקלי עבודה בשלב שלך מחיטובים
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מוסט מוסקאלר חודש אחרי החיטוב | BlueNinja | גלריות הגולשים | 14 | 22-03-10 05:59 |
אךי אפשר לדעת אם הגוף פירק שריר? | alpha | אימונים | 3 | 17-12-07 19:01 |
זיכרון שריר שלאחר החיטוב | קולמן הפחדן | פיתוח גוף-כללי | 6 | 08-07-07 23:02 |
אחרי סיום החיטוב הידגדלה קצת... | yaniv | גלריות הגולשים | 22 | 16-05-07 20:31 |
אחרי שסוף החיטוב מגיע, ומתחילים שוב מסה ה.. | משה.ל | פיתוח גוף תחרותי | 19 | 26-04-07 16:58 |