|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() אהלן,
ברגעים אלה אני לא יכול להרדם בגלל הכאב הזה. היתי חולה ובגלל הצבא לא יצא להתאמן במצטבר שבועיים (עדיין על אנטיביוטיקה). היום עשיתי אימון חזה. השתמשתי במשקלים נמוכים משמעותית מהרגיל, אבל בטווח של 15 חזרות ובדגש על מתיחה חזקה לשריר. במהלך האימון לא חשתי בכלום וגם אחרי האימון, רק באיזור השעה 12:00 בלילה (כנראה אחרי שהגו, התקרר) התחלתי להרגיש כאב פנימי חזק באיזור עצם הבריח/חזה עליון בצד ימין וזה כל כך מטריד שאני לא יכול להרדם או למצוא תנוחה להרדם בה - הכל כואב. האם למישהו היה ניסיון עם משהו דומה ? מה זה יכול להיות ? קרע בשריר ? עומס יתר? גידים ?! ענארף ?! הכאב כל כך לא נעים ומטריד, לא קרה לי דבר כזה בחיים... אשמח לשמוע רעיונות .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
פיזיותרפיסט B.P.T
|
![]() אהלן,
המקרה נראה כמו עומס יתר בגלל נפח/עצימות אימון לא מותאמים על שריר החזה הגדול. הפסקה של שבוע במהלכו לא לבצע תרגילי חזה/כתפיים/כופפי מרפק ותרגילים שמחייבים כבודה איזומטרית של חגורת הכתפיים, דוגמת סקוואט.. להקפיד על מתיחות פסיביות של 10-15 שניות 3x סטים פעמיים ביום ומלווה במתיחות אקטיביות. לקרר המקון לאחר הפעילות. למרוח משחה רלבנטית (וולטרן או טראומיל) על האזור 3 פעמים ביום. עדכן על מצבך.. עופר
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כאבים בעצם הבריח | little_friend | פציעות ספורט | 4 | 26-10-08 19:02 |
פציעה בעצם הבריח | eXeCuTeR | פציעות ספורט | 2 | 20-07-08 17:35 |
כאבים באיזור עצם הבריח בעת עבודה על חזה | dorblech | פציעות ספורט | 4 | 31-03-08 20:48 |
עצם הבריח | trx--->sus | פציעות ספורט | 4 | 14-08-07 12:22 |
שבר בעצם הבריח | nadavb12 | פציעות ספורט | 0 | 15-07-07 21:02 |