|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() טוב תראו...
עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא, אז ככה: אני בן 19, גובה 167 ושוקל 52 בערך (כן זה ממש קצת..) אני מתחיל עכשיו חדר כושר, המטרות העיקריות שלי הן לעלות במשקל ולחזק את הגוף (בעיקר ידיים, בטן וגב) רציתי לשאול כמה דברים: 1. לגבי תוכנית אימונים, רציתי לוודא שהתוכנית הזאת אכן מתאימה לי: אין לי אפשרות לפרסם לינקים אז התוכנית היא מהאתר בתפריט הבא: אימונים -> תוכניות אימונים -> שלב 1 - מתחילים עד 6 שבועות -> תוכנית ללא חלוקה - Full Body Workout מה אתם אומרים עליה להשאיר אותה ככה או לשנות קצת דברים? (בכל מקרה שאני ארשם מחר לחדר כושר אני אראה את זה למאמן שם ונראה מה הוא יגיד) בנוסף, בתוכנית הזאת אני מאמין שלכל תרגיל יש משקל כלשהו שצריך לשים אז על כמה כדאי להתחיל? 2. לגבי תזונה, האם כדאי ללכת לפי תפריט מסוים? או שפשוט לאכול מסודר כזה ולהקפיד יותר על האוכל שלפני ואחרי כל אימון ? 3. זה פחות שאלה יותר התייעצות.. יש לי כרגע חודש אחד להתאמן סדיר, אחרי זה חודש טירונות (שבה אני לא אתאמן בבית מן הסתם), ואחרי זה אני מתחיל סדיר וכנראה יהיה לי זמן ל2-3 אימונים בשבוע...זה יכול לעבוד טוב עם המטרות שלי? תודה רבה לעוזרים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() 1) fbw זו החלוקה הכי טובה לך כרגע, תתרכז בהרמות המרכזיות (סקואט, דד ליפט, פאור קלין, פרס, בנץ') וגם תרגילים כמו בנט אובר רואו, מתח, מקבילים וכו'.... הייתי ממליץ לך ללכת על ss אבל תקרא את הספר אחרת לא תיתקל בבעיות בתוכנית שיפריעו להתקדמות שלך.
2) תאכל כמה שיותר, תתרכז בלהכניס הרבה חלבון ושומן. 3) שיקולים שלך. בהצלחה
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: לא נשאר הרבה אוכל - אני עושה חיטוב
עוסק ב:: קוד
חדר כושר: Go active
|
![]() 1. מסכים עם אוברפאור
2. תראה איך נראה תפריט טוב סביב 3000-3500 קלוריות ותשנה אותו בהתאם לך. 3. 2-3 אימוני כוח בשבוע זה מספיק, רק תקפיד על תזונה נכונה ומנוחה.
חיטוב כל הדרך אל הבנק, רבאק הבנק קרוב כבר משקל מאסה אחרון: 88 משקל אמצע חיטוב: 80 03.06.10/ 75 1.8.10 משקל מחוטב: .... (בהמשך יבוא) "The mind always fails first, not the body. The secret is to make your mind wok for you not against you" - Arnold |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תמונות,חדש לגמרי בתחום לא התאמנתי אף פעם.. ! | Diazz | גלריות הגולשים | 14 | 31-10-09 19:00 |
מקבץ של שאלות אני חדש בתחום | pro-gram | פיתוח גוף-כללי | 1 | 15-10-09 00:17 |
תוכנית האימונים שלי.. צריך עזרה .. =\ | רמי123 | אימונים | 2 | 28-05-09 16:45 |
צריך עזרה בקשר לתוכנית האימונים שלי למבינים בלבד! | YOSI111 | אימונים | 3 | 08-01-08 14:12 |
צריך עזרה עם תוכנית האימונים שלי | rg12 | אימונים | 1 | 13-01-07 12:07 |