|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() באימוני גב האחרונים שלי הוספתי גם תרגילי ידיים,זה נכון אחרי תרגיל גב לעשות תרגיל ליד קדמית,או בזמן מנוחה בין הסטים של הגב לעשות סטים ליד קדמית?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() נכון מבחינת מה?
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() יד קדמית עובדת בתרגילי גב..להוסיף תרגילים שלה באימוני גב יעזרו לה לגדול להתחזק?(שכחתי להוסיף שגם באימוני חזה אני מוסיף יד אחורית)
או שזה מיותר,כי אני עושה אימון ידיים אבל בטווח של יומיים לפני וטווח של 4 ימים אחריי ואותו דבר לגבי הימים של אימוני חזה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מיותר לגמרי
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מצוין תודה אח שלו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אבטחה ושמירה
חדר כושר: אין לו שם חחח
|
![]() אם אתה כל כך רוצה לעבוד על היד ישירות... תוסיף 1-2 סטים... ליד אחורית שהיא ביום של חזה וכתף אני מוסיף 2 סטים של מקבילים באחיזה צרה
ליד קדמית 2 סטים של כפיפת מרפק במשקולות בעמידה
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
יד קידמית | avi349 | פיתוח גוף-כללי | 1 | 29-03-09 18:35 |
יד קידמית | avi349 | אימונים | 2 | 11-03-09 14:01 |
יד קידמית.. | Logout | פיתוח גוף-כללי | 36 | 09-07-07 18:28 |
יד קידמית | The Game - Triple H | אימונים | 15 | 10-06-07 13:06 |
יד קידמית | vax | אימונים | 1 | 22-04-07 18:05 |