|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() כותרת.......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני אישית נעזרתי בכדורי אקסנדרין אקסטרים, רכשתי אותם דרך ישראלבודי.
לי זה אישית, כמובן בתוספת תפריט תזונה טוב, אימונים, ואירובי, עשה אחלה עבודה! באמת. אבל יש עוד כל מיני תוספים שאני פשוט לא כל כך מכיר ולא ניסיתי. חכה לעוד תגובות ![]() וגם נעזרתי באבקת חלבון אייזולט של אינטראקטיב (שגם היא דרך ישראלבודי) אבל תבדוק אם אתה צריך תוסף חלבון. בהצלחה אחי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() טבליות קפאין יעשו את העבודה כמו שצריך
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
פשוט אני זוכר שראיתי איפשהו, שאנשים שמשתמשים בכדורים להרזות, אז הם אכן מרזים מהר, אבל בגלל שזה לא טבעי, נשארים עודפי שומן.. השאלה אם גם פה זה ככה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אבטחה ושמירה
חדר כושר: אין לו שם חחח
|
![]() אני לא משתמש כבר בשום דבר פרט לגיינר במאסה וקריאטין גם במאסה ובחיטוב פשוט אבקת חלבון טובה וזהו.
כשאתה תגיע כבר לחלק הקשה של הורדת השומן (השומן שלא מתנייד) תעשה אירובי באינטרוויאלים וזה עוזר המון בהורדת השומן הבלתי מנוייד. כמובן הכל תלוי בתפריט.
![]() |
#6 |
Fat bastard
|
![]() המטרות שלך לא ממש ברורות..
כמו שאמרו לך יש כדורי קפאין שעוזרים ליותר מרץ וניוד חומצות שומן. יש קריאטין שנותן יותר כוח והתאוששות ועוזר לשמור על השריר וכמובן שאפשר להוסיף קריאטין טהור שייתן לך יותר כוח ויעזור לך לשמור על השריר. אם יש לך עוד שאלות אתה יכול ליצור קשר עם החנות שלנו ויתנו לך ייעוץ קצת יותר מעמיק 1599-500-590 בהצלחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
איזו לקנות,ועוד שאלה | עיראקי פיג'מה | תזונה ותוספים | 2 | 05-05-09 11:32 |
מסיבות מומלצות | P-a-n-1-c | פיתוח גוף-כללי | 19 | 30-08-08 23:41 |
מספר חזרות מומלצות בשלב חיטוב | shalom1 | אימונים | 4 | 21-12-07 03:51 |
שאלה| איזו אבקה לקנות? פרטים בפנים | TheBlader | תזונה ותוספים | 6 | 01-11-07 19:20 |
סדרות מומלצות | ice13 | פיתוח גוף-כללי | 13 | 20-08-07 14:49 |