|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן אני אלדר בן 13
רשום בפיטנס בת-ים .. חדש בתחום .. התוכנית שלי : חימום הליכון 5 דק' מהירות נמוכה חזה ספת לחיצה בשכיבה 4 סטים 10-15 חזרות רגליים לחיצת רגליים 4 סטים 10-15 חזרות גב חתירה t-bar 4 סטים 10-15 חזרות כתפיים לחיצת כתפיים - מוט 3 סטים 10-15 חזרות בטן כפיפות בטן מזרן 3 סטים 10-15 חזרות זהו זה בכללי סדר : 1.רגליים 2.חזה 3.גב 4.כתפיים 5.בטן תגידו איך התוכנית נתונים כללים שלי : משקל->50 +- גובה-> 1.58-1.59 +- אחוזי שומן->צריך להיבדק גיל->13 יש מבנה וגנטיקה רק צריך להתפתח .. רואים קצת קוביות ומבנה שריר יד קדמית , בזה אני רוצה להתפתח תנו בברוך הבא ועצות לשיפור :] |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() הייתי קצת מוריד את הטווח חזרות אבל נראה טוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תחליף את לחיצת הרגליים בסקוואט, תשאר עם טווח חזרות של 8-10.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() הוא בן 13 והרגע התחיל עם זה. לדעתי תעשה את התוכנית הזאת חודש, אחרי שאתה מרגיש טיפה משופשף אתה יכול לבחון את עצמך לרדת לטווח חזרות מעט יותר נמוך. אחרי חודש ככה אפשר להשתדרג לתוכנית אמיתית ובאמת יעילה. לא הייתי ממליץ לילד בלי נסיון במכון להתחיל להתעסק עם מוטות ועניינים בלי השגחה.
בהצלחה.
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מסכים, אבל אני בכלל לא חושב שזה קשור ל"חודש נסיון", כי זה אחד הדברים שאני הכי שונא שמבקשים ממתאמנים מתחילים. זה קשור לגיל-לא שמתי לב שהוא בן 13, ולדעתי הוא בכלל לא צריך לעשות סקוואט כבד בגילו. אולי סקוואט קל תוך דגש על טכניקה ומינימום משקל. אל תרד לטווח חזרות של מתחת ל6 בשום אופן. ילדים פשוט לא מבינים שזה אסור. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() תאמת לא מבין למה אנשים בני 13 נרשמים למכון בגיל הזה רמת הטוסטרטון נמוכה מאוד וקשה מאוד לפתח שרירים בלי קשר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
חדר כושר: הזה בבית לברון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() זה בסדר אני עושה תמיד 10 גג 12 ..
ובקשר לגיל אם הייתי מתחת לגיל 12 היה בעיה .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() בגלל שאתה חדש בפורום:
כל תגובה של the one/two אל תתייחס פשוט |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() כל הבת ימים האלה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() מה הבעיה עם הבת-ימים ?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אה ורגע , עוד שאלה ,
ככל שאני "יותר מקצוען" אני עושה פחות חזרות ? לא הבנתי .. ובלי לצחוק עלי אני כולה יומיים בתחום .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
חדר כושר: הזה בבית לברון
|
![]() אין פה קשר ל"מקצוענות" (אל תגיד את זה ככה, תגיד "הרמה עולה", מתקדם יותר..)
כעיקרון 5 חזרות זה מה שמומלץ לרוב (יש על זה וויכוחים, והרבה), אבל יש משהו מפחיד בלהמליץ את זה לך כי אתה בן 13 (לא בקטע רע או משו..) כי 5 חזרות אומר יותר מישקל על המוט. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() אלדר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני אהרגו אותך!!!! אני כותב לך תכנית ואתה מפרסם אותה בפורום כדי לדעעת אם היא טאובה!??!!?!?!?!?!?!?!?!? אתה מת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! חחח סתם אחי אני שמח שהצטרפת ברוך הבא!!!
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
תודה יאיר אתה בחור טוב :] |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
כללי:: בלונדיני חטוב עם עיניים כחולות.
חדר כושר: פיטנס- בת ים
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() אני אומר לך הכל בגלל הכינוי! תערוך לי אותו או משהו חחח
![]() |
![]() |
#18 | |
|
![]() ציטוט:
באמא שלי בת ים נהייתה אימפריה פםה....במיוחד אנשים שקשורים לפיטנס.... חחחחחחח בובדילן ![]() ![]() ![]() ![]()
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() בובדילן איך הסקוואט שלך? השתפר מהפעם אחרונה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]() הוא כמעט למד לגמרי
![]() הוא נופל אחורה עכשיו רק במקביל ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תוכנית שהמדריך במכון כושר שלי נתן לחבר שלי לא יותר מדי עומס? | BXL | אימונים | 4 | 06-08-08 00:58 |
[שאלה] אימון במכון בזמן לקיחת רואקוטן | D.M | פציעות ספורט | 2 | 26-04-08 18:15 |
צ"י לתקוף וחזק מאוד (לא בפורום וגלעד אל תיכנס כי אתה יותר מדי עצבני בזמן האחרון) | trx--->sus | פיתוח גוף-כללי | 65 | 28-12-07 15:04 |
לפני שהמנוי נגמר לי - מכון כושר ביתי או מנוי במכון כושר? | מוטי | אימונים | 24 | 16-09-07 15:23 |
ביום ראשון אני חוזר להתאמן במכון כושר - בניתי תכנית Fbw | LoveStone | אימונים | 26 | 12-08-07 20:21 |