![]() |
דיון | אהלן אני חדש גם בפורום וגם במכון כושר !
אהלן אני אלדר בן 13
רשום בפיטנס בת-ים .. חדש בתחום .. התוכנית שלי : חימום הליכון 5 דק' מהירות נמוכה חזה ספת לחיצה בשכיבה 4 סטים 10-15 חזרות רגליים לחיצת רגליים 4 סטים 10-15 חזרות גב חתירה t-bar 4 סטים 10-15 חזרות כתפיים לחיצת כתפיים - מוט 3 סטים 10-15 חזרות בטן כפיפות בטן מזרן 3 סטים 10-15 חזרות זהו זה בכללי סדר : 1.רגליים 2.חזה 3.גב 4.כתפיים 5.בטן תגידו איך התוכנית נתונים כללים שלי : משקל->50 +- גובה-> 1.58-1.59 +- אחוזי שומן->צריך להיבדק גיל->13 יש מבנה וגנטיקה רק צריך להתפתח .. רואים קצת קוביות ומבנה שריר יד קדמית , בזה אני רוצה להתפתח תנו בברוך הבא ועצות לשיפור :] |
הייתי קצת מוריד את הטווח חזרות אבל נראה טוב
|
תחליף את לחיצת הרגליים בסקוואט, תשאר עם טווח חזרות של 8-10.
|
הוא בן 13 והרגע התחיל עם זה. לדעתי תעשה את התוכנית הזאת חודש, אחרי שאתה מרגיש טיפה משופשף אתה יכול לבחון את עצמך לרדת לטווח חזרות מעט יותר נמוך. אחרי חודש ככה אפשר להשתדרג לתוכנית אמיתית ובאמת יעילה. לא הייתי ממליץ לילד בלי נסיון במכון להתחיל להתעסק עם מוטות ועניינים בלי השגחה.
בהצלחה. |
ציטוט:
מסכים, אבל אני בכלל לא חושב שזה קשור ל"חודש נסיון", כי זה אחד הדברים שאני הכי שונא שמבקשים ממתאמנים מתחילים. זה קשור לגיל-לא שמתי לב שהוא בן 13, ולדעתי הוא בכלל לא צריך לעשות סקוואט כבד בגילו. אולי סקוואט קל תוך דגש על טכניקה ומינימום משקל. אל תרד לטווח חזרות של מתחת ל6 בשום אופן. ילדים פשוט לא מבינים שזה אסור. |
תאמת לא מבין למה אנשים בני 13 נרשמים למכון בגיל הזה רמת הטוסטרטון נמוכה מאוד וקשה מאוד לפתח שרירים בלי קשר.
|
ציטוט:
הוא בן 13 לא בן 8. תוריד טיפה טווח חזרות, וברוך הבא. |
זה בסדר אני עושה תמיד 10 גג 12 ..
ובקשר לגיל אם הייתי מתחת לגיל 12 היה בעיה .. |
בגלל שאתה חדש בפורום:
כל תגובה של the one/two אל תתייחס פשוט |
כל הבת ימים האלה...
|
מה הבעיה עם הבת-ימים ?!
|
אה ורגע , עוד שאלה ,
ככל שאני "יותר מקצוען" אני עושה פחות חזרות ? לא הבנתי .. ובלי לצחוק עלי אני כולה יומיים בתחום .. |
אין פה קשר ל"מקצוענות" (אל תגיד את זה ככה, תגיד "הרמה עולה", מתקדם יותר..)
כעיקרון 5 חזרות זה מה שמומלץ לרוב (יש על זה וויכוחים, והרבה), אבל יש משהו מפחיד בלהמליץ את זה לך כי אתה בן 13 (לא בקטע רע או משו..) כי 5 חזרות אומר יותר מישקל על המוט. |
אלדר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני אהרגו אותך!!!! אני כותב לך תכנית ואתה מפרסם אותה בפורום כדי לדעעת אם היא טאובה!??!!?!?!?!?!?!?!?!? אתה מת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! חחח סתם אחי אני שמח שהצטרפת ברוך הבא!!! |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
תודה יאיר אתה בחור טוב :] |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני אומר לך הכל בגלל הכינוי! תערוך לי אותו או משהו חחח |
ציטוט:
באמא שלי בת ים נהייתה אימפריה פםה....במיוחד אנשים שקשורים לפיטנס.... חחחחחחח בובדילן :):):):) |
בובדילן איך הסקוואט שלך? השתפר מהפעם אחרונה?
|
ציטוט:
הוא נופל אחורה עכשיו רק במקביל :) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:23. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ