|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() מה קורה אנשים?
חשבתי לשלב את NO Shotgun V.3 Tribulus Terrestris מישו מכיר? דרך אגב אני כרגע עם superpump250 ו ZAM תוצאות טובות מאוד!
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתה מצפה לקבל מהם?כדי שאני אדע לענות בהתאם.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: איגור
עוסק ב:: עובד
|
![]() אתמול ניסיתי סופרפאמפ[סאמפל], חוץ מהרגשה שבאלי להפציץ ת'אסלה, לא הרגשתי שום דבר.
![]() |
#4 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() אני בתקופת מאסה
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() שמע אחי הכל בולשיט
לקחתי ארג'נין, גם במינונים גדולים מאוד כדי לראות אם יהיה פאמפ.. מה אני אגיד לך.. שטויות וגם אם כן, זה לא שהיד שלך תתפוצץ וכל הורידים יצאו החוצה.. אתה רוצה, תנסה, למה לא. אבל אל תצפה לאיזה קסם |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בן כמה אתה?
הטריבולוס, ספק אם יעזור... אך בהחלט לא יזיק. את NO Shotgun V.3 ניסיתי במיאמי, ובהחלט הוא מומלץ! כנ"ל NO XPLODE
![]() |
#8 | |
השמן מהקרוספיט
|
![]() ציטוט:
שמעו אני לוקח את הכל בתוספת 10 גרם קריאטין ביום
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() טריבולוס לא לקחתי אבל קראתי קצת תגובות של אנשים שלקחו את זה והבנתי שזה מעלה את רמת הטוסטסטרון בגוף, אבל קראתי גם שזה לא יעיל כל כך לאימונים, אלה יותר בקטע שיתחשק לך לפתוח/לזיין מישהי כל 5 דקות...
shotgun זה מוצר preworkout סטייל superpump250 אם אתה מכיר, שמעתי שהוא טוב, אבל יש יותר טובים, כמו סופרפאמפ וjack3d או whiteflood... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() פה אתה טועה, זה ממש לא נותן "רק" פאמפ פסיכולוגי, זה נכון שאין לזה השפעה ישירה לעליה במשקלים או במסת שריר, אבל האנרגייה האדירה שסופרפאמפ וjack3d או whiteflood או shotgun או כל מוצר מהסגנון הזה נותנים היא אדירה(ולא זה לא מגיעה רק מהקפאין ששם, שבjack3d אני חושב שבכלל אין קפאין בכלל), שהאימונים שלך הופכים להיות יותר עצימים, פחות זמן מנוחה בין סט לסט כי אתה באטראף וקדומה, ובהרבה מקרים גם התקדמות מהירה במשקלים כתוצאה מהאנרגיה האדירה שאתה מקבל. אני אישית סטודנט, אני לומד מ8 עד 5 וקם 5 בבוקר כדי להגיע ללימודים ולהכין אוכל לפני, מתמטמים לי תמח בלימודים, אני חזור הביתה, אתה חושב יש לי כח ללכת למכון? לא קפאין לא עוזר, מרוב שאני שותה קפה במהלך היום זה לא משפיע לי בכלל, אם לא היה לי jack3d הייתי מבואס תחת ללכת למכון עכשיו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
כללי:: 1.80/88
עוסק ב:: ברזלים!
|
![]() ציטוט:
אם כבר ה jack3d !! אני כרגע בגמילה מימנו.... ;( |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש לך כסף לזה "בתור סטודנט"?אז אתה חי טוב אחינו. ה jack3d זה משהו אחר,יש שם סם פסיכואקטיבי סטייל eph. וכן הוא אמיתי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() תודה לאל יש כסף אחינו
![]() אני גם עתודאי הצבא משלם לי הכל. אני אומר לך את האמת דוגרי זה לא טוב להיות תלויי בתוספים האלה, אבל jack3d שם אותך באטראף כזה, שפשוט ברגע שלקחת אותו פעם אחת, אתה מגיע לרמות גבוהות כאלה של אנרגיה, שאחר כך אתה מתבאס להתאמן בלי(לא שאתה מתמכר אליו או משהו, פשוט מתבאס, כי זה לא אותה הרגשה), עוד מעט נגמרת לי הקופסא, נראה לי אני אקח הפסקה של חודש ממנו כדי לנקות את הגוף לגמרי ממנו ואז אני אקנה שוב כדי לקבל את כל האפקט שלו מחדש, כי אני מרגיש שאחרי שימוש רצוף של חודשיים+ הגוף שלי קצת התרגל אליו, עדיין אני מקבל אפקט מטורף(וזה מה שיפה בו כי בשאר המוצרים מהסוג הזה, הגוף מתרגל אחרי שבועיים כבר), פה כבר חודשיים ועדיין יש אפקט חזק אחושרמוטה. בקשר לקפאין, לי אין טעם לקחת, אינ שותה קפה כמו קטר אחי, קפאין זה כמו מים בשבילי, בגלל זה no-xplode למשל לא הזיז לי בכלל, אבל דווקא superpump250 וwhiteflood כן... לדעתי אלו ה3 שבאמת שווה להשקיע בהם כסף jack3d שהוא לדעתי הכי טוב בקטגוריה הזאת, אחר כך white flood שהוא גם כן מאוד חזק, ואחר כך superpump250, שגם הוא לרע בכלל, כל השאר הם בכמה רמות מתחת ל3 הללו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו יודע איפה אפשר להשיג את ה jack3d או את ה white flood ?
אנימבין שבib לא מוכרים את זה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
![]() אני חושב להזמין jack3d, אני בדרך כלל לא מאמין לכל הניטריקים למיניהם , הקטע שזה משהו אחר, הרבה אנשים גם אומרים שהוא מיוחד מאוד.
אני ממליץ לך הומי להזמין jack3d. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה, הבנתי. תודה.
*מצאתי את הקטע הבא שמדבר על המרכיבים של הjack3d. נשמע רע. תקראו תגידו מה אתם אומרים... Ingredients Analyzed Here is a breakdown of the compounds in Jack3d. Assuming the reader has already read about the positive attributes, we will be taking a look the potential dangers of each. Geranamine (1,3-Dimethylamylamine or Methylhexamine) This psychoactive drug is not FDA approved due to lack of research. It has adverse effects when safe usage is exceeded, including headache, nausea, and even stroke. Schizandrol A This is one of the effective components in the dried Schizandra fruit native to China and Korea. There is very little information available about Schizandrol A and only a few lab studies have been conducted. Botanists’ claim the fruit itself can increase in the speed of reflex nervous responses. Methylxanthines (Caffeine & Theophylline) Jack3d supporters claim that it gives them energy without “the crash” and yet pretty much anyone will agree that caffeine is a temporary fix. Theophylline is very similar in structure to caffeine. Due to its numerous side-effects, the drug is rarely administered for clinical use. Beta-Alanine This amino acid really does increase muscular strength, endurance and delay fatigue. Numerous studies have proven it. Creatine Monohydrate There are no adverse side effects beyond occasional dehydration. Users of Jack3d often suggest drinking plenty of water to offset this, which is a good idea regardless. L-arginine alpha-ketoglutarate This is the salt of the amino acid arginine and alpha-ketoglutaric acid. Along with the other amino acid based substances in Jack3d, there are no major drawbacks to speak of. Conclusion Hopefully the research contained herein helps you to make an informed decision about Jack3d and if it is right for your workout routine. If you already use Jack3d, as long as you use it responsibly and are aware of the risks of overdosing, you have nothing to worry about. Although it isn’t perfect, it can help you meet your fitness goals when used right. חוץ מזה הוא אסור לשימוש בברזיל ובעוד כמה מדינות. מישהו פה צורך את זה כבר הרבה זמן ויכול להגיד אם יש לו תופעות לוואי כלשהן? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מוצרים של Tsl מישו ניסה? | -_- | תזונה ותוספים | 3 | 24-05-08 20:19 |
הדפים שמדפיסים עליהם ואז מגהצים על החולצה, מישו ניסה? מישו יודע איך קןראים לזה? | פינגווין | פיתוח גוף-כללי | 10 | 22-05-08 17:18 |
מישו ניסה את אופטימום גלידת וניל צרפתי? | shayko88 | תזונה ותוספים | 4 | 01-02-07 22:11 |
מישו ניסה את הטעם הזה? | mat321 | תזונה ותוספים | 8 | 21-09-06 19:22 |