|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
ת.נ.צ.ב.ה
תאריך הצטרפות: Apr 2009
הודעות: 1,124
גיל:: 18
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() לי אישית נמאס לאכול אותו בלי כלום, למרות שהוא טעים. ניסיתי ברביקיו, אבל איך שהוא אני לא ממש מחבב את הרוטב הזה...
איך אתם עושים את שלכם? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Oct 2007
הודעות: 1,481
גיל:: 20
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() כל הרטבים האלה בשבילי חד פעמי זה טעים למה נמאס לי מהר מהם אבל תנסה חזה עוף עם רוטב טריאקי ולהכין פירה בצד יוצא ליגה
ולפעמים אני סתם שם פפריקה שמן זית מלח עוד כמה שטויות שאני מוצא בארון או שניצל (ביצה+פירורי לחם)
__________________
![]() If you dont use it,you lose it מדריך כושר מוסמך מטעם וינגייט |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
ת.נ.צ.ב.ה
תאריך הצטרפות: Apr 2009
הודעות: 1,124
גיל:: 18
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
אבל לא תמיד יהיה לי זמן\כוח להכין את זה, למרות שיוצא בן ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מחזק את הטריאקי
רוטב צ'ילי מתוק רוטב סויה פפריקה חריפה פפריקה מתוקה פלפ שחור חוואגי' (אני לא תימני) אורגנו סחוג ויש עוד מלאה בעיקרון זה מה שעולה לי לראש עכשיו אתה גם יכול להכנס לאתרים של אסם או קנור אני מתאר לעצמי שתראה שם הרבה מוצרי תיבול שיכולים לעניין אותך |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() סויה
חרדל דבש יין אדום מתוק להשים את יש יום שלם במקרר עם כל הרטבים ולהכין .. תענוג ! ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לא חובה יום שלם אך בהחלט יוצא הכי טעים ככה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני לרוב עושה את החזה עוף ככה בלי כלום אני דווקא אוהב את זה על המחבט
ומדי פעם אני גם חותך את החזה עוף לקוביות + ירקות + פסטה + רסק עגבניות מקפיץ בווק ויוצא טעים חבל על הזמן |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
ת.נ.צ.ב.ה
תאריך הצטרפות: Apr 2009
הודעות: 1,124
גיל:: 18
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() כן אולי נמאס אבל בקטנה לא כל כך קריטי
הקטע עם המוקפץ יכול להיות לך טעים הבאססה שזה הרבה זמן להכין ![]() ![]() ![]() ![]() אני שם בצל, פטריות, תירס, עגבניות ואת הפסטה יוצא באמת טעים |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
ת.נ.צ.ב.ה
תאריך הצטרפות: Apr 2009
הודעות: 1,124
גיל:: 18
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() חחח כן איזה שעה להכין חחח קודם לבשל תפסטה אחרי זה לחתוך קטן את הירקות ואז לחתוך את החזה עוף לקוביות ואחרי זה להקפיץ הכל חחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
תאריך הצטרפות: Oct 2007
הודעות: 3,888
גיל:: 25
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() אני אוכל כל יום בחיטוב חזה עוף ככה שניסיתי כל מיני וריאציות,
צ'ילי חריף + מתוק זה מעולה אבל מלא סוכר יחסית. ברביקיו להיט, במיוחד hunts בטעם מעושן (היקורי) לאחרונה ניסיתי חרדל דיז'ון+פסטו ופלפל שחור יצא להיט. אני תמיד חותך לחתיכות קטנות יוצא יותר נחמד.
__________________
http://img193.imageshack.us/img193/7...ionalpostc.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() למה לשבור תראש?
בצל קצוץ עבה במחבת פסים (עם מעט שמן) עד שהבצל מתחיל לקבל צבע. למרוח את החזה עוף בפפריקה ומלח ויאללה למחבת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
ת.נ.צ.ב.ה
תאריך הצטרפות: Apr 2009
הודעות: 1,124
גיל:: 18
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
צילי אין לי ממש נשבר לי מחזה עוף |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
תאריך הצטרפות: Oct 2007
הודעות: 3,888
גיל:: 25
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() אני אוהב ברביקיו רק בתור רוטב לבשר כלשהו ככה אני לא אוהב.
ובאמת פפריקה ותבלין גריל כלשהו זה אחל'ה. קצת חריף וכאלה. אגב אתה בחיטוב או מאסה? ובצל באמת משדרג.
__________________
http://img193.imageshack.us/img193/7...ionalpostc.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() לא הבנתי אופיר מתי אתה שם את הבצל? הכוונה אתה מטגן אותו ביחד עם החזה עוף? או שתובל את הרוטב עם הבצל בחזה עוף(מרינדה כזאת) ואז מטגן?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
ת.נ.צ.ב.ה
תאריך הצטרפות: Apr 2009
הודעות: 1,124
גיל:: 18
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
ניסיתי להכין את זה יחד עם בצל וחתיכות עוף, הרוטב היה חזר מדי והחזה עוף היו מגעילים (למרות שבקושי שמתי מהרוטב) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
מתחרה מקצועי - חבר על
תאריך הצטרפות: Jun 2009
הודעות: 1,022
כללי:: מר הצפון 2010.מר הדרום 2011.מר ישראל מקום 3 פעמיים. מר חיפה והקריות
גיל:: 22
עוסק ב:: בפיתוח הגוף
חדר כושר: פורמה קלאב
|
![]() חזה עוף אם בצל וזהו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() מאחורה.
סתם,עם צ'ילי חריף מתוק ויאללה לתנור |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
תאריך הצטרפות: Oct 2007
הודעות: 3,888
גיל:: 25
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() ציטוט:
יש לי מחבת טובה ששומדבר לא נדבק ולא צריך ים שמן בשביל לטגן. ממליץ בחום להשקיע באחת כזאת. שמע אם אתה במאסה אז עזוב אותך חזה עוף אם שומדבר לא הולך, יש עוד אופציות. אני אישית מת מת על שניצלים מוכנים (מאמא עוף וכאלה) וזה אחוז שומן ממש לא גבוה 8-15 ככה תלוי איזה סוג שניצל, יש גם חזה עוף בלי ציפוי שלהם שהוא נחמד מאוד. תנסה.
__________________
http://img193.imageshack.us/img193/7...ionalpostc.jpg |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
איך אתם מכינים את החזה עוף שלכם? | YossI822 | תזונה ותוספים | 26 | 27-12-08 00:37 |
איך אתם עושים אץ החזה עוף שלכם? | r0y | תזונה ותוספים | 22 | 15-09-07 23:19 |
אז איך אתם אוהבים את החזה עוף שלכם? | eyalamzleg | תזונה ותוספים | 23 | 13-08-07 23:18 |
איך אתם עושים את המיליטארי פרס שלכם ? | ThaiB0X | אימונים | 6 | 01-08-07 16:45 |
מה אתם עושים לטרייספס שלכם? | Leo | אימונים | 42 | 10-05-07 15:02 |