ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 07-12-09, 13:21   #1
pala
ת.נ.צ.ב.ה
 
תאריך הצטרפות: Apr 2009
הודעות: 1,124
גיל:: 18
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
ברירת מחדל דיון - איך אתם עושים את החזה עוף\הודו שלכם

לי אישית נמאס לאכול אותו בלי כלום, למרות שהוא טעים. ניסיתי ברביקיו, אבל איך שהוא אני לא ממש מחבב את הרוטב הזה...
איך אתם עושים את שלכם?
pala מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-12-09, 13:34   #2
hasman90
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Oct 2007
הודעות: 1,481
גיל:: 20
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
שלח הודעה דרך ICQ אל hasman90 שלח הודעה דרך MSN אל hasman90
ברירת מחדל

כל הרטבים האלה בשבילי חד פעמי זה טעים למה נמאס לי מהר מהם אבל תנסה חזה עוף עם רוטב טריאקי ולהכין פירה בצד יוצא ליגה
ולפעמים אני סתם שם פפריקה שמן זית מלח עוד כמה שטויות שאני מוצא בארון
או שניצל (ביצה+פירורי לחם)
__________________


If you dont use it,you lose it

מדריך כושר מוסמך מטעם וינגייט
hasman90 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-12-09, 14:10   #3
pala
ת.נ.צ.ב.ה
 
תאריך הצטרפות: Apr 2009
הודעות: 1,124
גיל:: 18
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי hasman90 צפה בהודעה
כל הרטבים האלה בשבילי חד פעמי זה טעים למה נמאס לי מהר מהם אבל תנסה חזה עוף עם רוטב טריאקי ולהכין פירה בצד יוצא ליגה
ולפעמים אני סתם שם פפריקה שמן זית מלח עוד כמה שטויות שאני מוצא בארון
או שניצל (ביצה+פירורי לחם)
עכשיו אני הולך לחתוך את החזה לקוביות, לטגן ולהקפיץ עם ירקות + פסטה
אבל לא תמיד יהיה לי זמן\כוח להכין את זה, למרות שיוצא בן
pala מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-12-09, 14:57   #4
DOR-BAR
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Dec 2009
הודעות: 92
ברירת מחדל

מחזק את הטריאקי

רוטב צ'ילי מתוק
רוטב סויה
פפריקה חריפה
פפריקה מתוקה
פלפ שחור
חוואגי' (אני לא תימני)
אורגנו
סחוג
ויש עוד מלאה
בעיקרון זה מה שעולה לי לראש עכשיו
אתה גם יכול להכנס לאתרים של אסם או קנור אני מתאר לעצמי שתראה שם הרבה מוצרי תיבול שיכולים לעניין אותך
DOR-BAR מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-12-09, 15:03   #5
king l8
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלking l8
 
תאריך הצטרפות: Nov 2007
הודעות: 3,568
ברירת מחדל

סויה
חרדל
דבש
יין אדום מתוק

להשים את יש יום שלם במקרר עם כל הרטבים
ולהכין ..

תענוג ! !
__________________

משקל: 95
גובה: 1.85
מסה בכל הכח בלי לראות בעייניםם !
king l8 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-12-09, 15:09   #6
DOR-BAR
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Dec 2009
הודעות: 92
ברירת מחדל

לא חובה יום שלם אך בהחלט יוצא הכי טעים ככה
DOR-BAR מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-12-09, 15:18   #7
Melamed
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: May 2009
הודעות: 2,019
ברירת מחדל

אני לרוב עושה את החזה עוף ככה בלי כלום אני דווקא אוהב את זה על המחבט
ומדי פעם אני גם חותך את החזה עוף לקוביות + ירקות + פסטה + רסק עגבניות מקפיץ בווק ויוצא טעים חבל על הזמן
Melamed מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-12-09, 15:27   #8
pala
ת.נ.צ.ב.ה
 
תאריך הצטרפות: Apr 2009
הודעות: 1,124
גיל:: 18
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי melamed צפה בהודעה
אני לרוב עושה את החזה עוף ככה בלי כלום אני דווקא אוהב את זה על המחבט
ומדי פעם אני גם חותך את החזה עוף לקוביות + ירקות + פסטה + רסק עגבניות מקפיץ בווק ויוצא טעים חבל על הזמן
אני גם עושה לבד, וכן זה טעים, אבל בשלב מסויים נמאס
pala מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-12-09, 15:28   #9
Melamed
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: May 2009
הודעות: 2,019
ברירת מחדל

כן אולי נמאס אבל בקטנה לא כל כך קריטי
הקטע עם המוקפץ יכול להיות לך טעים הבאססה שזה הרבה זמן להכין
אני שם בצל, פטריות, תירס, עגבניות ואת הפסטה יוצא באמת טעים
Melamed מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-12-09, 15:32   #10
pala
ת.נ.צ.ב.ה
 
תאריך הצטרפות: Apr 2009
הודעות: 1,124
גיל:: 18
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי melamed צפה בהודעה
כן אולי נמאס אבל בקטנה לא כל כך קריטי
הקטע עם המוקפץ יכול להיות לך טעים הבאססה שזה הרבה זמן להכין
אני שם בצל, פטריות, תירס, עגבניות ואת הפסטה יוצא באמת טעים
אני עכשיו אוכל כזה. זין אני לא עושה את זה כל יום :k
pala מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-12-09, 15:34   #11
Melamed
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: May 2009
הודעות: 2,019
ברירת מחדל

חחח כן איזה שעה להכין חחח קודם לבשל תפסטה אחרי זה לחתוך קטן את הירקות ואז לחתוך את החזה עוף לקוביות ואחרי זה להקפיץ הכל חחח
Melamed מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-12-09, 15:53   #12
Scylla
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
 
תאריך הצטרפות: Oct 2007
הודעות: 3,888
גיל:: 25
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
שלח הודעה דרך ICQ אל Scylla שלח הודעה דרך MSN אל Scylla
ברירת מחדל

אני אוכל כל יום בחיטוב חזה עוף ככה שניסיתי כל מיני וריאציות,
צ'ילי חריף + מתוק זה מעולה אבל מלא סוכר יחסית.
ברביקיו להיט, במיוחד hunts בטעם מעושן (היקורי)
לאחרונה ניסיתי חרדל דיז'ון+פסטו ופלפל שחור יצא להיט.

אני תמיד חותך לחתיכות קטנות יוצא יותר נחמד.
Scylla מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-12-09, 16:34   #13
avishav1
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Feb 2009
הודעות: 2,013
ברירת מחדל

למה לשבור תראש?
בצל קצוץ עבה במחבת פסים (עם מעט שמן) עד שהבצל מתחיל לקבל צבע.
למרוח את החזה עוף בפפריקה ומלח ויאללה למחבת.
avishav1 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-12-09, 17:05   #14
pala
ת.נ.צ.ב.ה
 
תאריך הצטרפות: Apr 2009
הודעות: 1,124
גיל:: 18
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Scylla צפה בהודעה
אני אוכל כל יום בחיטוב חזה עוף ככה שניסיתי כל מיני וריאציות,
צ'ילי חריף + מתוק זה מעולה אבל מלא סוכר יחסית.
ברביקיו להיט, במיוחד hunts בטעם מעושן (היקורי)
לאחרונה ניסיתי חרדל דיז'ון+פסטו ופלפל שחור יצא להיט.

אני תמיד חותך לחתיכות קטנות יוצא יותר נחמד.
ניסיתי עם הברביקיו יצא חרא, מגעיל, יש לי את הhunts original
צילי אין לי
ממש נשבר לי מחזה עוף
pala מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-12-09, 17:52   #15
Scylla
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
 
תאריך הצטרפות: Oct 2007
הודעות: 3,888
גיל:: 25
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
שלח הודעה דרך ICQ אל Scylla שלח הודעה דרך MSN אל Scylla
ברירת מחדל

אני אוהב ברביקיו רק בתור רוטב לבשר כלשהו ככה אני לא אוהב.
ובאמת פפריקה ותבלין גריל כלשהו זה אחל'ה. קצת חריף וכאלה.

אגב אתה בחיטוב או מאסה?
ובצל באמת משדרג.
Scylla מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-12-09, 17:54   #16
Melamed
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: May 2009
הודעות: 2,019
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי scylla צפה בהודעה
אני אוהב ברביקיו רק בתור רוטב לבשר כלשהו ככה אני לא אוהב.
ובאמת פפריקה ותבלין גריל כלשהו זה אחל'ה. קצת חריף וכאלה.

אגב אתה בחיטוב או מאסה?
ובצל באמת משדרג.
לא הבנתי אופיר מתי אתה שם את הבצל? הכוונה אתה מטגן אותו ביחד עם החזה עוף? או שתובל את הרוטב עם הבצל בחזה עוף(מרינדה כזאת) ואז מטגן?
Melamed מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-12-09, 18:39   #17
pala
ת.נ.צ.ב.ה
 
תאריך הצטרפות: Apr 2009
הודעות: 1,124
גיל:: 18
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי scylla צפה בהודעה
אני אוהב ברביקיו רק בתור רוטב לבשר כלשהו ככה אני לא אוהב.
ובאמת פפריקה ותבלין גריל כלשהו זה אחל'ה. קצת חריף וכאלה.

אגב אתה בחיטוב או מאסה?
ובצל באמת משדרג.
רק מאסה
ניסיתי להכין את זה יחד עם בצל וחתיכות עוף, הרוטב היה חזר מדי והחזה עוף היו מגעילים (למרות שבקושי שמתי מהרוטב)
pala מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-12-09, 19:46   #18
menib13
מתחרה מקצועי - חבר על
 
תאריך הצטרפות: Jun 2009
הודעות: 1,022
כללי:: מר הצפון 2010.מר הדרום 2011.מר ישראל מקום 3 פעמיים. מר חיפה והקריות
גיל:: 22
עוסק ב:: בפיתוח הגוף
חדר כושר: פורמה קלאב
ברירת מחדל

חזה עוף אם בצל וזהו
menib13 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-12-09, 20:38   #19
Nitro Speed
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלNitro Speed
 
תאריך הצטרפות: May 2009
הודעות: 1,678
ברירת מחדל

מאחורה.














סתם,עם צ'ילי חריף מתוק ויאללה לתנור
Nitro Speed מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-12-09, 20:50   #20
Scylla
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
 
תאריך הצטרפות: Oct 2007
הודעות: 3,888
גיל:: 25
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
שלח הודעה דרך ICQ אל Scylla שלח הודעה דרך MSN אל Scylla
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי pala צפה בהודעה
רק מאסה
ניסיתי להכין את זה יחד עם בצל וחתיכות עוף, הרוטב היה חזר מדי והחזה עוף היו מגעילים (למרות שבקושי שמתי מהרוטב)
אני שם מחבת עם כלום שמן (פחות מכפית) מטגן קודם את הבצל, ואז מוסיף את החתיכות חזה עוף.
יש לי מחבת טובה ששומדבר לא נדבק ולא צריך ים שמן בשביל לטגן. ממליץ בחום להשקיע באחת כזאת.

שמע אם אתה במאסה אז עזוב אותך חזה עוף אם שומדבר לא הולך, יש עוד אופציות.
אני אישית מת מת על שניצלים מוכנים (מאמא עוף וכאלה) וזה אחוז שומן ממש לא גבוה 8-15 ככה תלוי איזה סוג שניצל, יש גם חזה עוף בלי ציפוי שלהם שהוא נחמד מאוד. תנסה.
Scylla מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה


חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום

אשכולות דומים
אשכול מפרסם האשכול פורום תגובות הודעה אחרונה
איך אתם מכינים את החזה עוף שלכם? YossI822 תזונה ותוספים 26 27-12-08 00:37
איך אתם עושים אץ החזה עוף שלכם? r0y תזונה ותוספים 22 15-09-07 23:19
אז איך אתם אוהבים את החזה עוף שלכם? eyalamzleg תזונה ותוספים 23 13-08-07 23:18
איך אתם עושים את המיליטארי פרס שלכם ? ThaiB0X אימונים 6 01-08-07 16:45
מה אתם עושים לטרייספס שלכם? Leo אימונים 42 10-05-07 15:02


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:22.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים