|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כל פעם אני רואה אנשים ממליצים עליה וזה
תגידו לי מה זה והאם כדאי לעבור אליה כי כבר מלא זמן אני עם ab כמעט שנה.. אז תעזרו לי
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() מהחתימה שלך:
76KG 179 Bench Press:90KG rm6 Squat:80Kg ss זו התכנית שתתקן את זה. עריכה: טוב נו, אני אענה ברצינות. ss היא תכנית אימונים המיועדת להביא את המתאמן מרמת novice לIntermediate בזמן הקצר ביותר,ע"י העלאה פרוגרסיבית במשקלי העבודה. כל אימון בנוי לפי התבנית הבאה: סקוואט,לחיצה ומשיכה (ויש שיאמרו גם גלון חלב).הלחיצות הן בנצ' ופרס,והמשיכות הן מתח,פאוורקלין ודדליפט. נערך לאחרונה על ידי Daniel2, 04-12-09 בשעה 13:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ויש מדריך שאני יכול לדעת מה לעשות בדיוק יש לך אולי קישור?
כי איך לפי מה שהסברת לי אני יכול להתחיל להתאמן בה ? נתת לי "הרבה" מידע ומה הקטע למה אתה מסתלבט על המשקל?תאמין לי שאני מרים בסדר ביחס למשקל גוף שלי חוץ מסקוואט שזה על הפנים אצלי בחזה אני מעיף משקלים יותר מאנשים ששוקלים בהרבה יותר ממני..
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() יש ספר בשם starting strength,תקרא אותו.
ל"מקרה" שתתעצל,הנה העקרונות הבסיסיים: A: Squat 3x5 Press 3x5 Pullups 3x5 B: Squat 3x5 Bench 3x5 Deadlift 3x5 העבודה מתבצעת שבוע אחד AxBxA ושבוע אחרי זה BxAxB סקוואט - low bar,חופשי,מתחת למקביל,אי אפשר להחליף,אסור לעשות בסמית' או לג פרס.בהתחלה תעלה 5 ק"ג כל אימון,אחרי שתתקע תעלה 2.5. פרס ובנצ' - תראה את הסרטונים של ריפטו בyoutube,גם אם אתה חושב שאתה יודע איך לבצע אותם נכון.תעלה 2.5 ק"ג על אימון. דדליפט - תקפיד על סטאפ טוב,תניח את המוט על הרצפה בסוף כל חזרה.תעלה 5-7.5 ק"ג כל אימון. לא מסתלבט על כלום,הבנצ' מכובד אך זה מגוחך שהוא גבוהה מהסקוואט,וss תתקן את המצב הזה,זה הכל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]()
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ובקשר לתוכנית כמה זמן אני אמור להישאר איתה? ולעלות 5 קג כל אימון? אבל נגיד מאיזה משקל להתחיל מהמקסימלי שלי? נגיד בחזה אני שם 90 אימון הבא 95 אני לא יוכל אני חושב.. אולי כן אבל 100 אחרי זה בטוח שלא .. אז אולי להתחיל מ80 ואז ככה? וגם שמעתי שבאימון שביום חמישי עושים גם ידיים כאילו תרגיל אחד לאחורית dips וקידמית מה עם זה?
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אהה ושכחתי לציין אני לא מתחיל אני איזה שנה מתאמן בערךך אז מה עדיין 5 חזרות אני צריך ? כי קראתי במאמר ש galsh פירסם .. מה אתם מצעיעם<?
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אחי תתחיל לקורא מאמרים .
דבר ראשון אתה האמא של המתחילים, דבר שני אין קשר בין הזמן שאתה מתאמן לבין מספר החזרות שאתה צריך דבר שלישי אתה מתחיל את התכנית עם 80-90% מהrm5 אתה יכול להוסיף 3 סטים לידיים בזמן שהעצימות עולה לא מומלץ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() למה האמא של המתחילים ? ולא הבנתי אני נגיד מרים 90 בחזה אז להתחיל 90?כל אימון אני לא יצליח לעלות 2.5 קילו אני בטוח .. כי זה מרגיש לי כמו טון
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
חדר כושר: הזה בבית לברון
|
![]() ציטוט:
ותתחיל מ70% ממה שאתה מרים עכשיו: שזה ~65 בבנץ' ו~55 בסקוואט תעלה מישקלים כמו שדניאל אמר לך ובכללי העצה הכי חשובה: תיקרא את הפאקינג ספר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() והקישור לספר הוא?
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() לינק שבור..
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() מה הקטע של אנשים פה להסביר? מה נאי יקרא את כל המדריך בשביל זה ?
אני צריך לדעת את הערקונות הבסיסיים תעזרו ליי
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() כן, אתה תיקרא את הכל, עקרונות לא יעזרו לך...
כל מי שמייעץ לך על התוכנית קרא, גם אתה יכול וזה לא מדריך, זה ספר |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
![]() אתה לא תקרא,תסתבך,תשאל מלא שאלות ובסוף תקרא ותתחרט שלא עשית את זה קודם.
לעניין: אתה כן מתאמן מתחיל.לא זה לא דבר רע.אני יודע שאתה מתאמן שנה,אתה עדיין מתאמן מתחיל. אתה עדיין צריך 5 חזרות.בבנצ' תתחיל מ 75-80 ק"ג ותעלה 2.5 כל אימון,בשאר כמו שהסברתי לך לפני זה. "עבודה על הידיים" כרגע רק תפגע לך בהתקדמות. ותאכל הרבה,לא 512.36 קק"ל מעל התחזוקה,תכוון למינימום 3500. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() אבל גם האנגלית שלי לא הכי טובה שזה בעיה אז אני ככה עוד יותר יתסבך ..ו
ורגע אם אני מתחיל ממשקל יותר נמוך אז איפה פה העליה במשקלים שאני מרים ?? אז בסופו של דבר אני אמור להגיע ל90 חח? אז אני נשאר באותו מצב.. או שזה אחרת אז תסבירו לי..
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מתחיל ממשקל נמוך ומעלה משקל מאימון לאימון עד שאתה שובר שיא .
מה הבעיה פה ? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מישהו יכול להסביר לי פעם אחת ולתמיד שימוש בגיינר? | TheDrag0n | תזונה ותוספים | 4 | 28-02-09 18:22 |
מישו יכול לעזור לי בזיהוי שיר | number1 | פיתוח גוף-כללי | 9 | 03-11-07 09:33 |
מישהו יכול לתת לי הסבר - מדוע נוצרות נק' חן? | אור | פיתוח גוף-כללי | 39 | 19-06-07 05:15 |
מישו יכול בבקשה לעזור לי | alex_ra | אימונים | 0 | 08-12-06 20:37 |