|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אופן השימוש בבקשה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תתאים את צריכת האבקה למה שאתה אוכל כל יום.
נגיד בתפריט שלך יש 150 גרם חלבון. ואתה צריך להגיע ל170 תוסיף סקופ אחד של האבקה. סקופ אחד מקנה בערך 20 גרם חלבון,יכול להיות יותר תלוי איזה טעם. לכן תתאים את זה לתפריט היומי. בהצלחה. נ"ב: איך הוא? טעים?.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() קניתי בטעם בננה עדין לא טעמתי אותו אבל הריחחח עושה את שלו !
עכשיו. אין לי בכלל תפריט אני לא מצליח לבנות כנראה שזאת הבעיה שלי .. השאלה שלי מתי לשתות את זה אחרי האימון בבוקר לפני השינה? אני צריך לרכוש בסביבות ה -180 גרם .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תנסה להעזר בתפריטים שחברי הפורום עושים או בתפריטים באתר הרשמי לש ישראל בודי. חוץ מזה תבנה לך תפריט בעל 5 ארוחות לפחות(לא שזה חוק או משהו,פשוט שיהיה יותר נוח לפרוס את זה לאורך כל היום ולאכול). אם אתה במסה תבנה לך את התפריט ע"פ העקרונות הבאים. חלבון:x2 ממשקל גופך. שומן:x1 ממשקל גופך. פחמימות:כל היתר. תבדוק כמה אתה שורף במנוחה מוחלטת,את זה תכפיל ב1.2-1.4 לפי מידת הפעילות שלך. על זה תוסיף 500 קלוריות ע"מ להיות במאזן קלורי חיובי עם עלייה נקייה יחסית. אם לא אכפת לך לעלות שומן תהייה במאזן קלורי של יותר מ500 קלוריות מעל התחזוקה היומית. *בנוגע למתי לשתות את האבקה,שתה אותה מתי שבא'לך,העיקר שתשלים את הערכים הסופיים בסוף היום,אבל תקפיד שבכל ארוחה יהיה לך כמות נכבדת של שומן,חלבון ופחמימות על מנת לתת דלק לגוף למשך כול היום. כל שאלה אתה מוזמן לשאול. בהצלחה!.
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() בוא נראה אם הבנתי
לדוגמא חסר לי בתפריט כ 80 גרם חלבון כול שיקר = 24 גרם (ככה רשון) אז אני צריך לשתות 4 שיקרים ביום ? כמה כפיות זה בכלל? כמה מים להשים ? זאת השאלה שלי |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אתה לא אוכל כלום חוץ משייק חלבון?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אוכל אבל אל הרבה..
איך אני מכין את השיק ? כמה כפיות ? כמה מים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() כף הגשה אחת=24 גרם חלבון בערך.
תתאים את זה איך שבא'לך. לזה תוסיף 400 מ"ל חלב/מים.
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() שמע כל סקופ יש לך 24 גרם חלבון אמרתה אתה צריך 180 גרם אז תיקח מנה / שתיים ותשאר תשלים מאוכל
אם אתה בלי תפריט ואתה במסה תלא חייב שזה יהיה מדוייק תנסה לדחוף פשוט כמה שיותר והרבה דגים/בשר/חלב דברים אם הרבה חלבון |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() כדי לעלות במס השריר
אני צריך לאכול יותר מ180 גרם חלבון שאני צורך? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
חברה שאלה בנוגע למנוחה מהאימונים עכשיו הגיע הזמן לנוחח. | The-One | אימונים | 13 | 09-04-09 09:13 |
שאלה|שאלה מתי להשתמש באבקה עזרה מישהו שמבין/תשובות מצוות ישראלבודי | needHelb0n | תזונה ותוספים | 5 | 29-01-09 13:20 |
הבדל בין CGT10 של חברת אופטימום לבין Pre Load Creatine של אופטימום | shaul68 | תזונה ותוספים | 5 | 24-11-08 20:41 |
שאלה אם אני יכול להשתמש במכשיר הזה כל יום, בנוסף לתוכנית אימונים 3 פעמים ביום | idunno | אימונים | 6 | 20-02-08 21:09 |
[שאלה] Zma מי יכול להשתמש | ben_g | תזונה ותוספים | 1 | 09-09-06 19:13 |