|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני כרגע במאסה, מחרבן מינימום 3 פעמים ביום. לפחות למדתי לעשות את זה מהר ויעיל
![]() מה איתכם?
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
הושעה
|
![]() מי שמחרבן 3 פעמים ביום - יש לו בעיה בריאותית נראה לי.
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() 1..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני מחרבן פעם אחת ביום.
אם כי, כשאני משנה תפריטים כל כמה זמן, ממסה לחיטוב, או להיפך, אז זה יכול להשתנות לפעמיים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() מינימום 2 פעמים ביום !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() פעם בשבוע אבל אחרי זה צריך שעה לנקות את הכל כי כל השירותים בצבע אדום וחום ויש כמה אנשים קטנים ירוקים ששוחים בכל העסק ואם אף אחד לא מנקה צומח שמה יער מהגידולים החקלאיים שלהם
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני אוהב להשאיר את החרא בשירותים חצי שעה. הריח פשוט עובר בכל הבית ואני מתענג.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
הושעה
|
![]() אני לא מבין, אתם מתלהבים מזה שאתם מחרבנים הרבה?
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ואים דרך הקיבה עוברים ביום חצי קילו בשר חצי קילו אורז ופסטה + כול השער לאן זה אמור לצאת ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() פעמיים שלוש בביה"ס ועוד איזה פעמיים בבית
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם אתה חושב שמה שאתה אוכל יוצא בצואה אתה טועה. הדברים שיוצאים בצואה הם בד"כ שאריות אוכל שלא עוכל, או מאכלים שלא היה ניתן לעכל. וחיידקים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() :cry_1: :cry_1: :cry_1: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחח איזה תגובות של אנשים קרועים.
ולא חושב שזו בעיה בריאותית. זה התחיל כשהתחלתי ללכת לגיל :p איגור אתה רציני? נ.ב, עכשיו למשל 6 וחצי. קמתי היום ב-12 וחצי ועכשיו זו הפעם השניה שאני הולך לחרבן.
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() הפורום הזה מדרדר מתגובה לתגובה ..:cry_1:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
הושעה
|
![]() אתם צריכים עזרה...
![]()
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() פאק 3 פעמים חשבתי שזה רק חבר שלי מחרבן ככה איך אני מקנא באנשים כאלה הם נשארים רזים כל הזמן והוא אוכל הרבה
![]()
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אני מחרבן כל יום פעם אחת בבוקר. D:
כמה שמחרבנים יותר זה יותר טוב... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
השאלה היא מה קרמבוים עושים אצלך בבית ? אתה רוצה להרעיל את כול המישפחה ? גם את החבר שלך ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
![]() |
![]() |